Evlenip aynı evde yaşamayı kabul ettim ama ayrı oda olmayacakmış öyle evlilik mi olur?

Adam acik acik söylemiş es bulunur anne baba bulunmaz diye. O zaman ana babasiyla yatsin o memeden kesilememiş şahıs.
Evet guzel tespit yapmissin hizmetci ariyolar eve!

Ayni evde yasamak bile kabusken birde ortak alanda yasamayi sorgulaman da garip bunu bize soruyor olman apayri bir dünya. Sen kafanda olabilir aslinda demissin de bizden gazlamamızı mi bekliyosun acaba

Allah'ım inşallah kabul etmezsiniz böyle saçmalık mi olur. Herşeyi geçtim aynı ev skinti zaten birde odaniz olmayacak çocuk vs olunca ne düşünüyormus birliktelikte olmaz hoş olmayabilir. Yarın ayıp kabile duyar bişey yapmayalım der

İmkanları olmamış evlenememişler tanımadığınız kişilere niye manyak diyorsunuz ki

Allah aşkına! İstediğiniz kadar imkansızlık diyin hiç bir şey bana 5 tane kazık kadar adamın birlikte yaşamasını açıklayamaz.

Birde neden yaşınız sorduğumuz halde ısrarla cevap vermiyorsunuz, inşallah sizde 30'lu yaşlarda değilsiniz?

Çok iyi biri o yüzden bırakamıyorum o da böyle olsun istemiyor imkanı yok ne yapsın bende çalışmıyorum
Neresi iyi?
İyi biri olmak biriyle evlenmeye yetiyor mu sizce?
Fazla hayalperestsiniz, bu sizi mahveder. Sizi uyarıyorum, mevcut haliniz bu adamla evlendikten sonraki halinizden bin katlı iyidir.
Şu an imkanı yok, ne zaman imkanı olacağı belli değil. O zaman ayrı ev imkanı yarattığında gel diyeceksiniz. Eminim hayır diyecektir ve bu şartları kabul edecek birini aramaya koyulacaktır. Ama o daha çoook arar. Aklı başında hiçbir kadın evet demez bu duruma.

1 buçuk yıldır konuştuğum var çok iyi biri aileside anlattığı kadarıyla iyi tanıştığımızdan beri evlilik konuşuyoruz aynı evde yaşamak istiyor imkansızlıktan bende kabul ettim başından evde 4 tane bekar erkek kardeşi var hepsi 30lu yaşlarında ben sevdiğim için kabul ettim yine de aynı evde yaşamayı ama yeni öğrendim ki ayrı odamızda olmayacakmış bizde böyle deyip duruyor öyle evlilik mi olur sizce hiçbir özelimiz olmadan ben öğrenince kabul etmedim suçlu ben oldum ben ona ümit vermişim hayaller kurmuş ailesiyle yaşayacağım diye sonuçta ev o kadar kalabalık olduğu halde kabul ediyorum aynı evi ayrı oda olmadan olur mu nasıl evlilik niyetinin ailesine hizmetçi olarak almak olduğunu söylediğimde de eş bulunur ama anne bir tane diyor, öyle yaşamayı kabul eden kızlar var diyor ben zorlamadım seni istemiyorsan ayrıl diyor yani bana göre beni sevse böyle demek yerine çözüm arar değil mi sonuçta erkek var evde ben iç çamaşırlarımı nerede saklayayım nerede giyineyim bakım yapayım bunları hiç düşünmüyor tek anne babası olsa rahat oluruz bence ayrı odada olur ama o evde imkansız bunu bildiği halde benimle ne için evlenmek istiyor olabilir aynı evde yaşamakla hata mı yaparım ne düşünüyorsunuz?
Aklını mi kaçırdın aynı ev zaten bin beterken bir de odayı da mı çok görmüşler, şaka gibi, valla suç bizim kızlarımızda böyle dallamaları salak salak konusturuyorlar ya , ben olsam orda bir güzel yedirmiştim şu sözlerini , böylelerine selam bile vermem ( sümüğümü bile atmam derler bizim oralarda😅) nereden buluyorsunuz bu dümbükleri hey Allahım ya sinirlerim bozuldu 🤣

Bu forumda millet bas bas bağırıyor " kv ve kp ile altlı üstlü bile oturulmaz" diye. Sen erkeklerle altlı üstlü aynı evde oturacaksin ve hala ama iyi biri diyorsun. Yuh cidden! Erkek adam maddi durumu yoksa tek odalı ev tutar yine de seni erkek kardeşleriyle, ki küçük de değiller, aynı evde oturtmaz. Midem kalktı ya resmen! Bu nasıl bir zihniyet ve iğrençlik!

Burnuma çok pis kokular geldi açıkçası. Ne demek dört erkek kardeşin olduğu evde yaşamak, artı kendi odanızın bile olmaması.

Akıl tutulması falan mı yaşıyorsunuz Allah aşkına? Böyle bir şeyi nasıl kabul edersiniz? Siz onu seviyor olabilirsiniz ama sizi bu şartlarda yaşamaya zorlayan bir adamın size karşı gram sevgisi yok, lütfen bunu anlayın.
Belki adam grup seviyor 😅

1 buçuk yıldır konuştuğum var çok iyi biri aileside anlattığı kadarıyla iyi tanıştığımızdan beri evlilik konuşuyoruz aynı evde yaşamak istiyor imkansızlıktan bende kabul ettim başından evde 4 tane bekar erkek kardeşi var hepsi 30lu yaşlarında ben sevdiğim için kabul ettim yine de aynı evde yaşamayı ama yeni öğrendim ki ayrı odamızda olmayacakmış bizde böyle deyip duruyor öyle evlilik mi olur sizce hiçbir özelimiz olmadan ben öğrenince kabul etmedim suçlu ben oldum ben ona ümit vermişim hayaller kurmuş ailesiyle yaşayacağım diye sonuçta ev o kadar kalabalık olduğu halde kabul ediyorum aynı evi ayrı oda olmadan olur mu nasıl evlilik niyetinin ailesine hizmetçi olarak almak olduğunu söylediğimde de eş bulunur ama anne bir tane diyor, öyle yaşamayı kabul eden kızlar var diyor ben zorlamadım seni istemiyorsan ayrıl diyor yani bana göre beni sevse böyle demek yerine çözüm arar değil mi sonuçta erkek var evde ben iç çamaşırlarımı nerede saklayayım nerede giyineyim bakım yapayım bunları hiç düşünmüyor tek anne babası olsa rahat oluruz bence ayrı odada olur ama o evde imkansız bunu bildiği halde benimle ne için evlenmek istiyor olabilir aynı evde yaşamakla hata mı yaparım ne düşünüyorsunuz?
Hepiniz koyun koyuna mı uyuyacakmışsınız?
Bunun için konu mu açılır? Dehleyeceksiniz adamı gidecek.

X