Evlenip aynı evde yaşamayı kabul ettim ama ayrı oda olmayacakmış öyle evlilik mi olur?

1 buçuk yıldır konuştuğum var çok iyi biri aileside anlattığı kadarıyla iyi tanıştığımızdan beri evlilik konuşuyoruz aynı evde yaşamak istiyor imkansızlıktan bende kabul ettim başından evde 4 tane bekar erkek kardeşi var hepsi 30lu yaşlarında ben sevdiğim için kabul ettim yine de aynı evde yaşamayı ama yeni öğrendim ki ayrı odamızda olmayacakmış bizde böyle deyip duruyor öyle evlilik mi olur sizce hiçbir özelimiz olmadan ben öğrenince kabul etmedim suçlu ben oldum ben ona ümit vermişim hayaller kurmuş ailesiyle yaşayacağım diye sonuçta ev o kadar kalabalık olduğu halde kabul ediyorum aynı evi ayrı oda olmadan olur mu nasıl evlilik niyetinin ailesine hizmetçi olarak almak olduğunu söylediğimde de eş bulunur ama anne bir tane diyor, öyle yaşamayı kabul eden kızlar var diyor ben zorlamadım seni istemiyorsan ayrıl diyor yani bana göre beni sevse böyle demek yerine çözüm arar değil mi sonuçta erkek var evde ben iç çamaşırlarımı nerede saklayayım nerede giyineyim bakım yapayım bunları hiç düşünmüyor tek anne babası olsa rahat oluruz bence ayrı odada olur ama o evde imkansız bunu bildiği halde benimle ne için evlenmek istiyor olabilir aynı evde yaşamakla hata mı yaparım ne düşünüyorsunuz?
bu mesaj 100 yıl öncesinden mi gönderildi acaba günümüze. kendimi annenizin yerine koyup yazıyorum. derhal yarın bütün ipleri koparıp, iletişimi kesiyorsun. kimsenin hayallerini gerçekleştirmek zorunda değilsin. senin hayallerin ne olacak. hayatının hatasını yaparsın. özel odan dahi olsa kabul etme. asla ve kat'a. bu zihniyet asla değişmez seni paspas edecek şimdiden belli. hemen ayrıl, hemen.

Bir tane kız çocuğu olayı vardı hatırlayamadım ama yörükler galiba belirli zamanlarda çadırda yaşıyorlardı kayınpederinden olduğu çıkmıştı kızın ülke karışmıştı çok güzel bir melek kızdı neler gördük rabbim esirgesin sonra bebeklere çocuklara oluyor . Hemen uzaklaşın

Ama tanımıyorsunuz kalbi iyi sadece imkanı yok ben sadece sordum herkes içimden geçenleri söylüyor
Kalbimi iyi? Kalbi gerçekten iyi birisi olsaydı seni o şartlarda o eve gelin diye sokmazdı içinde kalbinde iyilik olan bi insan böyle bişeye olanak vermezdi. Birde seni gerçekten sevip sevmediğini bir düşün çünkü demiş ana baba bulunur eş bulunmaz seni baştan satmış bile en ufak pürüzde seni atar siler bu adam. Arkana bile bakmadan uzaklaş ordan eğer kendine bir gram saygın varsa. Demiş ya bunu kabul edebilcek bir sürü kişi var gitsin onlarla evlensin. Kızım akıllı ol akıllı. 3 tane bekar erkekle aynı evde aynı odada salyaları aka aka sana bakıcaklar ıyy iğrenç

Atesi bulmadan öncesinde gibiler di mi 😂
:) Ben bir yerde dinlemiştim. Onda bile toplulukta birden fazla alfa erkek olmuyor. İyi av yapabilen erkeği kadın eş seçiyor, öyle devam ediyorlarmış. Şimdi adam ne diye başka av yapabilen bir erkeği mağarasında istesin ki? Ben erkek olsam istemem taş devrinde bile olsam.

Çok iyi biri o yüzden bırakamıyorum o da böyle olsun istemiyor imkanı yok ne yapsın bende çalışmıyorum
O zaman imkanınız olunca sende çalışınca evlenin. Ne diye acele ediyorsunuz ki... Yahu insanlar sinir olsun diye mi böyle yazılar yazıyorsunuz. Hamileyim diye mi bu kadar sinirlerim bozuluyor anlamıyorum ama bu kadar da gerçekleri göremeyecek kadar kör olamazsınız. Bu ne be illa da koca da koca. Bizim de yoktu imkan gittik çalıştık evlendik kendi evimizi aldık. Ay ama sahiden bu kadarı mallık senin gerçek arkadaşın da mı yok ya doğruları söylecek Ay gece gece yine tepem attı

1 buçuk yıldır konuştuğum var çok iyi biri aileside anlattığı kadarıyla iyi tanıştığımızdan beri evlilik konuşuyoruz aynı evde yaşamak istiyor imkansızlıktan bende kabul ettim başından evde 4 tane bekar erkek kardeşi var hepsi 30lu yaşlarında ben sevdiğim için kabul ettim yine de aynı evde yaşamayı ama yeni öğrendim ki ayrı odamızda olmayacakmış bizde böyle deyip duruyor öyle evlilik mi olur sizce hiçbir özelimiz olmadan ben öğrenince kabul etmedim suçlu ben oldum ben ona ümit vermişim hayaller kurmuş ailesiyle yaşayacağım diye sonuçta ev o kadar kalabalık olduğu halde kabul ediyorum aynı evi ayrı oda olmadan olur mu nasıl evlilik niyetinin ailesine hizmetçi olarak almak olduğunu söylediğimde de eş bulunur ama anne bir tane diyor, öyle yaşamayı kabul eden kızlar var diyor ben zorlamadım seni istemiyorsan ayrıl diyor yani bana göre beni sevse böyle demek yerine çözüm arar değil mi sonuçta erkek var evde ben iç çamaşırlarımı nerede saklayayım nerede giyineyim bakım yapayım bunları hiç düşünmüyor tek anne babası olsa rahat oluruz bence ayrı odada olur ama o evde imkansız bunu bildiği halde benimle ne için evlenmek istiyor olabilir aynı evde yaşamakla hata mı yaparım ne düşünüyorsunuz?
Bunların niyeti başka, ailece sapıklar herhalde kaç kurtar kendini aklını mı yedin😱

:) Ben bir yerde dinlemiştim. Onda bile toplulukta birden fazla alfa erkek olmuyor. İyi av yapabilen erkeği kadın eş seçiyor, öyle devam ediyorlarmış. Şimdi adam ne diye başka av yapabilen bir erkeği mağarasında istesin ki? Ben erkek olsam istemem taş devrinde bile olsam.
Cok haklisin

Burada sorularda okuyorum var öyle hayatlar gerçekten Kürtlerde
Yok benim tanıdığım kürtler namussuz ve gavat değiller, karısını eşşek kadar adamlarla aynı odada yatırmazlar sen hangi mağaradan buldun bunu...

X