Evlenip aynı evde yaşamayı kabul ettim ama ayrı oda olmayacakmış öyle evlilik mi olur?

Çok iyi biri o yüzden bırakamıyorum o da böyle olsun istemiyor imkanı yok ne yapsın bende çalışmıyorum
herseyi biraktim bi kenara evlendiniz cumbur cemaat birlikte uyuyorsunuz e cocuk oldu oda nasil olucaksa o cocugun masraflari nasil olucak maddi durum onemli yoksada evlenmiycek abileride 30yasinda evlenememis cunki o sekilde kimse kabul etmez zaten . Abileri sana abi falanda olmaz geç o numaralari acilen ayril kabul etme kabusu yaşarsin sürünürsun

Burada sorularda okuyorum var öyle hayatlar gerçekten Kürtlerde
Hayat kadını olan insanlar da var. Kumar oynayıp her şeyini kaybeden adamlar da var. Ee biz de öyle olalım o zaman.

Ben Kürtlerin içindeyim. Yok öyle bir genişlik. Nerenin Kürdüymüş onlar?

Kendini böyle kandirmaya devam et. O adamla evlenirsen buraya konu açarsın artik " kocamın abisi beni taciz ediyor, bakışları rahatsiz ediyor" diye.

Fake tabiki ...

Birikim yapıp ayrılacağız diyor bende sevdiğim için kabul ettim başından beri ama ayrı odamız olsa bari

Ne olabilir niyetleri hizmetçi diye düşünüyorum
Hiç tedirgin olmuyor musunuz 4 kayın, 1 kayınbaba olmak üzere hiçbir kan bağınızın olmadığı 5 erkekle aynı evde yaşamaktan?
Ben zorunda bile kalsam 1 gün kalmam öyle bir evde. Bu adamdan başka birini bulamaz mısınız? Neyine mecbursunuz?

Ne olabilir niyetleri hizmetçi diye düşünüyorum
Aynı odada yatıp kalkacaksınız, ilişkiniz nasıl olacak ensest fantazileri var galiba ailecek ürkerim ben öyle insanlardan ne demek ya eşek kadar heriflerle aynı odada yatmak yolarım öyle adamı ben karısını sakınmayan herif mi olur

Bir süre birikim yapıp ayrılacağımızı söylüyor ömür boyu kalacağız demiyor birikimi yok şu an

Gerçekten size soru sorup cevap almak anlamsız. Konuştukça saçma sapan hayallerinizi anlatıp savunmaya geçiriyorsunuz bizimde sinirlrimizi zıplıyor. Mübarek ramazanda kendinize gelmenizi diliyorum.

Ay size bi örnek vereyim.

Annem 74 yılında evlenmiş babamla. Babam, amcam, diğer amcam, dedemle beraber yaşadı seneleeerrce. Ben bi amcamı göremedim vefat etmişti ben doğmadan.

Kadın herkese ayrı yemek yapardı, dedem soğansız yerdi ona ayrı babam bilmem ne yemezdi ona ayrı.

Ha bi de hepsinden ayrı dayak yerdi. Ben bile hatırlıyorum kaç kere kucağındayken kapı dışarı edildiğimizi.

Bakın tekrar söylüyorum, 74 yılında. Bu kadın ilkokul mezunu bile değil, gidecek yeri yurdu yok mecbur kaldı diyelim.

Sizin ne zorunuz var?

Birikim yapıp ayrılacağız diyor bende sevdiğim için kabul ettim başından beri ama ayrı odamız olsa bari
o evde birikim olmaz seni harcarlar çokmu safsin birşeyi merak ettim senin ailenin maddi durumu nasil aile ilişkileriniz yani kaçib kurtulmakmi istiyorsun senin ailen buna razi olurmu kabus gbi anlattiklarin yok iyi biriymiş yok durumu yokmuş durumu yoksa evlenmesin birikim yapsin sonra evlensin ilerde cocuk olsa oda sizinle beraber surunur yazik gunah sakin kabul etme

E maddi imkanlari yok, erkek kardeslerininde evlanme yaşı gelmiş. Onlarda aynı eve gelin getirirlerse tam cümbüş. En azından bir yatak odasi olacagini varsayarsak, ne olacak kp dahil 6 evli insan haftada bir gün o odayi ve banyoyu mu kullanacak sırayla

Yıl olmuş 2024 konu sahibi. Karısının geçimini saglayamacak, anasının dizinin dibinden ayrilamacak biride evlenmesin. Iyiligide kendine kalsın.

Ben söyledim öyle tacizler yaşanabilir aynı ev içinde diye başka erkeğe söylesen bunu seni bırakır diyor yani ben suçlu oluyorum gözünde

Aklıma Hindistan geldi. Bir bölgesinde, çeşitli nedenlerden dolayı erkek kardeşler bir kadınla evleniyormuş. Youtube linki de ekledim, merak eden izleyebilir.

Konuya gelecek olursak, bir çok taraftan mantıklı bir zemine oturmuyor. 30 yaşındaki bireylerin kendi odalarının olmaması ayrı, böyle bir şeyin teklif edilmesi ayrı vs

Ben söyledim öyle tacizler yaşanabilir aynı ev içinde diye başka erkeğe söylesen bunu seni bırakır diyor yani ben suçlu oluyorum gözünde
Penis gibi bir cisimle kendimi bozacagim diyordun. O ne oldu kürt sevgilin biliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…