- 28 Mart 2020
- 21.282
- 64.531
-
- Konu Sahibi Birhayalimvargibi
Sokağa çıktığı saatleri söyleyin de evde kalalım. Nolur noolmaz, aşkımdan size taşınmak zorunda kalmak istemem.Onu tanıyıpta sevmeyecek kız yok
Çalışmayan, işi olmayan 30larında birisi nasıl dört dörtlük olabilir. Bence sizin değerlendirmenizde hata var.Neden hala evlenmek istiyorsun demiş bende baştan sona nedenini anlatmayacağım kısaca söyledim gerçekten dört dörtlük biri o da böyle olsun istemiyor imkansızlıktan hep
aynenHindistanın bir kesiminde vardı böyle bişey sanırım, bir erkek alana tüm erkek kardeşleri bedava diye
O zaman imkan olunca evlenin. 2 kişi çalışıp nasıl imkan olmuyor ?Neden hala evlenmek istiyorsun demiş bende baştan sona nedenini anlatmayacağım kısaca söyledim gerçekten dört dörtlük biri o da böyle olsun istemiyor imkansızlıktan hep
Onun ne düşündüğü önemli değil burda senin hayatın söz konusu senin ne düşündüğün önemli. O tabiki aksini söyleyecek seni kafalamak için.Ben her şeyin farkındayım o saf düşünemiyor olacakları ben söyleyince öyle olursa böyle olursa diye bana kızıyor ailesini kötüledim sanıp