- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 45
Görüşmeye başladığımızda söylemiştim. Olmaz demişti. Aslında o zaman yolumu ayırabilirdim. Ben kabul edip devam ettim.
Annemi yalnız bırakamam diyen erkekten ziyade benim de annem aynı durumda olsa diye düşünüyorum. Çok mu duygusalım acaba?Size buradaki yorumlar cok agir ve cok uzucu gelebilir ama tecrubeler konusuyor.Annemi yalniz birakamam diyen erkekten ben ürküyorum.Hayirlar olsun insallah
Bir de şöyle düşünün. Uzaktaki bile bu kadar yapabiliyorsa aynı evdeki neler yapmazAcaba iyi niyetle mi yaklaşıyorum yapan uzak da olsa yapar diye düşünüyorum
Duruma bakılırsa adam zaten kıza bırakmayacak evin babası rolünü almış kafada buyüzden malesef evet öyle bir ayrımcılık ister istemez oluyorrrrrBekar kızı var? Kız evlat değil mi? Neden özellikle bekar bir oğul yazdınız? Sizce anne babadan yalnızca oğullar mı sorumludur? Kızlar evlenince eşinin ailesinin zimmetine mi geçer? Ne çeşit bir ayrımcılıktır bu?
Kızları istiyor annelerini yanına almak aslında. Abi sen yeter ki evlen annemiz bizimle kalsın demişler.Bekar kızı var? Kız evlat değil mi? Neden özellikle bekar bir oğul yazdınız? Sizce anne babadan yalnızca oğullar mı sorumludur? Kızlar evlenince eşinin ailesinin zimmetine mi geçer? Ne çeşit bir ayrımcılıktır bu?
Ben ayri ev istiyorum diyeceksinizGörüşmeye başladığımızda söylemiştim. Olmaz demişti. Aslında o zaman yolumu ayırabilirdim. Ben kabul edip devam ettim.
İster istemez olmuyor. Sizler gibi düşünen insanlar yüzünden oluyor.Duruma bakılırsa adam zaten kıza bırakmayacak evin babası rolünü almış kafada buyüzden malesef evet öyle bir ayrımcılık ister istemez oluyorrrrr
Bu cümle üzerine biraz düşün derim, durduk yere söylenmiş bir cümle gibi değil.Annem okumamış etmemiş cahil bir insan sen yeri gelir olgun davranmalısın ufak tefek şeyleri problem etmemelisin
Annemi yalnız bırakamam diyen erkekten ziyade benim de annem aynı durumda olsa diye düşünüyorum. Çok mu duygusalım acaba?
Bekar kızı var? Kız evlat değil mi? Neden özellikle bekar bir oğul yazdınız? Sizce anne babadan yalnızca oğullar mı sorumludur? Kızlar evlenince eşinin ailesinin zimmetine mi geçer? Ne çeşit bir ayrımcılıktır bu?
Hayır yok. Tam aksine genç.görümce de var. yalnız kalmış olmuyor ki.
velev ki evlenmeyecek. hep beraber kabile usulü mü yaşayacaksınız.
aynı durum derken kadın yatalak mı? tek başına yada kızıyla yaşamasına engel bir şeyimi var?
duyar kasmanın anlamı yok ben duruma göre yorum yaptımİster istemez olmuyor. Sizler gibi düşünen insanlar yüzünden oluyor.
Anne bakıma muhtaç değilse bence yalnız yaşamayı kendi tercih etmeli diye düşünüyorum, düşünceliyse zaten öyle davranacaktır.Kızları istiyor annelerini yanına almak aslında. Abi sen yeter ki evlen annemiz bizimle kalsın demişler.
Duyar kasarken size mi soracağım?duyar kasmanın anlamı yok ben duruma göre yorum yaptım
Aynılarını yazıcaktım. Bence de asla olmaz.Adam o cümleyi boşuna mı kurdu sence?
Annem cahil sen alttan alıp sen olgun olacaksın...
Annem sorunlu .. şikayet etmeden ses çıkarmadan kır dizini otur demiş işte...Annem cahildir ne yapsa yeridir yani ...
Adam daha baştan şartlarını koymuş önüne...
Aynı evde olmak şart mı yakınında da olabilirdiniz..
Girmeyin bu yola...2.kez boşanırsınız
tatilinize ilerde annesi de gelirse şaşırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?