Evlenip aynı evde yaşamayı kabul ettim ama ayrı oda olmayacakmış öyle evlilik mi olur?

Abileriyle aynı odada uyumayacağız tabii ki bunu söyledi zaten odayı tamamen bize vermezler diyor sadece
O zaman evlenmesin desin canım birtanem benim evlenmeye gücüm imkanım yok imkanım olunca layığınla evlenir evimizi tutar otururz desin. Merak ediyorum ilişkiye netde nasıl giriceksiniz kayınvalidrnlerin yatağında mı yok sa evin wc sinde mi ya da eşin abilerine abilerim bi 15 dk müsade edinde biz halvet olalım diye ricamı edicek bi sor bakayım sevgiline ne düşünüyomuş utanmayıcakta

Konu fake bence çünkü akıl mantığa hiç sığmıyor. Aynı evde yaşamak bile çok büyük bir mahrem sorunu iken aynı odada nasıl yatacakmişsiniz? Hiç mi özel hayatınız yok sizin? Tesettürlü bir kadınsanız gece saçınız kapalı mi uyuyacaksiniz?
Aynı odada yatmayacağız ki abileriyle sadece oda tamamen bizim olmayacak diyor ev kalabalık onlarında eşyaları kıyafetleri olacak tek gece giren olmaz odaya herhalde

Aynı oda da uyumayacağız gece olunca tek kalırız o odada sadece
Ay yazma bana , saçma sapan birini bulmuşsun veya fake konu açmışsın her neyse, bu cahil kafa ile çok yaşamazsın sen , evlen bence , yeryüzünde böyle dangalak , görgüsüz , mağara adamları varsa benim ülkemde günahsız, masum kızların karşına çıkmasın, bence evlen başkasının başına bela etme bu Ayıyı ve ailesini ...

Aynı odada yatmayacağız ki abileriyle sadece oda tamamen bizim olmayacak diyor ev kalabalık onlarında eşyaları kıyafetleri olacak tek gece giren olmaz odaya herhalde
Aynı mutfağı banyoyu tuvaleti kullanacaksınız. Seviştiğinizi anlamama ihtimalleri olmayacak. Aptal aptal imalı bakışlar sizi bekliyor sabahları. Bir gün aman bugün yemek yapmayayım, kahvaltılık geçiştireyim diyemeyeceksiniz, 1 gün dahi tembellik yapma hakkınız olmayacak, sabah erken kalkmanız lazım hep, kayınçolar sizin odadan donunu gömleğini alacak çünkü. Aynı tuvalet mutfak banyo dedim ya, hah onları da sadece siz temizleyeceksiniz. Siz varken ne kaynana el atar ne kayınço, ne kocanız. Çocuk olunca emzirmek için kuytu köşe arayacaksınız, 4 tane erkeğin olduğu evde köşe kapmaca oynarsınız artık.

Lütfen sorularıma cevap verir misiniz şok merak ettim
Çalışıyor musunuz sevgiliniz ve sen
Nerelisiniz sen ve o
Okul okudunuz mu sen ve o
Nerede yaşıyorsunuz sen ve o
Gelecekten beklentiniz ne hiç konuştunuz mı sen ve o
Ben batılıyım o doğulu ben okumadım o lise mezunu işi yok buldukça çalışıyor ama genelde evde evlenince durmadan çalışacağını söylüyor yani şimdi ki gibi evde durmam diyor

1 buçuk yıldır konuştuğum var çok iyi biri aileside anlattığı kadarıyla iyi tanıştığımızdan beri evlilik konuşuyoruz aynı evde yaşamak istiyor imkansızlıktan bende kabul ettim başından evde 4 tane bekar erkek kardeşi var hepsi 30lu yaşlarında ben sevdiğim için kabul ettim yine de aynı evde yaşamayı ama yeni öğrendim ki ayrı odamızda olmayacakmış bizde böyle deyip duruyor öyle evlilik mi olur sizce hiçbir özelimiz olmadan ben öğrenince kabul etmedim suçlu ben oldum ben ona ümit vermişim hayaller kurmuş ailesiyle yaşayacağım diye sonuçta ev o kadar kalabalık olduğu halde kabul ediyorum aynı evi ayrı oda olmadan olur mu nasıl evlilik niyetinin ailesine hizmetçi olarak almak olduğunu söylediğimde de eş bulunur ama anne bir tane diyor, öyle yaşamayı kabul eden kızlar var diyor ben zorlamadım seni istemiyorsan ayrıl diyor yani bana göre beni sevse böyle demek yerine çözüm arar değil mi sonuçta erkek var evde ben iç çamaşırlarımı nerede saklayayım nerede giyineyim bakım yapayım bunları hiç düşünmüyor tek anne babası olsa rahat oluruz bence ayrı odada olur ama o evde imkansız bunu bildiği halde benimle ne için evlenmek istiyor olabilir aynı evde yaşamakla hata mı yaparım ne düşünüyorsunuz?

Araya perde cekmeli, kaynana uyumasini beklemeli cimali hayatlar Turk filmlerinde kalmamis miydi yahu?(Bkz: Kibar Feyzo)

Sevdiceginin amaci ne bilemem ama boyle eve gelin gidip hizmetçi olmama sansin SIFIR. Basini yakmak istiyorsan buyur dene.

Aynı mutfağı banyoyu tuvaleti kullanacaksınız. Seviştiğinizi anlamama ihtimalleri olmayacak. Aptal aptal imalı bakışlar sizi bekliyor sabahları. Bir gün aman bugün yemek yapmayayım, kahvaltılık geçiştireyim diyemeyeceksiniz, 1 gün dahi tembellik yapma hakkınız olmayacak, sabah erken kalkmanız lazım hep, kayınçolar sizin odadan donunu gömleğini alacak çünkü. Aynı tuvalet mutfak banyo dedim ya, hah onları da sadece siz temizleyeceksiniz. Siz varken ne kaynana el atar ne kayınço, ne kocanız. Çocuk olunca emzirmek için kuytu köşe arayacaksınız, 4 tane erkeğin olduğu evde köşe kapmaca oynarsınız artık.
Onlara kalsa diğerleride evlenip o evde yaşayacak normal geliyor onlara çocuk olursa odayı ben alırım zaten o kadar sessiz kalmam

Ya sana şunları söyledikten sonra direkt ayrılman gerekir sen bunu böyle yazıp akıl bekliyorsun ya buradan pes doğrusu. Azıcık düşün kendini ve kaç.

Siz sokakta mı kaldınız, barınacak yer arıyorsunuz da böyle bir evliliği kabul ediyorsunuz? Bir oda tamamen size ait olsa ne olacak?
Koloni şeklinde yaşadığınız evde neyin bakımını yapacaksınız?
Sevgiliniz için gündüz eve hizmetçi,gece gönlünü yapacak biri lazım da siz neyin yoklugundasiniz tam olarak?
Kendisine azıcık saygısı olan biri böyle bir evliliği kabul etmez. Ne sevgisi?

4 erkek kendiyle beraber 5 tane 30'lu yaşlardaki erkeğin birlikte yaşaması imkansız ya bunlar gerçekten kardeş değil yada hepsini akli dengesi yerinde değil.
aaa niye ya 9-10 kardeş olan 4-5 tanesi erkek olan mecbur yaşıyor

eskiden evin yanına tek göz bir oda daha ekliyorlardı böyle ekleye ekleye tren katarı gibi evler oluyordu, ya da evin üstüne kat çıkıyorlardı. şimdi o da yok. iyi kötü her yer büyükşehir kapsamına alındı, imar izni konuları ciddileşti. zaten kat çıkmak bile bi sürü para oldu.

asgari ücret 17 bin, kira olmuş 15 bin nerede yaşayacaklar mesela? gidip asgari ücretle çalışsam kiraya yetmiyor diye evden ayrılıp gidip çalışmayan bir kitle oluştu (çoğunun önceden çalışmışlığı da varken), bunlar aileleriyle birlikte yaşıyor...(inşaat işinde filan çalışanlar mevsimlik gidip gelebiliyordu mesela, idare ediyorlardı. ama yeni nesilde inşaata giden de çok azaldı en azından bizim etrafımızda öyle yani, eskiden rusyaya filan giden çok vardı)

konu gerçek mi değil mi bilemem orasını. ama kalabalık ailelerde, kırsalda mesela oluyor. Bir nesilde bu sorun Suriyeli gelinlerle çözülmüştü (8-10 sene önce filan acaip piyasa vardı akın akındı resmen). bizde bi suriyeli gelinler var mesela evde yer olmadığı için çadırda yaşıyorlardı ama gelin hanımlar full makyajla geziyordu (yeni evli hevesli zaar) :KK70: (deprem bölgesinde filan değiliz, zaten 8 sene öncesinden bahsediyorum) şimdi suriyelilere istenen başlık parası da çokmuş. onlar da istiyor ayrı ev diyen de duydum.
benim kendi sülalemde erkek kıtlığı olduğu için böyle yok ama komşulardan biliyorum çok oğlu olanları, hepsi evde birlikte kalıyor.

ama bunları bizim orada kimse koca diye almıyor, kızlar da evde bekar yaşıyor, farkı orada.

X