slm.. bizde simdidin bascan basmıcan tartisması var :)) aşkım beni ikna ettini sanıyor ama yanılıyor, aa basmasam içim rahat etmez yasasın kotulukkkk D:))
bende henüz evlenmedim ama kesinlikle basicamjeyyaro bana söz verdi basmicak ayakkabim batmasin diye hahahasırnaşık şeyama ona belli olmaz basar masar bide:sm_confused:
ya bide ben sey duymustum,gerdekte gelinligini damatligin üstüne koyarsanda evde senin sözün geciyormus..dogrumu acaba:uhm:
ikimizde nikahtan önce ben basarım sen basarsın kavgası yaparken
nikah anında heyecandan unuttuk
bi arkadaşım sağolsun böbreklerimi deşercesine dürtünce hatırladım ve ben bastım..tatlicadiarzu
kararlarımızıda ortak veriyoruz söz geçme olayı yok bizde..
bende bastım ama o kargasayla hayal meyal hatırlıyorum dıyebılırım.. ama şöyle birşey var ki sağolsun onun sözüde bana gecer benım sozum de ona ama ben her zaman suna ınanırım bir kadın aklını kullanırsa bir erkeği cok da guzel kıvama getırır..eşim çoğu kararlarda önceliği bana verir sağolsun Allah ondan razı olsun nazar degmesın..
Basmayaçalıştım ama iki tarafta uyanıklık edip ayağını önceden havaya kaldırıp öylece tutunca oek işe yaramadı.Ben bir ara karambole getirip şansımı deneyeyim dedim ayak bileği tarafına isabet etti.Olur mu ki :)
Kızlar şöyle sözünüz geçermiş bunu yaşlı bi teyzeden duydum(akrabadan) gerdek gecesi damat odaya girer girmez ayağına basacakmışsın ve gelinliğini damatlığın üstüne koyacakmışsın yatınca o zaman o koca sana kul olurmuş,tabi ben teyzenin yalancısıyım...
resmi nikahımız yapılırken evet basmaya çalışmıştım
tabi benim uyanık oca çekmiş ayağını bende ayak arıyorum :))))
o sırada nihak fotocusu bizim fotoyu çekmiş
bide ne görsem benim dil dışarda imiş o an basmaya çılışıeken refleks olarak çıkarmışım :1shok:
baktıkça gülerim heppp
ama bunlara rağmaen basamadım heheeeee
Ben nikah masasına oturur oturmaz ayağımı eşimin ayağının üstüne koydum ve nikah bitene kadar da çekmedim buna basmak denir mi bilmem ama işe yaradığını sanmıyorum ama gene de yaptık işte evde kararları birlikte veririz ağır basan taraf yok yani