Evleniyorum bakireliğim bozuldu

Hanımlar düğünüme 3 ay zaman kaldı eh be salak kafam nişanlıyken sen ne diye uygunsuz şeyler izlersinki kan geldi hatta iççamaşoroma bulaştı ben kızlığım bozuldu mu diye ilk doktora mı görünmem lazım yoksa dikim için mi uğraşayım Kayseri civarı güvenilir hoca var mı bir de fiyatları Ne kadar bilenler yorum yapabilir mi
O hoca ayağına kadar geldi evlâdım:kahve:
De hele ne olduda o parmak içine kaçtı:KK14:

Haftasonu olunca şuan kapalıyım:KK28:

Yarın beklerim:KK24:

Ha şöyle yola gel öncelikle tehtiti bırak

Kızlık zarı vajınanın önünde olmaz derindedir ve öyle insan kendi kendini parmaklarıyla bozamaz ha illa diyorsan ben yaptım oda senin hayal gücün

Burdaki kadınlar avukatından tut doktoruna kadar üye dolu kimse salak değil 😉

Hoca napacak acaba üfleyecek de eski haline mi dönecek birden🤣
Doktor *

Bi kadının kendi kendine parmakla kızlık zarı bozabileceğine asla inanmıyorum. Canınız acır bikere ve acının etkisiyle kendinize gelirsiniz. Nasıl bir kendinden geçmedir bu ki vajinanızı zorlicak kadar gözünüz döndü. 3 ay sonra düğünü olan biri için saçmalık.

Kimsin sen tehtitmi ediyorsun burda açılan davalardan haberin varmı senin acaba

Sana açarlarsa tehtitden davayı görürsün can sıkılmasını

Yemişsin naneyi nasıl diktirir de kendimi bakire diye kakalarımın peşinde olduğunu anlamadımızımı zannediyorsun

Sen anca nişanlını aptal yerine koyabilirsin ama bu gidişle tehtitden davalık olucaksın başka dertlerin olur dikkat et
Aaa
Ay keşke biride bana sataşsa da dava açsam
Tazminat 😍

Hanımlar düğünüme 3 ay zaman kaldı eh be salak kafam nişanlıyken sen ne diye uygunsuz şeyler izlersinki kan geldi hatta iççamaşoroma bulaştı ben kızlığım bozuldu mu diye ilk doktora mı görünmem lazım yoksa dikim için mi uğraşayım Kayseri civarı güvenilir hoca var mı bir de fiyatları Ne kadar bilenler yorum yapabilir mi
Ya anlamadığım mastürbasyon yaparken nasıl kizliginiz bozuluyor benim bildiğim sürtünme yoluyla yapılmıyor mu bu iş tövbe yarabbim 😃

kimseyle beraber olmamissin sevgilini aldatmamissin burdakiler şimdi beni lincleyecek ama kan kapsülü diye bişey varmış al için rahat edecekse

Bi kadının kendi kendine parmakla kızlık zarı bozabileceğine asla inanmıyorum. Canınız acır bikere ve acının etkisiyle kendinize gelirsiniz. Nasıl bir kendinden geçmedir bu ki vajinanızı zorlicak kadar gözünüz döndü. 3 ay sonra düğünü olan biri için saçmalık.

kimseyle beraber olmamissin sevgilini aldatmamissin burdakiler şimdi beni lincleyecek ama kan kapsülü diye bişey varmış al için rahat edecekse
Nerden alabilirim

Bozulduğu kanısına nasıl vardınız?
İçeri parmağınız dışında bir şeyle baskı uyguladıysanız, bozulmuştur. Yok, parmakladı iseniz kendinizi, en fazla tahriş olmuştur.

Ya sen iyi misin olsa oldu derim yanımda mıydın gelip burda ki şeyleri mi göstereyim mesele oraya geldiğinde ben çok zeki değil sen çok pisliksin içiniz haset merak etme eski sevgiliyi sığdıramam 1 yılın içine
Kolunu denediysen haklısın reyizzz

X