Evleniyorum bakireliğim bozuldu

Azıcık anatomik bilgimle ben diyorum ki sizin bekaretiniz parmağınızla degil eski sevgilinizle bozuldu. Kendinizi zeki sanıp gelip buraya konu açıyorsunuz ileride olası bir ayrılmada bak ben dürüstüm gittim şu forumlara konu açtım inanmazsan al bak diyebilmek için.
Aklı başında her kadın kizlik zarının vajinanin ağzında olmadığını bilir yani öyle parmağınızın ucuyla bozulmaz,parmağı fazlaca itmek lazim içeriye ayrıca yapı olarak da bir sürü farklı çeşidi var esnek kalın yarım ay şeklinde olanı tesadüf bu ki bu forumda konu açan hatunlarin hepsinin incecik tül gibi parmakla değil neredeyse uflesen bozulacak yapıda....

Azıcık anatomik bilgimle ben diyorum ki sizin bekaretiniz parmağınızla degil eski sevgilinizle bozuldu. Kendinizi zeki sanıp gelip buraya konu açıyorsunuz ileride olası bir ayrılmada bak ben dürüstüm gittim şu forumlara konu açtım inanmazsan al bak diyebilmek için.
Aklı başında her kadın kizlik zarının vajinanin ağzında olmadığını bilir yani öyle parmağınızın ucuyla bozulmaz,parmağı fazlaca itmek lazim içeriye ayrıca yapı olarak da bir sürü farklı çeşidi var esnek kalın yarım ay şeklinde olanı tesadüf bu ki bu forumda konu açan hatunlarin hepsinin incecik tül gibi parmakla değil neredeyse uflesen bozulacak yapıda....
Ya sen iyi misin olsa oldu derim yanımda mıydın gelip burda ki şeyleri mi göstereyim mesele oraya geldiğinde ben çok zeki değil sen çok pisliksin içiniz haset merak etme eski sevgiliyi sığdıramam 1 yılın içine

Oku diğer alıntıları canımı sıkma
Kimsin sen tehtitmi ediyorsun burda açılan davalardan haberin varmı senin acaba

Sana açarlarsa tehtitden davayı görürsün can sıkılmasını

Yemişsin naneyi nasıl diktirir de kendimi bakire diye kakalarımın peşinde olduğunu anlamadımızımı zannediyorsun

Sen anca nişanlını aptal yerine koyabilirsin ama bu gidişle tehtitden davalık olucaksın başka dertlerin olur dikkat et

Ya sen iyi misin olsa oldu derim yanımda mıydın gelip burda ki şeyleri mi göstereyim mesele oraya geldiğinde ben çok zeki değil sen çok pisliksin içiniz haset merak etme eski sevgiliyi sığdıramam 1 yılın içine
Suçlu psikolojisi mi demeliyiz buna da...
Tamam sakin ol şampiyon çatır çatır sevişmişsin Kayseri'nin yerlisini bulunca da aklın başına gelmiş.

Kimsin sen tehtitmi ediyorsun burda açılan davalardan haberin varmı senin acaba

Sana açarlarsa tehtitden davayı görürsün can sıkılmasını

Yemişsin naneyi nasıl diktirir de kendimi bakire diye kakalarımın peşinde olduğunu anlamadımızımı zannediyorsun

Sen anca nişanlını aptal yerine koyabilirsin ama bu gidişle tehtitden davalık olucaksın başka dertlerin olur dikkat et
Pardon kendimi kakqlqmqk peşinde miyim beni ne kadar tanıyorsun aptal yerine koymak falan öyle biri değilim

Yahu bir kere de senaryolar yazacağınıza evet aslanlar gibi yaptım diyin de yaşanılanın sorumluluğunu alın.

Aklın olsa masturbasyon yapıldığını anlarsın kendini zeki sanıyorsun laf sokmaya çalışıyor Bi Dr hahqjqj
Kendimi zeki sanmıyorum zaten zekiyim

Ve zeki olduğum için de bunun pek mümkün olmayacağının farkındayım zorunuza gitmesin hiç hanımefendi hayat sizin hayatınız fakat kimse yemez bu saçmalığı nişanlınıza anlatın bakalım ne diyecek açıkça daha önce ilişkim oldu deseniz ama saçma bi senaryo uydurmak sizin zekanızı ortaya koyuyor

Pardon kendimi kakqlqmqk peşinde miyim beni ne kadar tanıyorsun aptal yerine koymak falan öyle biri değilim
Ha şöyle yola gel öncelikle tehtiti bırak

Kızlık zarı vajınanın önünde olmaz derindedir ve öyle insan kendi kendini parmaklarıyla bozamaz ha illa diyorsan ben yaptım oda senin hayal gücün

Burdaki kadınlar avukatından tut doktoruna kadar üye dolu kimse salak değil 😉

Ve zeki olduğum için de bunun pek mümkün olmayacağının farkındayım zorunuza gitmesin hiç hanımefendi hayat sizin hayatınız fakat kimse yemez bu saçmalığı nişanlınıza anlatın bakalım ne diyecek açıkça daha önce ilişkim oldu deseniz ama saçma bi senaryo uydurmak sizin zekanızı ortaya koyuyor
Ya ne senaryosu neden bu kadar kötü kalplisiniz bazıları beni anlar burda ki neden Bi senaryoya ihtiyaç duymayım

Yahu sanki biz kadın değiliz biz bilmiyoruz bakireligin ne oldugunu birde caka satıyor burda

Hele hocayı niye sordu orasını anlamadım🤭

Hanımlar düğünüme 3 ay zaman kaldı eh be salak kafam nişanlıyken sen ne diye uygunsuz şeyler izlersinki kan geldi hatta iççamaşoroma bulaştı ben kızlığım bozuldu mu diye ilk doktora mı görünmem lazım yoksa dikim için mi uğraşayım Kayseri civarı güvenilir hoca var mı bir de fiyatları Ne kadar bilenler yorum yapabilir mi
Maşallah kafalar pırıl pırıl.
Ama konu nasıl fake biliyo musun. Google amcaya yaz o sana doktor gösterir. Sanki burdaki herkes hergün kızlık zarı diktiriyo hey Allah ım

X