Evlenirken Eşinizin Ayağina Bastiniz Mi?

ELZKRY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
312
1
96
İzmir
KIZLAR EVLENİRKEN GERÇEKTEN AYA KİM BASARSA ONUN MU SÖZÜ GEÇERMİŞ ÜSTÜNLÜK ONUN MU OLURMUŞ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ...

İŞTE AŞKIMLA İKİMİZİN SİTESİ

yok be güzelim tepesine çıkıp tepinsek de nikah masasında gene de erkek sözü geçiyo :dilcikar: hikaye hikaye bunlar :icecream: ama ben 16 gün sonra basıcam o zaman sölerim sana a.s.

hatta ezmeyi düşünüyorum ayağını :teytey:

defalarca bastım hattan nikah salonundan çıkarken ayağını bana uzatıp bidaha bas aşkım dedi haaa işe yaradımı yaradı sanırım ben bilmem hanım bilir der eşim:)))) ne kadar ciddi olduğu şüpheli tabee...

Eşim benim ayağıma bastı ama evde çoğunlukla ortak karar almaya çalışıyoruz, önemli konularda ise benim kararıma daha çok önem verir ve uygular.. Sanırım bizde işe yaramadı :))

bastım tabi basmam mı :))) nikahtan önce kapışıp duruyorduk yok ben basıcam yok ben basıcam o orda heyecandan hatırlamamış bile basmayı :)) ama ben kaçırır mıyım
şaka bi yana da kişiler birbirlerinin fikirlerine saygı duymalı ve ortak kararlar almayı bilmeli orta yolu bulmayı bilmeli söz geçmesi diye bişey yok biz de.ama genelde benim sözümdür geçen :)))

ben de bastım walla.basmıycaz diye sözleşmiştik ama arkadaşlarım karşıdan kaş göz işaretleri yapınca dayanamadım ben de basıverdim.o anın resimleri de var hatta eşim büyük bi şaşkınlıkla yüzüme bakıyo:)işe yaradı mı derseniz sanırım yaradı.kocacım bi dediğimi iki etmiyo:)

maşallah Allah agız tadınızı bozmasın inşallah...

ben bastımmmm çok büyük bir heyecanla nikah masasıda öyle bir masaki ayagımı cıkaramıyorum demır var her yerde ama basardım basmayı benım sözüm geciyor gibi çogunlukla

bende bastım walla kocam bi dediğimi 2 etmez işe yaradı sanırımm...

ben evli değilim ama o gün gelince kesinlikle basarımmmmmmjeyyarjeyyar
ayrıca canım sitenize baktımmm çok güzel sende çok güzelsin çok yakışmışsınız birbirinize anladığım kadarıyla asker sevgilin Allah kavuştursun bitanem bir ömür boyu mutlu olunnn

yok be gülüm kim demiş onu..bende bastım ama evde son söz her zaman eşimindir..kim demişse yalan demiş

ya ben o heyecanla basmayı unuttum düğünden önce basarsın basamazsın tartışması yapıyodum o ayagını saklamış ama boşa çünkü ben zaten unuttum ama maşallah evliliği süper gidiyo 3 ay oldu evleneli allah kimsenin azının tadını bozmasın

elizzzz ben de baktım siteye çok güzel olmuş ve birbirinize çok yakışıyosunuz...hayırlısıyla evlenmeniz de yakın olur inşallah :1hug: Allah nazardan saklasın

böyle sevmek sevilmek çok güzel darısı tatmayan herkesin başına yerimsenibena.s.

uyuz ayagini kaldirmis ben onun ayagini ararken basiverdi ayagima giccik sey amma herseye ragmen benim sözm geciyor oh olsun

çok teşekkürler ederim canım benim allah herkese mutlu bir yuva nasip etsin nazarlardan saklasın

allah tüm asker yolu bekleyenlere sabır versin tez zamanda kavuştursun çok zor ben bunu çok iyi biliyorum sende çok güzelsin hele birde bebişe bayıldım maşallah uzun ömürler

benim sevgili kocam ayağını sakladı.ben kendi ayağımla onun ayağını aramaya çalışırken baastıım diye bağırıp bi de yalan söyledi pis pis sırıtarak.ama ben kalkmadım masadan hayır yalan söylüyor basmadı ayağıma falan dedim..nikah memuru araya girip eğer gelin hanım sizin ayağınıza basmazsa nikah defterini vermem dedi eşime...sonra kuzu kuzu oturup ayağına bir güzel bastırdı...yani anlayacağınız manyaktır biraz benim kocam....

jeyyartabi ki eşim bastı...
ne cndir o..
ben heyecandan aklıma bıle gelmedi.
ufff 1sene gectı ama aklıma geldıkçe hala ayagım agrıyoookafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…