- 27 Mart 2023
- 930
- 322
-
- Konu Sahibi Birhayalimvargibi
Lütfen sorularıma cevap verir misiniz şok merak ettimSevgilimde bende 24 yaşındayız
Çocukta olur demişsiniz ama 5 erkekten hangisinden acaba …. Akla bunlar geliyorEe iyi kabul et o zaman. Kim kime dum duma oturun evde. Evlilikte 1 sene dolmadan çocuk da olur, işin de olmaz. 4-5 koca adama hizmet etmekle ömrün çürür.
Ben söyledim öyle tacizler yaşanabilir aynı ev içinde diye başka erkeğe söylesen bunu seni bırakır diyor yani ben suçlu oluyorum gözünde
Konu inandırıcı gelmedi. Bir insan bu kadar akıl yoksunu olamaz çünkü, sorry baby.Ben söyledim öyle tacizler yaşanabilir aynı ev içinde diye başka erkeğe söylesen bunu seni bırakır diyor yani ben suçlu oluyorum gözünde
İnş öyledir çünkü bu kadar görememezlik olamaz. Şimdi diyeceksiniz belki ne alaka ama okumak ya abi ne olursa olsun okumak eğitim almak. Okumuş doğru düzgün mesleği olan eğitim almış ya da kendini geliştirmiş iyi yerlere gelmiş birinin bunları yazması imkansızHanımlar sakin olun , sinir uçlarınızla oynanmak için açılmış fake bir konu, ergenin birinin canı sıkılmış burda konu acmis
Konu gerçek değil bence.Çocukta olur demişsiniz ama 5 erkekten hangisinden acaba …. Akla bunlar geliyor
Bu kadar kötü düşünceli olduğum için üzgünüm …
Birikim yapıp ayrılacağız diyor bende sevdiğim için kabul ettim başından beri ama ayrı odamız olsa bari
Size üzüldüm. Sanırım başka erkek kalmadığı için mecbursunuz evlenmeye bu şeyle.Ben söyledim öyle tacizler yaşanabilir aynı ev içinde diye başka erkeğe söylesen bunu seni bırakır diyor yani ben suçlu oluyorum gözünde
Erkek kıtlığı çıktı da haberimiz olmadı sanırım. Konu sahibi de damatla birlikte promosyon niyetine erkek kardeşleri de bulmuşken kacirmayayim dedi sanirim. Stokları tüketti, tebrikler (!).Size üzüldüm. Sanırım başka erkek kalmadığı için mecbursunuz evlenmeye bu şeyle.
bu mesaj 100 yıl öncesinden mi gönderildi acaba günümüze. kendimi annenizin yerine koyup yazıyorum. derhal yarın bütün ipleri koparıp, iletişimi kesiyorsun. kimsenin hayallerini gerçekleştirmek zorunda değilsin. senin hayallerin ne olacak. hayatının hatasını yaparsın. özel odan dahi olsa kabul etme. asla ve kat'a. bu zihniyet asla değişmez seni paspas edecek şimdiden belli. hemen ayrıl, hemen.
tabi, hatta sizede onlar bakacak eliniz sıcak sudan soğuk suya değmeyecek.Annesi babası da evde ben bakmayacağım abilerine
Onlarında eşyaları kıyafetleri olacak odada istedikleri gibi girip çıkacaklar biz sadece uyumak için o odayı kullanacağız
Ne okumuşu Allahını seversen milattan kalma fikirler , bildiğin fakeİnş öyledir çünkü bu kadar görememezlik olamaz. Şimdi diyeceksiniz belki ne alaka ama okumak ya abi ne olursa olsun okumak eğitim almak. Okumuş doğru düzgün mesleği olan eğitim almış ya da kendini geliştirmiş iyi yerlere gelmiş birinin bunları yazması imkansız
Siz hayır kurumu musunuz kimsenin alıp başına bela etmediklerinden birine bulaşıyorsunuz?İmkanları olmamış evlenememişler tanımadığınız kişilere niye manyak diyorsunuz ki
Asıl saf sensin ki gelinlik tasliyorsun şimdiden diyen birini saf sanıyorsunMasum saf biri sadece yaşanacakların farkında değil kaynana gelin anlaşamaz dediğimde gelinlik taslıyorsun şimdiden diyor daha önce gelinleri olmamış görmemiş bu yüzden yaşananları
Size üzüldüm. Sanırım başka erkek kalmadığı için mecbursunuz evlenmeye bu şeyle.
Abileriyle aynı odada uyumayacağız tabii ki bunu söyledi zaten odayı tamamen bize vermezler diyor sadeceKalbimi iyi? Kalbi gerçekten iyi birisi olsaydı seni o şartlarda o eve gelin diye sokmazdı içinde kalbinde iyilik olan bi insan böyle bişeye olanak vermezdi. Birde seni gerçekten sevip sevmediğini bir düşün çünkü demiş ana baba bulunur eş bulunmaz seni baştan satmış bile en ufak pürüzde seni atar siler bu adam. Arkana bile bakmadan uzaklaş ordan eğer kendine bir gram saygın varsa. Demiş ya bunu kabul edebilcek bir sürü kişi var gitsin onlarla evlensin. Kızım akıllı ol akıllı. 3 tane bekar erkekle aynı evde aynı odada salyaları aka aka sana bakıcaklar ıyy iğrenç
E heralde şimdilik iyi olacak, yoksa kim gelir onun bi ev dolusu kardeşinin içine gelin olur?Ama tanımıyorsunuz kalbi iyi sadece imkanı yok ben sadece sordum herkes içimden geçenleri söylüyor
İkimizde safız zaten bu yüzden anlaşıyoruz ama tanısanız gerçekten anlarsınız bendende safAsıl saf sensin ki gelinlik tasliyorsun şimdiden diyen birini saf sanıyorsun
Çok beklersin anam, hepsini evermeden o evden çıkamazsınız. Küpü dolduran gider siz de borç öder durursunuz.Bir süre birikim yapıp ayrılacağımızı söylüyor ömür boyu kalacağız demiyor birikimi yok şu an