Evlenip aynı evde yaşamayı kabul ettim ama ayrı oda olmayacakmış öyle evlilik mi olur?

Yani şu cevap bile konunun fake olduğunu gösteriyor.
Kendi fantazilerini başkasının anlatmasını bekleyen sapıkça bir şeyler var bu mesajlarda.
Yoksa bu yaşa gelmiş birinin bu kadar saf olması imkansız.
Boş yere sinirlenmeye de konuyu açanı eğlendirmeye de gerek yok diye düşünüyorum.

Ee iyi kabul et o zaman. Kim kime dum duma oturun evde. Evlilikte 1 sene dolmadan çocuk da olur, işin de olmaz. 4-5 koca adama hizmet etmekle ömrün çürür.
Çocukta olur demişsiniz ama 5 erkekten hangisinden acaba …. Akla bunlar geliyor
Bu kadar kötü düşünceli olduğum için üzgünüm …

Hanımlar sakin olun , sinir uçlarınızla oynanmak için açılmış fake bir konu, ergenin birinin canı sıkılmış burda konu acmis
İnş öyledir çünkü bu kadar görememezlik olamaz. Şimdi diyeceksiniz belki ne alaka ama okumak ya abi ne olursa olsun okumak eğitim almak. Okumuş doğru düzgün mesleği olan eğitim almış ya da kendini geliştirmiş iyi yerlere gelmiş birinin bunları yazması imkansız

Masum saf biri sadece yaşanacakların farkında değil kaynana gelin anlaşamaz dediğimde gelinlik taslıyorsun şimdiden diyor daha önce gelinleri olmamış görmemiş bu yüzden yaşananları

Yahu sen hâlâ bir ihtimal mi bulmaya çalışıyorsun? Adam seni sevmiyor kiskanmiyor sade ve sadece evlenmiş olmak için evlenicek ailesine köle yapacak , bulmuş senin gibi birini aynı evde olmayı kabul eden herşeyi kabul eden herşeyi kabul eder nasıl olsa diye yüklenmiş durmuş. Başında da işine gelirse ben buyum diyor ki ilerde sen şikayet edersen sen istedin diyebilme hakkına sahip olsun. Az aklını kullan ya hep kalp kalp nereye kadar onun asıl işi kan pompalamak bırak o işini yapsın beynine de yogunlas senin işini çözecek olan kısım o. Anne bir tane diyen öküz kadar heriflerle aynı evde odasiz yasatabilen adamdan ne sana eş nede ilerde cocuklarina baba olur. Yol yakinken kalbinle vedalaş mantığınla yola devam et biz sadece uyarabiliriz bile isteye kabul ettiklerin seni perişan edecek bize hava hoş.
Onlarında eşyaları kıyafetleri olacak odada istedikleri gibi girip çıkacaklar biz sadece uyumak için o odayı kullanacağız

Ne okumuşu Allahını seversen milattan kalma fikirler , bildiğin fake

Size üzüldüm. Sanırım başka erkek kalmadığı için mecbursunuz evlenmeye bu şeyle.
Abileriyle aynı odada uyumayacağız tabii ki bunu söyledi zaten odayı tamamen bize vermezler diyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…