- 19 Haziran 2022
- 69
- 72
-
- Konu Sahibi Birhayalimvargibi
Onu tanıyıpta sevmeyecek kız yokBu kişiyle neden evlenmek istiyorsunuz merak ettim. Yani batıda buyumuşsunuz bir de daha çok olanak gormuşsunuzdur.
Hani marjinal bizdik?Onlara kalsa diğerleride evlenip o evde yaşayacak normal geliyor onlara çocuk olursa odayı ben alırım zaten o kadar sessiz kalmam
Bence ya fakesin ya da... neyse banlanmak istemiyorum. Ama şu yazdığından sonra eminim fakesin dalga geçiyorsun buradaOnu tanıyıpta sevmeyecek kız yok
Enayi yok demek istediniz sanırım.Onu tanıyıpta sevmeyecek kız yok
Canım dışarı erkek kaynıyor emin olki öyle bir yobazı ana kuzusunu kimse sevmez yeminle bak bizimkilerr ufacık sorun çıkıyor ana kuzusu diyoruz qma seninkinin hani olur yaa anne uzanır yavrular süt emer daha öyle ler çıkmamışlar analarının koynundan daha ağızları süt kokuyoOnu tanıyıpta sevmeyecek kız yok
Süt kokusu mu kalmış, kazık kadar dört sap herif.Canım dışarı erkek kaynıyor emin olki öyle bir yobazı ana kuzusunu kimse sevmez yeminle bak bizimkilerr ufacık sorun çıkıyor ana kuzusu diyoruz qma seninkinin hani olur yaa anne uzanır yavrular süt emer daha öyle ler çıkmamışlar analarının koynundan daha ağızları süt kokuyo
Bile bile lades. Böyle olunca çekilen çileye üzülmüyorum sonra ben gaddar oluyorumOnu tanıyıpta sevmeyecek kız yok
Vala daha aynı odada anneleriyle kaliyorlarsa sütü analarının memelerini birakamamislardir diye dedimSüt kokusu mu kalmış, kazık kadar dört sap herif.
Bal olsa kasemde tutmam böyle herifi ayy tuvaletime firca diye almam siz beni muge anlıya bağlayıp delirtecekmisiniz ne diye soruyorsun o zaman git evlen yaşayın kardes kardes hepiniz sarilir uyursunuzOnu tanıyıpta sevmeyecek kız yok
Neden hala evlenmek istiyorsun demiş bende baştan sona nedenini anlatmayacağım kısaca söyledim gerçekten dört dörtlük biri o da böyle olsun istemiyor imkansızlıktan hepBence ya fakesin ya da... neyse banlanmak istemiyorum. Ama şu yazdığından sonra eminim fakesin dalga geçiyorsun burada
Toplum çok değişti aslında , küçük yaşta olup bilinçli olan Kızlar da var büyük yaşta olup bilinçsiz olanlar da var bu aslında insandan insana değişiyor ,asıl soru neden kendimizi tek kişiye karşı bu kadar zorluyoruz nasibi zorlamakta denir buna , Allah herkese güzel kapılar açsın ne diyelim .Böyle bir soru sorulmasını ve bu kişi ve ailesi için güzelleme yapılmasını anlamış değilim.Kızlarımız bu kadar kolay mı kandırı
lıyor
Senin gibi bir enayi bulmak kolay mı?İmkanları olmamış evlenememişler tanımadığınız kişilere niye manyak diyorsunuz ki
Neden? Ne olacak evlenince? Madem çalışma potansiyeli var niye bir sene çalısip hazır aile evinde masrafı yokken para biriktirmiyor ayri ev için?Ben batılıyım o doğulu ben okumadım o lise mezunu işi yok buldukça çalışıyor ama genelde evde evlenince durmadan çalışacağını söylüyor yani şimdi ki gibi evde durmam diyor
Hayatında bir kere bile insan yerine koyulmadigin o kadar belli ki, sana ilk gülüm canım diyen kekoyu çok aşık zannediyorsun. merak etme, diğer kızlar bu sümsüğe sümüğünü atmaz:) bkz abileri.Onu tanıyıpta sevmeyecek kız yok
Tabiki dalga geçiyor.Hayaliniz böyle bir evlilik mi? Siz de normal değilsiniz, ya da dalga geçiyorsunuz milletle.
Sazanlık yaptım o zaman:) önceki konulara bakmaya alışmam lazım. TeşekkürlerTabiki dalga geçiyor.
Foruma açtığı ilk konu mastürbasyon yapmaktan sıkıldım kızlık zarımı kendim bozmak istiyorum.
Bildiğin troll.
Ailen aklı başında birileriyse ikna edemezsin.Sormadım ama tabii ki kabul etmezler ben ailemi ikna ederim diye düşünüyorum ayrı oda olursa sorun çıkarmam