Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 1 yıl sonra atanma durumum var tayinimiz nereye çıkar bilmiyoruz. Atanamazsam zaten yine aynı bölgede sııfrdan eşya alıp döşeyeceğiz. Bir de bütün eşya, takı, düğün masraflarını nişanlım yapacak babası durumum yok diyor. Bir memur maaşıyla da biraz zor olur. Ben atanana kadar eşya parasını bankada biriktirirsek daha iyi olur diye düşündük.Eğer imkanların buna elveriyorsa yaşarım. Tabi evdeki eşyayada bağlı. Neden böyle bi seçenek var? Kısa süreli mi yaşayacaksınız o bölgede yoksa maddi durumdan ötürü mü? Eğer maddiyat sebebiyle eşya alamadıysam evliliği ertelemeyi tercih ederim. Ama kısa süreli oturacağım sonra taşınacağım bi bölgede yaşamam gerekiyorsa hiç eşyalarımı taşımayla yormam eşyalı evde yaşarım
Bence olabilir. Bu sürede taksitleri önceden ödeyebileceğiniz ama ürünün teslim edilmediği bi seçenekle eşya da alabilirsiniz. Ya da o parayı dediğiniz gibi biriktirirsiniz. Ama biriktirin yani yoksa eşyalı evde yaşamış olanızın anlamı olmayacakBenim 1 yıl sonra atanma durumum var tayinimiz nereye çıkar bilmiyoruz. Atanamazsam zaten yine aynı bölgede sııfrdan eşya alıp döşeyeceğiz. Bir de bütün eşya, takı, düğün masraflarını nişanlım yapacak babası durumum yok diyor. Bir memur maaşıyla da biraz zor olur. Ben atanana kadar eşya parasını bankada biriktirirsek daha iyi olur diye düşündük.
Evet açtım o konuyu aramızda kapattık. Küsme gibi bir durum olmamıştı sadece tavrımı koymuştum. Şuan bana böyle bir teklifle geldiSiz geçen konu açmamış mıydınız? Eğer aynı üyeysebiz barışıp bu durumu kabul mü ettiniz?
Ben görümcenin bizimle yaşamasını asla kabul etmedim. Evime de bir haftadan fazla misafir kabul etmeyeceğimi belirttim. Şuan bana bütün masrafları kendinin yapacağını maksimum 1 yıl böyle bir şekilde yaşar mısın dedi yatak odasını değiştirecek eşyalı evdeki.Siz mi görümcenin evine gideceksiniz yoksa?
Yani o kadar saçma şeyleri evlenmek için kabul edip sonra sorun bile olmayan şeyler için konu açıyorsunuz ya
Şartlar bu kadar kötüyken zorlayın da zorlayın evlenmek için. Neydi yuva yapmak kolay yıkmak zordur muydu?Evlenince bir süre eşyalı evde yaşamak ister misiniz? 1 yıl kadarlık bir süre örneğin
Bu konuyu evlenince de ısıtıp önüme koyarsa ayrılacağımı dile getirdim. Konuyu kapattık. Ayrıca çocuk olunca vs yine sürü halinde gelmelerini istemiyorum dedim. En fazla 1-2 hafta annen kalırsa kalır ben kimseyi istemiyorum evimde yuvam da dedim tamam dedi. Özür dilediNoldu görümceyle yaşama fikri peki iptal mi
Evdeki yatak odası takımını ne yapacaksınız peki?Ben görümcenin bizimle yaşamasını asla kabul etmedim. Evime de bir haftadan fazla misafir kabul etmeyeceğimi belirttim. Şuan bana bütün masrafları kendinin yapacağını maksimum 1 yıl böyle bir şekilde yaşar mısın dedi yatak odasını değiştirecek eşyalı evdeki.
Senin benimle derdin ne vallahi çözemedim. Resmen bana olumsuz enerji yayıyorsunŞartlar bu kadar kötüyken zorlayın da zorlayın evlenmek için. Neydi yuva yapmak kolay yıkmak zordur muydu?![]()
Eşyalı evdekini diyorsan eğer satacağızEvdeki yatak odası takımını ne yapacaksınız peki?
Dur daha “biz çok mücadele verdik çok emek verdik evlendik” diye dramatize edilmiş konular gelecek.Şartlar bu kadar kötüyken zorlayın da zorlayın evlenmek için. Neydi yuva yapmak kolay yıkmak zordur muydu?![]()
Eşyalı evdekini diyorsan
Ne zaman atanmaktan başka çalışmama izin verilmiyor dedim. 1 yıl atanmak için ders çalışacağım daha sonra bekleme süresinde uygun iş bulursam girerim. Bulamazsam çalışsın geçindirsin evi. Ayrıca merak etmeyin doğal yollardan hamile kalamayacak bir hastalığa sahibim dert etmeyin siz kendinize. Benim neyi hak edip etmediğim kimseyi ilgilendirmez.Dur daha “biz çok mücadele verdik çok emek verdik evlendik” diye dramatize edilmiş konular gelecek.
Evde hizmet ettirilecek, atanmaktan başka çalışmasına izin de verilmiyodu. Kendine bu muameleleri yaptıran biri zaten koşa koşa hamile de kalır, o 1 seneye atanma zaten yalan olur.
Bazı insanlar başına geleni hak ediyor
Sen daha günde aynı anda 50 konu açmaya baya devam edersin burdaNe zaman atanmaktan başka çalışmama izin verilmiyor dedim. 1 yıl atanmak için ders çalışacağım daha sonra bekleme süresinde uygun iş bulursam girerim. Bulamazsam çalışsın geçindirsin evi. Ayrıca merak etmeyin doğal yollardan hamile kalamayacak bir hastalığa sahibim dert etmeyin siz kendinize. Benim neyi hak edip etmediğim kimseyi ilgilendirmez.
Sürekli de yaşayabilirim şu an da öyle yaşıyorumEvlenince bir süre eşyalı evde yaşamak ister misiniz? 1 yıl kadarlık bir süre örneğin
Ev sahibi de buna onay verecek öyle mi? Elin eşyasını satabileceğinizi sanmıyorum.Eşyalı evdekini diyorsan eğer satacağız
"Eşyalı eve bizim aldığımız yatak odasını taşınırken satacağız."Ev sahibi de buna onay verecek öyle mi? Elin eşyasını satabileceğinizi sanmıyorum.