ya aynen onceden cogu zaman dsardaydim ben ama bu eve gelince sanki misafirlge gelmisim gbi hissettm daha alsamadm babamgile gdince kendi evime gitmisim gbi ni rahatlk geliyo ustume degsik bi durum :) benimde bes ay oldu evleneli zaten evden cikarken al kusak baglanirken baya bi agladm uzuldum falan dgunden sonra bi degsk oldm bi iki ay evimi ozledmben ilk girdiğimde acaip mutluydum yeni özene bezene alcağım eşyalarımı kullanıcam diye :) sürekli misafir gelsin heyecanındaydım gelsin yemek yapıyım yemek takımlarımı kullanayım yemeklerim beğenilsin diye. benimsemem neredeyse bir sene sürdü gibi hala daha bana ait değil gibiydi baba evime gidince kendimi ait hissediyordum. üstelik ben baba evinden evlenmeden çok önce ayrılmıştım nasıl bir psikolojiyse :) bir de başlarda annemi düşünüp ağlamıştım :)
sonrası güzel olsun inşallah.. mutluluklarrrsadece bir ay kalabildik evimizde..
sonrası ben hep yanlızım...
inşallah 5 gün sonra eşim gelecek..
aynı evde yaşamak nasıl olacak merak ediyorum...
çok heyecanlıyım..çok sevinçliyim...
onu çok özledim....
evimiz biz mutluluk şükür
Rabb İM MUTLU ETSİN CÜMLEİMZİİ :)))
inşaallah canım benim...sonrası güzel olsun inşallah.. mutluluklarrr
merhaba arkadaşlar,
Düğün bitti herşey bitti ve kendi evinize geldiniz. tam o an neler hissettiniz? heyecan? ailenizi bıraktığınız için suçluluk? yeni bir hayata başlayacağınız için korku?
peki evinizi ne kadar zaman sonra tam olarak benimseyebildiniz?
Bir kadının iç dünyasını deneyimlerinizle tanıyalım. yorumlarınızı bekliyorum
hahaha en ilginç anı bu olduBiz evimize görümcem ve eşiyle girmiştik. Ayy hatırlayınca gıcıklığım arttı. Görümcem, bana ödünç verdiği çakma inci kolyesi peşindeydi. Eve girer girmez ilk dediği o olmuştu. O an onun dediklerini pek umursamamıştım. Hayelimdeki gibi evimize ilk girişimiz gerçekleşmemişti ona yanıyordum. Onlarla kahve içerken keşke ailemle olsaydım kimbilir nasıl düğün dedikoduları yapılıyordur diye merek ediyordumBu arada hiç gitmeyecekler diye korkmuştum
ben,eşimle birbirimizi çoook severek ve 5 yıl bekleyerek evlendiğim için çok heyecanlıydım. Eve girer girmez heyecan mutluluk, çok karmaşık duygular. Ailemden ayrıldığım için bi burukluk vardı ama bu asla suçluluk hissi değildi.. Eşyalarımızıda çok beğenerek alıp evi zevkimize gore doşediğim için evimi hemn benimsedim vallamerhaba arkadaşlar,
Düğün bitti herşey bitti ve kendi evinize geldiniz. tam o an neler hissettiniz? heyecan? ailenizi bıraktığınız için suçluluk? yeni bir hayata başlayacağınız için korku?
peki evinizi ne kadar zaman sonra tam olarak benimseyebildiniz?
Bir kadının iç dünyasını deneyimlerinizle tanıyalım. yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?