• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenirken Eşinizin Ayağina Bastiniz Mi?

bende basdim ama esim anlamdi demekki cok hafif basmisim ikimizinde sozu geciyor sonucta aslinda inanmamda adet yerini bulsun

ben basmadım
eşimin de aklına gelmemiş hele bi gelseydi :oklava:
kimin sözü geçiyo ona karar veremedim ya
eşim bana sormadan hiç bi iş yapmaz
bende gerekince sorarım sırnaşık şey
hayat müşterek söz hakkı da

ben bastım eşimin ayağına ama o basmadın diyo
bende hafif basanlardanım sanırım kaydirigubbakcemile2
bizim evde ikimizin de sözü geçer..
zaten biz kadınlar istediğimiz zaman eşlerimizi cazibemizi kullanarak istediğimiz gibi yönlendirebiliyoz dimi amakaydirigubbakcemile4

ben bastım tabiki de:)o bana sormadan bişi yapmaz.gerçi bende yapmam.ama genelde benim sözüm geçer.ama diğer erkekler gibi benim eşimde kendi sözünün geçtiğini sananlardan. ee onlarda öyle avunuyolar:)))

bastım tabiiki o kadar kuvvetli basmışım ki cd yi izlerken farkedebiliyosun..kaydirigubbakcemile3

bastim ayağını bulamadim en son o uzati da öyle bastim kaydirigubbakcemile3

Biz ikimizde aynı anda bastık sırnaşık şey

ben birde şey denedim soyunuyorsunuz ya gelinliği çıkarıyorsunuz eşinizin damatlıgının üstüne atıcaksınız gelinliği ama farkettirmeden sırnaşık şey

biz resmi durumlardan dolayi nikahi önceden yaptik, nikahta ayagina basmadim, bunu farkeden nikah memuru "kizim bassana ayagina dedi" bende "yok ,basmaya gerek yok" dedim, adam bikackere israr edince nikah sahidimiz olan laz bir abi : ne gerek var memur bey, zaten ilerude kafasuna kafasuna basacak " dedi :)))))

ben bastım canım tabiiki benim sözüm evde geçerrrr şaka karsılıklı saygımızdan dolayı ikimizde evimizde söz hakkı vardır

biz resmi durumlardan dolayi nikahi önceden yaptik, nikahta ayagina basmadim, bunu farkeden nikah memuru "kizim bassana ayagina dedi" bende "yok ,basmaya gerek yok" dedim, adam bikackere israr edince nikah sahidimiz olan laz bir abi : ne gerek var memur bey, zaten ilerude kafasuna kafasuna basacak " dedi :)))))

ayh çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3 ömür boyu mutluluklar sizinle olsun :nazar:

bayan nikah memuru tehtid edince eşimi ben bastım.gelin hanım evet diyecek ve ayağınıza basacak dedi sizde etrafa gülüceksiniz damat bey demişti harika bir memurdu. çok güldürmüştü bizi.

ben bastım ama ikimizin de sözü geçmiyo malesef, o ben haklıyım diyo ben de ben haklıyım diyom, bu bööle yıllardır sürüp gidiyo, peri masalı mübarek :roflol:

Back