O hoca ayağına kadar geldi evlâdımHanımlar düğünüme 3 ay zaman kaldı eh be salak kafam nişanlıyken sen ne diye uygunsuz şeyler izlersinki kan geldi hatta iççamaşoroma bulaştı ben kızlığım bozuldu mu diye ilk doktora mı görünmem lazım yoksa dikim için mi uğraşayım Kayseri civarı güvenilir hoca var mı bir de fiyatları Ne kadar bilenler yorum yapabilir mi
Ha şöyle yola gel öncelikle tehtiti bırak
Kızlık zarı vajınanın önünde olmaz derindedir ve öyle insan kendi kendini parmaklarıyla bozamaz ha illa diyorsan ben yaptım oda senin hayal gücün
Burdaki kadınlar avukatından tut doktoruna kadar üye dolu kimse salak değil
Doktor *Hoca napacak acaba üfleyecek de eski haline mi dönecek birden
Aman bunu sürtünenler duymasınDoğum videosu izleyip hamile de kalabilirdiniz Allah korusun
Kız bı ben değilmişim yaSende durdun durdun,düğüne 3 ay kala mi ..........madem niyetin vardı bari.nisanlini cagirsaydin
AaaKimsin sen tehtitmi ediyorsun burda açılan davalardan haberin varmı senin acaba
Sana açarlarsa tehtitden davayı görürsün can sıkılmasını
Yemişsin naneyi nasıl diktirir de kendimi bakire diye kakalarımın peşinde olduğunu anlamadımızımı zannediyorsun
Sen anca nişanlını aptal yerine koyabilirsin ama bu gidişle tehtitden davalık olucaksın başka dertlerin olur dikkat et
Bak yaYahu bir kere de senaryolar yazacağınıza evet aslanlar gibi yaptım diyin de yaşanılanın sorumluluğunu alın.
Meryem suresiYahu sanki biz kadın değiliz biz bilmiyoruz bakireligin ne oldugunu birde caka satıyor burda
Hele hocayı niye sordu orasını anlamadım
Ya anlamadığım mastürbasyon yaparken nasıl kizliginiz bozuluyor benim bildiğim sürtünme yoluyla yapılmıyor mu bu iş tövbe yarabbimHanımlar düğünüme 3 ay zaman kaldı eh be salak kafam nişanlıyken sen ne diye uygunsuz şeyler izlersinki kan geldi hatta iççamaşoroma bulaştı ben kızlığım bozuldu mu diye ilk doktora mı görünmem lazım yoksa dikim için mi uğraşayım Kayseri civarı güvenilir hoca var mı bir de fiyatları Ne kadar bilenler yorum yapabilir mi
Bu hiç hoş olmadi tamam hepimiz bir şey yazıyoruz ama Kuran dan bir süreyi burda geyik olsun diye paylaşmak hoş degilMeryem suresi
kimseyle beraber olmamissin sevgilini aldatmamissin burdakiler şimdi beni lincleyecek ama kan kapsülü diye bişey varmış al için rahat edecekseHanımlar düğünüme 3 ay zaman kaldı eh be salak kafam nişanlıyken sen ne diye uygunsuz şeyler izlersinki kan geldi hatta iççamaşoroma bulaştı ben kızlığım bozuldu mu diye ilk doktora mı görünmem lazım yoksa dikim için mi uğraşayım Kayseri civarı güvenilir hoca var mı bir de fiyatları Ne kadar bilenler yorum yapabilir mi
Bi kadının kendi kendine parmakla kızlık zarı bozabileceğine asla inanmıyorum. Canınız acır bikere ve acının etkisiyle kendinize gelirsiniz. Nasıl bir kendinden geçmedir bu ki vajinanızı zorlicak kadar gözünüz döndü. 3 ay sonra düğünü olan biri için saçmalık.
Nerden alabilirimkimseyle beraber olmamissin sevgilini aldatmamissin burdakiler şimdi beni lincleyecek ama kan kapsülü diye bişey varmış al için rahat edecekse
O senin benim teknigimizYa anlamadığım mastürbasyon yaparken nasıl kizliginiz bozuluyor benim bildiğim sürtünme yoluyla yapılmıyor mu bu iş tövbe yarabbim
Bozulduğu kanısına nasıl vardınız?Hanımlar düğünüme 3 ay zaman kaldı eh be salak kafam nişanlıyken sen ne diye uygunsuz şeyler izlersinki kan geldi hatta iççamaşoroma bulaştı ben kızlığım bozuldu mu diye ilk doktora mı görünmem lazım yoksa dikim için mi uğraşayım Kayseri civarı güvenilir hoca var mı bir de fiyatları Ne kadar bilenler yorum yapabilir mi
Kolunu denediysen haklısın reyizzzYa sen iyi misin olsa oldu derim yanımda mıydın gelip burda ki şeyleri mi göstereyim mesele oraya geldiğinde ben çok zeki değil sen çok pisliksin içiniz haset merak etme eski sevgiliyi sığdıramam 1 yılın içine
Yani internette var galiba iliskiden önce onu vajinanın içine koyuyormuşsun küçük kan poşeti gibi beraber olma esnasında patlıyor kan görünümü veriyormuşNerden alabilirim