- 16 Haziran 2011
- 15.349
- 65.797
- 798
Hiç bu kadar saçma bir şey duymamıştım. Eşyalı evdeki tüm eşyalar demirbaş vasfındadır. Evi kiralayan kişi evdeki eşyaları atamaz, satamaz.Eşyalı evdekini diyorsan eğer satacağız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bu kadar saçma bir şey duymamıştım. Eşyalı evdeki tüm eşyalar demirbaş vasfındadır. Evi kiralayan kişi evdeki eşyaları atamaz, satamaz.Eşyalı evdekini diyorsan eğer satacağız
Duruma göre değişir tabii de benim istediğimi mi soruyorsun yoksa insanlar ne yaparsa ben de onu yapayım diye mi kontrol ediyorsunEvlenince bir süre eşyalı evde yaşamak ister misiniz? 1 yıl kadarlık bir süre örneğin
Ben görümcenin bizimle yaşamasını asla kabul etmedim. Evime de bir haftadan fazla misafir kabul etmeyeceğimi belirttim. Şuan bana bütün masrafları kendinin yapacağını maksimum 1 yıl böyle bir şekilde yaşar mısın dedi yatak odasını değiştirecek eşyalı evdeki.
Ben sizin nişanlınıza hiç güvenmedim. Görümce konusundan sonra bu konunun açılması "bak kardeşimi istemedin bende eşya almıyorum" kafası. O 1 sene uzarsa ne olacak? Ailesi zaten almaz,babası alacak falan hikaye bence. Sizi deniyorlar ailecek,size para harcamak istemiyorlar görümce gelmesin dediğiniz için. Boşanırsanız masraf olmayacak vs vs.Ben görümcenin bizimle yaşamasını asla kabul etmedim. Evime de bir haftadan fazla misafir kabul etmeyeceğimi belirttim. Şuan bana bütün masrafları kendinin yapacağını maksimum 1 yıl böyle bir şekilde yaşar mısın dedi yatak odasını değiştirecek eşyalı evdeki.
Kamuoyu yoklamasına göre mi yaşayacaksınız istemezsen istemezsin istersen de gider yaşarsın. Sen evlenene kadar bir sene derler sonra o uzar, yanına diğer aile üyeleri de gelir belki seni diğer aile üyesi yanına gelin götürülerEvlenince bir süre eşyalı evde yaşamak ister misiniz? 1 yıl kadarlık bir süre örneğin
Size bu teklifi yapan evlenince ailesini kış boyunca evinize getirir aynı durumda öğretmen arkadsm vardı. Ailesi kış boyu onlarda TV izleme hakları bile yok. Ki onlara oda yaptığı TV koyduğu halde odalarina k.valide ve k.pederin biz salonda rahat ediyrz diye koltukta oturamiyor bile. Her doğulu aynı değil ama aile örgüsü bu şekilde ise sonları genelde aynı oluyor. Bir de sürekli eşinin maaşındn kredi çekip ailesine vermesi de var kı aman aman.Ben görümcenin bizimle yaşamasını asla kabul etmedim. Evime de bir haftadan fazla misafir kabul etmeyeceğimi belirttim. Şuan bana bütün masrafları kendinin yapacağını maksimum 1 yıl böyle bir şekilde yaşar mısın dedi yatak odasını değiştirecek eşyalı evdeki.