İki parmak soktum ama hepsini değiliçeri bir şey sokmadıysanız bozulmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki parmak soktum ama hepsini değiliçeri bir şey sokmadıysanız bozulmaz
Eli falan hep boya olmuştu birşeyi kurtarayım derken mahvetti birde onu aldığın zaman içinden iki tane çıkıyormuş birini kendi deniyor birini ilk gece kullanıyormuş bu akıllı düğünden 1 gün öncesi gece denemiş tabi boyada çıkmayınca kötü olmuştu
İki parmak soktum ama hepsini değil
İzlerken bırsey sokmusunuz ama dimi, onu soruyorlar sızeBurda beni kimse tanımıyor yalan söylesem bana ne karı var size ne karı var yardımcı olacaksanız yorum yapın lütfen
İki parmak soktum ama hepsini değil
OF BIKTIM ARTIK 2022NİN SONUNDA BİLE BEKARETİN KONUŞULMASINDAN VE NE HIKMETSE KONU SAHİPLERİNİN ZARLARI DA HEP NEFES ALIRKEN FALAN YIRTILIYO. SİZİN İÇİN ÖNEMLİYSE RİSKE GİRECEK ŞEYLER YAPMAYINHanımlar düğünüme 3 ay zaman kaldı eh be salak kafam nişanlıyken sen ne diye uygunsuz şeyler izlersinki kan geldi hatta iççamaşoroma bulaştı ben kızlığım bozuldu mu diye ilk doktora mı görünmem lazım yoksa dikim için mi uğraşayım Kayseri civarı güvenilir hoca var mı bir de fiyatları Ne kadar bilenler yorum yapabilir mi