• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenip kendi evinize ilk girdiğiniz an hissettikleriniz..

ben cok mutluydum yahuu... yasasin ozgurluuukk olmustum :KK49: tamam babisin evinde de mutluydum ama 3 yildir sevdigim adamla ayni evde yasamak paha bicilmezdi... bicilemedi de :KK48: Allahim herkesi yuvasinda mutlu mesud etsinnn

sen benim kabul görmüş duam,
sevaplarımın armağanısın rabbime şükürler olsun demişti eşim..
bende şaşkın şaşkın bakıyordum :KK23:

Çok çok güzel bir andı.. Birbirimize baktık güldük ve sonra eşim çok şükür karımsın eşimsin diyip alnımdan öptü:KK60:
Bense mahsun utangaç tavırlarla mutluluktan ağlamıştım çünkü bu anı ne zamandır istiyorduk.. Kendi evim kendi eşyalarım, ve alışmamız biraz zaman aldı ben gece olunca sürekli beni ne zaman eve bırakacaksın diyip durmuşum eşim halime hala güler:KK70:Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:KK200:

Bu mesaj burada dursun. Evlenip hissettiğimde doğru tahmin etmiş miyim diye bakarım :)

Eve girince çığlık atarım herhalde sonunda evlendik diye:D Birde kesin ağlarım mutluluktan, sabahlara kadar şükrederim.

O anı 6 yıldır bekliyoruz.
Seneye tadacağız kısmetse.
Sanırım inanamayız önce. Ama sonra Allahıma dua ederim şükürler olsun diye.
Ailemi evimi tabiki özlerim ama sevdiğime kavuşmanın verdiği mutluluk daha ağır basar o anda :KK200:

ben evime cok zor alıştım baya gizli gizli ağladım halada kına gecesi videolarıma baktığımda ağlarım :( evin tek kızıyım 2 bekar abim var o yüzden evden ayrılmak cok zor olmuştu ben evden çıkarken eşim bile ağlamiştı
ama Allah ıma sukurler olsun evimde mutlu ve huzurluyum şimdik annemlere gittiğimde evimi özlüyorum :) her köşeşini benim emeklerım benım zevkım var çünkü

ben ilk gece burası neresi , evime gitmek istiyorum ben , kendi yatağımı istiyorum diye ağlamıştım =) sonra sabaha karşı ağlamaktan bitap düşüp koltukta uyuya kalmıştım.ilk 1 hafta hergün annemlere gitmiştim.1 ay içinde alıştım evime.şimdi de kendi evimden başka herde kalamıyorum rahat edemiyorum.

Ben dügünümden sonra evime geldigimde o kapiyi actigimda dedigim tek sey "cok sükür allahim bana bu günüde gösterdin" cok mutluydum sonunda evlenmistim... (Cok zorluklar cektimde sevdigim adamla evlenmek icin) simdi annemlere gittigimde kendimi yabanci gibi hissediyorum orda.... Hemen evim gelmek istiyorum sanirim evimdeki rahatliga cok alistim....

Zaten 10 yıldır yalnız yaşıyordum. Evimi de evlenmeden önce kendim yerleştridim ve evlenene kadar kendim oturdum. Eşime de evime de hemen alıştım. Hatta kayınvalidemle görümcem çok şaşırıyordu düğün öncesi; ne gelinliğe özenirdim, ne de düğüne..İlle de evim derdim. Sadece evime özendim. Girdiğim ilk dükkandan giydiğim ilk gelinliği aldım. Kuaförde saçımı hiç beğenmedim ama üşendiğimden birşey demedim. İki tane düğün yaptık, ikisinde de sürekli saati sorup durdum bitse de gitsek diye. Balayına bile zor ikna etti eşim beni. Ama ilk sabahımızda çok rahat ettim. Ohh be sonunda rahat bıraktılar dedim :KK71: Salonda tvnin karşısına bir sofra bezi atıp kahvaltıyı koydum; bi güzel keyif yaptık. 1 hafta sonra da görev için birimizi hizana birimizi fizana gönderdiler zaten :KK14:. Halen de öyle. O yüzden eşimle geçirdiğim her gün sayılı ve değerli benim için

Biz balayından dönüp evimize ilk girdiğimizde, "burası bizim mi şimdi" diye hem şaşkın hem sevinçli surat ifademizle tek tek odaları gezmiştik.Çok değişik bir duyguydu hala aklımdan çıkmaz :)

balayından dönüp ilk defa kendi evimde kaldığım gün çok güzeldi. o yeni alınmış mobilyaların kokusu hala burnumda :)

Back
X