Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlenirken Eşinizin Ayağina Bastiniz Mi?
- Konu Sahibi ELZKRY
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Aralık 2007
- 3.384
- 1.067
- 698
bende henüz evlenmedim ama kesinlikle basicamjeyyaro bana söz verdi basmicak ayakkabim batmasin diye hahahasırnaşık şeyama ona belli olmaz basar masar bide:sm_confused:
ya bide ben sey duymustum,gerdekte gelinligini damatligin üstüne koyarsanda evde senin sözün geciyormus..dogrumu acaba:uhm:
ya bide ben sey duymustum,gerdekte gelinligini damatligin üstüne koyarsanda evde senin sözün geciyormus..dogrumu acaba:uhm:
- 20 Mart 2008
- 141.497
- 212.913
- 1.423
- 60
bende bastım ama o kargasayla hayal meyal hatırlıyorum dıyebılırım.. ama şöyle birşey var ki sağolsun onun sözüde bana gecer benım sozum de ona ama ben her zaman suna ınanırım bir kadın aklını kullanırsa bir erkeği cok da guzel kıvama getırır..eşim çoğu kararlarda önceliği bana verir sağolsun Allah ondan razı olsun nazar degmesın..
- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
resmi nikahımız yapılırken evet basmaya çalışmıştım
tabi benim uyanık oca çekmiş ayağını bende ayak arıyorum :))))
o sırada nihak fotocusu bizim fotoyu çekmiş
bide ne görsem benim dil dışarda imiş o an basmaya çılışıeken refleks olarak çıkarmışım :1shok:
baktıkça gülerim heppp
ama bunlara rağmaen basamadım heheeeee
tabi benim uyanık oca çekmiş ayağını bende ayak arıyorum :))))
o sırada nihak fotocusu bizim fotoyu çekmiş
bide ne görsem benim dil dışarda imiş o an basmaya çılışıeken refleks olarak çıkarmışım :1shok:
baktıkça gülerim heppp
ama bunlara rağmaen basamadım heheeeee