- 11 Aralık 2018
- 40.840
- 253.892
- 598
Hayatın baştan sona olumsuz zaten, benim enerjimin pek etkisi olmaz.Senin benimle derdin ne vallahi çözemedim. Resmen bana olumsuz enerji yayıyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatın baştan sona olumsuz zaten, benim enerjimin pek etkisi olmaz.Senin benimle derdin ne vallahi çözemedim. Resmen bana olumsuz enerji yayıyorsun![]()
Eşyalı evdeki yatak odasını ne yapacaksınız diye soruyorum. Halihazırda evde bulunan yatak odası takımını soruyorum."Eşyalı eve bizim aldığımız yatak odasını taşınırken satacağız."
Bilmiyorum ev sahibi ile konuşulacakEşyalı evdeki yatak odasını ne yapacaksınız diye soruyorum. Halihazırda evde bulunan yatak odası takımını soruyorum.
Böyle şeyler başta yapılırsa yapılıyor sonra çok zorBenim 1 yıl sonra atanma durumum var tayinimiz nereye çıkar bilmiyoruz. Atanamazsam zaten yine aynı bölgede sııfrdan eşya alıp döşeyeceğiz. Bir de bütün eşya, takı, düğün masraflarını nişanlım yapacak babası durumum yok diyor. Bir memur maaşıyla da biraz zor olur. Ben atanana kadar eşya parasını bankada biriktirirsek daha iyi olur diye düşündük.
Heh işte insanlar eve konulmuş eşyaları çıkartmanıza izin vermez. Unutun o ihtimali.Bilmiyorum ev sahibi ile konuşulacak
Bende zaten hemen kabul ettim gittim yerleştim demiyorum. Ben ona 1 yıl daha nişanlı kalabileceğimizi bu sürede de eşyaları almasını ve benim atanmamı beklemesini söyleyeceğimHeh işte insanlar eve konulmuş eşyaları çıkartmanıza izin vermez. Unutun o ihtimali.
Umarım verilen sözler unutulmazBu konuyu evlenince de ısıtıp önüme koyarsa ayrılacağımı dile getirdim. Konuyu kapattık. Ayrıca çocuk olunca vs yine sürü halinde gelmelerini istemiyorum dedim. En fazla 1-2 hafta annen kalırsa kalır ben kimseyi istemiyorum evimde yuvam da dedim tamam dedi. Özür diledi
Evlilik kurumu oyuncak değildi.Şartlar bu kadar kötüyken zorlayın da zorlayın evlenmek için. Neydi yuva yapmak kolay yıkmak zordur muydu?![]()
Kabul etmez. 1 yıl daha nişanlı kalırsanız gözünün açılma ihtimali var. O riski almaz.Bende zaten hemen kabul ettim gittim yerleştim demiyorum. Ben ona 1 yıl daha nişanlı kalabileceğimizi bu sürede de eşyaları almasını ve benim atanmamı beklemesini söyleyeceğim
Kendisi zaten daha nişanlı bile değil, okulu bitmemiş öğrenci. Mezun oldu da , ailesine kabul etteip nişanlandı da, atandı da evlenecek. Kafası pırıl pırıl bir üyeEv sahibi de buna onay verecek öyle mi? Elin eşyasını satabileceğinizi sanmıyorum.
Eğer taşınma zor olur diyorsanız taşınıyor birnşekilde. Zarar gelmeden kaç kez taşındım.ben. evliliğin ilk yılı güzel oluyor haliyle başbaşasın yenisin çocuk sorumluluğu yok. Şahsen lükse gerek yok ama hevesimi karşılayacak güzellikte eşyalar isterim. Temiz temiz kullanmak isterim .Evlenince bir süre eşyalı evde yaşamak ister misiniz? 1 yıl kadarlık bir süre örneğin
Nişanlıydı sanki ya. Babasını zor ikna etmişti. Başka üyeyle mi karıştırıyorsun acaba?Kendisi zaten daha nişanlı bile değil, okulu bitmemiş öğrenci. Mezun oldu da , ailesine kabul etteip nişanlandı da, atandı da evlenecek. Kafası pırıl pırıl bir üye
4 şubatta daha nişanlı değilmiş, adam bi evlenme teklifi etmiş nişanlıyım diye geziyoNişanlıydı sanki ya. Babasını zor ikna etmişti. Başka üyeyle mi karıştırıyorsun acaba?
Heee. Babası vermez işalla ne diyelim4 şubatta daha nişanlı değilmiş, adam bi evlenme teklifi etmiş nişanlıyım diye geziyo
Eşyalı evdeki yatak odasını değiştirmeyi ev sahibi kabul etti mi ? Giderken yeni alınan yatak odasını ev sahibine evden çıkarılacak eşyaya karşılık bırakmanız gerekeceğini biliyorsunuz değil mi ?Ben görümcenin bizimle yaşamasını asla kabul etmedim. Evime de bir haftadan fazla misafir kabul etmeyeceğimi belirttim. Şuan bana bütün masrafları kendinin yapacağını maksimum 1 yıl böyle bir şekilde yaşar mısın dedi yatak odasını değiştirecek eşyalı evdeki.
Bu kadar meraklı olursa elin oğlu coşar da coşar tabi. Eşyalı eve geçiyor ki yarın bi bahane bavulu toplayıp hop anasının kucağına, konu sahibi de isterse gitmesin arkasından.4 şubatta daha nişanlı değilmiş, adam bi evlenme teklifi etmiş nişanlıyım diye geziyo
Sizin eski konunuzu hatırladım görümceyle yaşamakla ilgiliydi ben evleneceğiniz kişinin 1 yıl sonra size yeni eşya alacağını sanmıyorum bu yüzden kabul etmezdimEvlenince bir süre eşyalı evde yaşamak ister misiniz? 1 yıl kadarlık bir süre örneğin