- 1 Eylül 2014
- 25.916
- 30.327
- 798
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da başka bir şehir gibi geliyorDeprem riski maalesef İstanbul genelinde var.
Beylikdüzü çok bildiğim bir yer diyemem, ama orada yaşayan bir kaç tanıdığımın anlattığına göre yaşam olarak rahat bir alanı mevcut.
O bölgede çalışıp çevren olunca sorun yok.
Onun haricinde İstanbul'un Avrupa yakasında bulunan daha popüler yerlere ulaşım açısından mesafesi uzak.
Bana da farklı bir şehirmiş gibi gelir orası hep.
İstanbul dışı gibi.
Orada yaşam açısından evlerin genişliği ve ferahlığı güzel, denize yakınlığı (yaz aylarında haftasonu kaçamakları için) cezbedici, ama dediğim gibi çok şehir dışı gibi geliyor bana.
Bu benim görüşüm tabii ki.
Aynen, ama yaşam alanları görsel olarak cezbedici.Bana da başka bir şehir gibi geliyor
İstanbul’a hem yakın hem uzak
İş değişikliği yapıp orada iş bulmayı düşünüyorumAynen, ama yaşam alanları görsel olarak cezbedici.
Hiç adam akıllı gezmedim Beylikdüzü'nü.
Yaşayan insanlardan da tek negatif uzaklığı hakkında bilgi oldu.
Genelde de zaten site yaşamı hakim oralara, sitelerin de belli başlı imkanlarının olması avantaj.
Bence çok sıkıntı yaşamazsınız gibime geliyor da, uzaklık mesele sadece.
Sakin diyeNeden Beylikdüzü ?
Beylikdüzü biraz daha karışık o taraf istiyorsanız Başakşehir Bahçeşehir daha uygun olur bence.Sakin diye
Bacım yanlışın var Beylikdüzü sakin bi yer değil nerden bildiğimi sormayınSakin diye
Orada mı yaşıyorsunuzBacım yanlışın var Beylikdüzü sakin bi yer değil nerden bildiğimi sormayın![]()
Akrabaların hangi bölgelerde oturuyordu yengençcimbeylikduzunun nezih yerleri de var esenyurta yakin - garsoniyerle, afrika kitasindan gelenlerle dolu yerleri de var. benim birkac yakin akrabam teee tatilya zamanından beri orada yasiyorlar - neredeyse 30 yil olacak. onlarin bulunduğu bölge çok nezih. sitelerde neredeyse tüm oturanlar eski ev sahibi - düzgün insanlar. hicbir uçarilik taskinlik olmuyor, küçük köy gibi herkes herkesi taniyor, kapilarda bekciler var- bekcisiz cikis yok asla cocuk sitenin disina cikamiyor - iceriye araba giremiyor otopark yer altinda. havuzu falan da var, lokali de var, yazin takilmaya cardagi - cocuklara parki var. gercekten cok güzel bir yer. en guzel ergenlik anilarim orada kaldigim yazdan kalma çünkü kendim gibi ergenlerle yüzer, eglenirdik, aksam cok gec saatlere kadar bahcede beraber takilirdik:)
ustelik nezih bir yer oldugu icin civardaki okullarda da ailelerin profili belliydi, oranin ilkokulunda ortaokulunda okuyan cocuklardan üçu de guzel liseleri kazandilar.
ha yine de ben yasamak ister miydim?
sanmiyorum. cok uzak. sehrin karmasasini seviyorum :) istanbuldan o kadar uzaklasacaksam sehir degistiririm daha iyi .
tercihiniz beylikdüzüyse mutlaka orada oturan ailelerle sohbet edin - o ikamettekilerin cocugunun gidecegi okullarin basarisini - sinif mevcudunu falan arastirin. nezih bir yer bulursaniz cok mutlu olabilirsiniz. ama sansiniza 1+1 garsoniyerlerle dolu bir site de cikabilir
özelden sitenin adresini atiyorum.Akrabaların hangi bölgelerde oturuyordu yengençcim
Çok karışık bir yer ama huzurlu da olabilir sanki
Olmazsa birkaç sene Yaşar sonra yine gelirim bu taraflara