• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenip kayınvalide ile yaşamak...??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size buradaki yorumlar cok agir ve cok uzucu gelebilir ama tecrubeler konusuyor.Annemi yalniz birakamam diyen erkekten ben ürküyorum.Hayirlar olsun insallah
Annemi yalnız bırakamam diyen erkekten ziyade benim de annem aynı durumda olsa diye düşünüyorum. Çok mu duygusalım acaba?

Aynı mahalle bır nebze ama aynı ev aslaa.. Yasınız 34 karakter ıyıce oturmus bıseyleri alttan almak hep zor gelecek yapmayacaksınız... Karsı tarafın yası kac bılmıyorum ama muhtemelen sıze yakındır ki siz zaten Yasınız ıtıbarı İle bırbırinize zor alısacakken bırde kv ve bu yasam tarzına alısamayacaksınız ve oncekı rahatlıgınızı hep arayacaksınız ayağınıza kursun sıkmayın derim ben.

Bekar kızı var? Kız evlat değil mi? Neden özellikle bekar bir oğul yazdınız? Sizce anne babadan yalnızca oğullar mı sorumludur? Kızlar evlenince eşinin ailesinin zimmetine mi geçer? Ne çeşit bir ayrımcılıktır bu?
Duruma bakılırsa adam zaten kıza bırakmayacak evin babası rolünü almış kafada buyüzden malesef evet öyle bir ayrımcılık ister istemez oluyorrrrr

Bekar kızı var? Kız evlat değil mi? Neden özellikle bekar bir oğul yazdınız? Sizce anne babadan yalnızca oğullar mı sorumludur? Kızlar evlenince eşinin ailesinin zimmetine mi geçer? Ne çeşit bir ayrımcılıktır bu?
Kızları istiyor annelerini yanına almak aslında. Abi sen yeter ki evlen annemiz bizimle kalsın demişler.

Görüşmeye başladığımızda söylemiştim. Olmaz demişti. Aslında o zaman yolumu ayırabilirdim. Ben kabul edip devam ettim.
Ben ayri ev istiyorum diyeceksiniz
Olmaz derse ayri ev açmayacaksan evlenmemelisin diyeceksiniz
Evlensen ve ayri ev istesen bosanma davasinda o kusurlu taraf olur ve iyi bir tazminati bile hak edersiniz ama risk almaya ne gerek var iyi düşünün
Sizi sevmiyor zaten sevseydi, sevdigi mutlu olsun isterdi o sadece beni mutlu eden kadın olsun mantiginda ve mutlu olmak isteyen bana uysun kafasında
Kusura bakmayin ama bu adamdan koca.olmaz baskasiyla da evlense o ayni evde yasayacak kadin ariyor

Olmaz. Uxgunum ama olmaz. Adam uyariyi vermis ben sana alttan al demedim mi ile her rezillik yasanacak belli ki. Ayrica anasi kiz kardesi ile daha rahat eder bence ona gitsin yalniz kalmak cok problem oluyorsa

Bende kaynanamı kanatsız melek sanırdım. Allah ım ne kadar şanslıyım böyle bir aileye denk geldim diye sabah akşam şükür namazı kılardım. Taaaaaakiiii kaynanam pandemi sürecinde bende 6 ay kalana kadar. Size yemin ederim ki saçımın boyundan tutunda yatak odama, aile planlamama bile karıştı. O kadar usta ki herşeyi güya güler söylüyor ama amacını eşim asla anlamıyor. Sürekli kötü niyetli değildir diyor. Eşim tek erkek çocuğu ve babasını geçen sene kaybetti. Bana sürekli tek erkek çocuğum var. Tek erkek çocuğum var diyip durdu. Bende en sonunda patladım benim de tek kocam var dedim. O gittiği gün sevinçten ağladım bi kaç gün evin içinde amaçsız dolandım. Hala bi köşeden sesi gelecek şöyle yapma böyle yap diyecek diye bekliyorum 😂🤪🤪 amann diyin bacım iyi olsun uzak olsun.. Benden dimesi😂😂

Duruma bakılırsa adam zaten kıza bırakmayacak evin babası rolünü almış kafada buyüzden malesef evet öyle bir ayrımcılık ister istemez oluyorrrrr
İster istemez olmuyor. Sizler gibi düşünen insanlar yüzünden oluyor.

görümce de var. yalnız kalmış olmuyor ki.
velev ki evlenmeyecek. hep beraber kabile usulü mü yaşayacaksınız.
Annemi yalnız bırakamam diyen erkekten ziyade benim de annem aynı durumda olsa diye düşünüyorum. Çok mu duygusalım acaba?

aynı durum derken kadın yatalak mı? tek başına yada kızıyla yaşamasına engel bir şeyimi var?

Geleceğin müthiş kaynana adayı o da

görümce de var. yalnız kalmış olmuyor ki.
velev ki evlenmeyecek. hep beraber kabile usulü mü yaşayacaksınız.

aynı durum derken kadın yatalak mı? tek başına yada kızıyla yaşamasına engel bir şeyimi var?
Hayır yok. Tam aksine genç.

Kızları istiyor annelerini yanına almak aslında. Abi sen yeter ki evlen annemiz bizimle kalsın demişler.
Anne bakıma muhtaç değilse bence yalnız yaşamayı kendi tercih etmeli diye düşünüyorum, düşünceliyse zaten öyle davranacaktır.
Bakıma muhtaç ise, evlatlar kız erkek ayrımı yapılmadan annenin bakımında eşit sorumluluk almalı. Sırayla bakılmalı vs.
Kızlar olması gerekeni söylemiş.

Adam o cümleyi boşuna mı kurdu sence?
Annem cahil sen alttan alıp sen olgun olacaksın...
Annem sorunlu .. şikayet etmeden ses çıkarmadan kır dizini otur demiş işte...Annem cahildir ne yapsa yeridir yani ...
Adam daha baştan şartlarını koymuş önüne...
Aynı evde olmak şart mı yakınında da olabilirdiniz..

Girmeyin bu yola...2.kez boşanırsınız
tatilinize ilerde annesi de gelirse şaşırma
Aynılarını yazıcaktım. Bence de asla olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back