Evlenip aynı evde yaşamayı kabul ettim ama ayrı oda olmayacakmış öyle evlilik mi olur?

Onu tanıyıpta sevmeyecek kız yok
Canım dışarı erkek kaynıyor emin olki öyle bir yobazı ana kuzusunu kimse sevmez yeminle bak bizimkilerr ufacık sorun çıkıyor ana kuzusu diyoruz qma seninkinin hani olur yaa anne uzanır yavrular süt emer daha öyle ler çıkmamışlar analarının koynundan daha ağızları süt kokuyo

Süt kokusu mu kalmış, kazık kadar dört sap herif.

Bile bile lades. Böyle olunca çekilen çileye üzülmüyorum sonra ben gaddar oluyorum
Bır tanıdığım vardı bu kadar değildi ama farklı nedenlerle evlenme mutsuz olursun dıye herkesın uyardıgı bır evliliği yaptı kimseyi dınlemedı. Oda böyle her kız ona aşık diyordu.Ailesinden dayakta yedi çok üste çıktı çünkü Şimdi beni öldürseydiniz de izin vermeseydınız evlenmeme diyor.

Kiz bulunur diye sizi degersizlestiriyor, size acikca deger vermedigini, sevmedigini, sizi hayatinda ozel bir yere koymadigini soylemis. Biraz gurur lutfen. Cok mu yakisikli bu adamlar olaylari nedir de soyle bir laf ettiginde aninda tersleyemiyorsunuz. Haddini bildir sunun

Bence ya fakesin ya da... neyse banlanmak istemiyorum. Ama şu yazdığından sonra eminim fakesin dalga geçiyorsun burada
Neden hala evlenmek istiyorsun demiş bende baştan sona nedenini anlatmayacağım kısaca söyledim gerçekten dört dörtlük biri o da böyle olsun istemiyor imkansızlıktan hep

Böyle bir soru sorulmasını ve bu kişi ve ailesi için güzelleme yapılmasını anlamış değilim.Kızlarımız bu kadar kolay mı kandırı
lıyor
Toplum çok değişti aslında , küçük yaşta olup bilinçli olan Kızlar da var büyük yaşta olup bilinçsiz olanlar da var bu aslında insandan insana değişiyor ,asıl soru neden kendimizi tek kişiye karşı bu kadar zorluyoruz nasibi zorlamakta denir buna , Allah herkese güzel kapılar açsın ne diyelim .

İmkanları olmamış evlenememişler tanımadığınız kişilere niye manyak diyorsunuz ki
Senin gibi bir enayi bulmak kolay mı?
Ben batılıyım o doğulu ben okumadım o lise mezunu işi yok buldukça çalışıyor ama genelde evde evlenince durmadan çalışacağını söylüyor yani şimdi ki gibi evde durmam diyor
Neden? Ne olacak evlenince? Madem çalışma potansiyeli var niye bir sene çalısip hazır aile evinde masrafı yokken para biriktirmiyor ayri ev için?
Hayatında bir kere bile insan yerine koyulmadigin o kadar belli ki, sana ilk gülüm canım diyen kekoyu çok aşık zannediyorsun. merak etme, diğer kızlar bu sümsüğe sümüğünü atmaz:) bkz abileri.
Sen bırak, kimse almaz bunu. Bir de dediğiniz kesimde erken evlenilir. Belki de sulale mimlidir, bilenler kız vermiyordur o yüzden hepsi bekar kalmistir, küçük de uzaklardan kız bulmuştur..nasıl tanıştıniz, siz batıdan o doğudan? İnternettense hiç görüştünüz mü?

Sormadım ama tabii ki kabul etmezler ben ailemi ikna ederim diye düşünüyorum ayrı oda olursa sorun çıkarmam
Ailen aklı başında birileriyse ikna edemezsin.
Sonu da kaçmaya gider bu işin. Çünkü sen çoktan Leyla olmuşsun.

Bir diyorsun odamız olmayacak bi diyorsun odamız olacak. Bence ilk odamız olmayacak dediğin doğru. Millet tepki gösterdi diye ayrı odamız olacak demeye başladın...

Seni kınamıyorum benimde çocuklarım var ama kendine yazık etme. Birbirinize uygun değilsiniz. Seni başkalarıyla tehdit etmesi bile iğrenç ya.

"karı çok beni böyle kabul eden çok, ama annem 1 tane" diyen birini için özellikle aileni asla ezme... Seninde annen baban 1 tane başka yok. Koca çok ama aile çok önemli. Bunu asla yapma kendine... Sen aileni ezer geçersen o da insan yerine koymaz onları..

Yani sizin ondan ayrılmanızi istiyor belliki başka aciklamasi olamaz...ayrı odanız olmayakmış bunu net bir şekilde söylüyor...böylesini ilk kez duyuyorum..
Bakin bu adam tek başına çalışıp evini asla gecindiremez eş ve aile babasi olamaz size istediğiniz hayatı sunamaz..
Ailesi arkasında olmadan yaşamayan yetersiz bir tip...zira 30 lu yaslarinda bekar kayinlarla aynı evde odasiz yaşamayı teklif etmesi bunu gösteriyor belliki ailesine hizmetçi,cinsel açlığını doyurabilecegi bir kadın arıyor ki odanız olmayacak ..artık kıyı köşede sıkıştırıp istediğini yapar sonra arkasını donup isi bitince kardeşlerinin yanında alır soluğu..bekar kayinlarin imali bakışları k.valide varsa k.peder onlarda salak salak imalarda bulunur falan filan...düşünmesi bile korkunç
İnanın herşey sevgi yada aşk değil...çok değil bir ay sonra o aşk yerini nefrete bırakır kendinize yazık etmeyin..zaten sonu olmayan birşey şimdiden ayrılın

Bir komşum vardı nişanlısını bırakıp eşine kaçtı ufak bir bodrum katında tam 9 kişilik ailenin en büyük oğluna...
Ha onun odası vardı neyseki bu sayede 3 de çocuk yaptı
Sonra evdeki çocukların hepsi evlendi gitti k.valide köye gitti k.peder öldü...eside işlerini bayağı toparladı durumu düzeltti derken kadın kanser oldu gencecik yaşında...eşi başka kadında çocuk yaptı..metres geldi gitti bu kadını rahatsız etti..en sonunda boşandılar aileside yoktu garibanın ablasının yanına gitti yerleşti en küçük çocuğuyla..büyükler babanın yanında kaldı haliyle üvey anneyle yaşıyorlar artık yaşamak denirse..
O kız cagiza ne oldu hiç bilmiyorum.. ölmüşte olabilir ama bayağı çektiği çile yanına kâr kaldı hayatı mahvoldu
Kendinize bunu reva gormeyin sakın
Üç günlük dünyaya çile,kahır çekmeye gelmediniz ...
Ayrılın bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…