- 29 Mayıs 2021
- 13.157
- 85.294
- 36
-
- Konu Sahibi mujerelegante
Merhabalar... ben 3 aydır nişanlıyım seneye haziranda evlenmeyi planlıyoruz. istanbulda kiralar ve ev fiyatları çok yüksek o yüzden nişanlım aile apartmanında kira vermeden oturalım diyor. ben kesinlikle karşı çıkıyorum çünkü alt katta kayınvalidemler ve üst katta da eltimler oturuyor. burada yazılan yorumları az çok okudum biliyorum. nişanlımı uzakta yaşamaya nasıl ikna edeceğim akıl verir misiniz
not: ikimiz de çalışıyoruz ben şu an kiradayım tek yaşıyorum
Bunun altına imzamı atarım. Alttan alan anlayışlı olan değil de hep arıza çıkaran sağa sola çemkirenden korkuyorlar ona değer gösteriyorlar.Bu arada ailede patavatsız ve dengesiz olanlardan hep çekinilir. Anlayışlı iyi niyetli olanların hep üstüne gidilir. Şimdiki aklım olsa biraz mahallenin delisni oynardım eş ailesinin yanında
evetKiracı da aile apartmanından ev kiralamak istemez ki zaten çok uygun fiyatlı falan olmadığı sürece. Niye gidip ailenin içinde yaşasın yabancı bir insan? Bina ile ilgili bir sorun çıksa söz hakkı bile olmayacak.
Kapıda belirmek deyince patlıyorum sjdkdj.O eve girersen bir daha çıkamazsın. Sonra gelir ay annemlerde yiyelim, ay annemlerde çay içelimler. Kapıda belirmeler.
Aşkım altlı üstlü yaşayınca görüşmemek gibi bir opsiyonun otomatikman olmuyor. Böyle bir yapıda bi taraf susacak ki geçim olsun. Ama çoğunlukla o pay gelin tarafına düşüyor.Kirada bi perde bi şey bile yaptıramıyo insan tekrar taşınacak diye mobilyaları bile ya çıkarda hırpalanacak diye düşünüyo. Burası kendi evim olsa mesela herr yere dolap yaptırırdim kafama göre mis gibi de düzenimi kurardım. Ailesiyle problem yaşatan koca uzakken de yaşatıyo hiç merak etme. Yetişkin insanlar olun ve insanlarla ilişki kurmayı becerin. Ha manyak çıkarsa eş ailesi istemiyorum görüşmüyorum dersiniz biter.
Çıkmaz o evden kalır gidersiniz .Bu ekonomide bir kaç seneye ev alamayacağınızı biliyorsunuz o evi kiraya versinler kira parasını size versinler ama yapmazlarortalama bi gelirimiz var aslında. nişanlım da 1-2 sene borçlarımızı ödeyelim kendimizi toparlayalım ondan sonra ev alır çıkarız dedi ama ben kesinlikle istemediğimi söyledim
Gerekirse şu an yaşadığınız evde yaşayın ama asla nişanlınıza uyup böyle bir hata yapmayın.Merhabalar... ben 3 aydır nişanlıyım seneye haziranda evlenmeyi planlıyoruz. istanbulda kiralar ve ev fiyatları çok yüksek o yüzden nişanlım aile apartmanında kira vermeden oturalım diyor. ben kesinlikle karşı çıkıyorum çünkü alt katta kayınvalidemler ve üst katta da eltimler oturuyor. burada yazılan yorumları az çok okudum biliyorum. nişanlımı uzakta yaşamaya nasıl ikna edeceğim akıl verir misiniz
not: ikimiz de çalışıyoruz ben şu an kiradayım tek yaşıyorum
Zaten kayinvalide ve kayınbaba salakti çocuklara yaşarken ev veriyorlar on beş yirmi bin kira almak yerine . Amaç zaten para vererek güdebilmek . Bu evi kiraya verin ayrı eve çıkın kabul edilmez. Kapını kapatirsin gorusmessin ne demek evinde oturduğun adama artislik yapmak biraz yürek ister.Aşkım altlı üstlü yaşayınca görüşmemek gibi bir opsiyonun otomatikman olmuyor. Böyle bir yapıda bi taraf susacak ki geçim olsun. Ama çoğunlukla o pay gelin tarafına düşüyor.