- 9 Kasım 2023
- 16
- 27
- 31
-
- Konu Sahibi mujerelegante
Hep aynı bahane sonra diyorlar ki bu ev zaten sizin . Amaç sizi kontrol altında tutmakortalama bi gelirimiz var aslında. nişanlım da 1-2 sene borçlarımızı ödeyelim kendimizi toparlayalım ondan sonra ev alır çıkarız dedi ama ben kesinlikle istemediğimi söyledim
O eve girdinizmi hayatta bir daha çıkamazsınız.ortalama bi gelirimiz var aslında. nişanlım da 1-2 sene borçlarımızı ödeyelim kendimizi toparlayalım ondan sonra ev alır çıkarız dedi ama ben kesinlikle istemediğimi söyledim
hiç rahat vermezler huzurun kalmaz herşeye maydonoz olurlar huzurunmu önemli yoksa vereceğin kira mı ? aile apartmanındaki evi kiraya verin kendi kiranızı çkarınMerhabalar... ben 3 aydır nişanlıyım seneye haziranda evlenmeyi planlıyoruz. istanbulda kiralar ve ev fiyatları çok yüksek o yüzden nişanlım aile apartmanında kira vermeden oturalım diyor. ben kesinlikle karşı çıkıyorum çünkü alt katta kayınvalidemler ve üst katta da eltimler oturuyor. burada yazılan yorumları az çok okudum biliyorum. nişanlımı uzakta yaşamaya nasıl ikna edeceğim akıl verir misiniz
not: ikimiz de çalışıyoruz ben şu an kiradayım tek yaşıyorum
ev almak artık öyle kolay değil. o eve girerseniz de çıkamazsınız. çok sıkıntı yaşarsınızortalama bi gelirimiz var aslında. nişanlım da 1-2 sene borçlarımızı ödeyelim kendimizi toparlayalım ondan sonra ev alır çıkarız dedi ama ben kesinlikle istemediğimi söyledim
Ailesi kafa dengi ise ne güzel işte bebek olunca da bakarlar. Mesafeli olursunuz baştan konuş nişanlınla. Aileye göre değişir bence.Merhabalar... ben 3 aydır nişanlıyım seneye haziranda evlenmeyi planlıyoruz. istanbulda kiralar ve ev fiyatları çok yüksek o yüzden nişanlım aile apartmanında kira vermeden oturalım diyor. ben kesinlikle karşı çıkıyorum çünkü alt katta kayınvalidemler ve üst katta da eltimler oturuyor. burada yazılan yorumları az çok okudum biliyorum. nişanlımı uzakta yaşamaya nasıl ikna edeceğim akıl verir misiniz
Nasillar sana karşı kaynanan Eltin sana karşı tavırları filan ama şu bir gerçeklik illaki sıkıntılar oluyor olmuyor diyen bence yalan söyler çaresiz olsanız anlarım da ama çözüm çok kiraya verin evi sizde başka yerde kiraya çıkın bı akrabamizin gelini öyle yaptı kendi evini kiraya verdi başka eve kiraya çıktı en mantıklısı bu benceMerhabalar... ben 3 aydır nişanlıyım seneye haziranda evlenmeyi planlıyoruz. istanbulda kiralar ve ev fiyatları çok yüksek o yüzden nişanlım aile apartmanında kira vermeden oturalım diyor. ben kesinlikle karşı çıkıyorum çünkü alt katta kayınvalidemler ve üst katta da eltimler oturuyor. burada yazılan yorumları az çok okudum biliyorum. nişanlımı uzakta yaşamaya nasıl ikna edeceğim akıl verir misiniz