• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenilir mi böyle biriyle yardım edinnn

Makmakarna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
12
6
1
30
Arkadaşlar merhaba,
4 senelik bi ilişkim var evlilik düşünüyoruz yakında ama soru işaretleri var sormak istiyorum çoğunuz tecrübelisiniz evlenmek için evlenmek istemem, teşekkür ediyorum olumlu veya olumsuz yorumlar için
Erkek arkadaşımla ilgili aklıma takılanlar:
Erkek arkadaşım evlendikten sonrada şimdi ki gibi olur yaşantımız birbirimize baskı yapmayız ben yine ayda 1, 2 kere arkadaşlarımda kalırım sen de kalırsın ben bir şey demem buna dedi. Bu normal mi gerçekten bilmediğimden soruyorum evliysenix başka birinde kalır mı siz veya eşiniz???
Ayrıca 2 kere tatile gittik ilkinde bana çok kötü davrandı toplu gitmiştik kötü derken hiç ilgilenmedi herkes el ele gezerken o ayrı yürüyordu para yok diyedir vs dedim ondan morali bozuktur diye tatilden döndükten 2 hafta sonra ayrıldı zaten birden bire 2 ay hiç aramadı sonra yalvardı falan barıştım oyle 2 yıl geçti 2 içinde hep ayrıldığıma pişmanım diyerek geçti hep.. 2.sinde beraber gittik tatile o zaman ds garipti hiç romantiklik yok yol çekmekten sinirlenmişti otelde yan gelip yattı sonra gezdik falan ama genel olarak mutlu olmadım yani bilmiyorum ayrıyken cok iyi telefonda konuşur güldürür fslan ama görüşünce keyfi yerinde olmazsa fevri davranıyor küfür hakaret yok tabiki ama çıkışları var.. Zaten önceki konumds bahsetmiştim ayrılssm mı kararsızım ama sadıktır mesleği falan ds iyi, evlendikten sonrs iyice odun mu olur bilemiyorum. Evlenince nasıl olursın mersk ediyorum diye sordum seni çok mutlu ederim hiç üzmem hep güldürürüm falan diyor evlenmeyi de istiyor ama kafsm karıştı. Yani bazen bir şey anlatırım dinlemez bazen çok çok iyidir üzülürüm ayrılsam mı diye düşündüğüme yani çözemedim ben
Onlar doğulu ben değilim bu arada. Ailesiyle daha tanışmadım onu da merak ediyorum

Şöyle düşünmek lazım. Ben biriyle ilgili böyle bir başlık açtım. Evlenmeli miyim kendim emin değilken. Biz ne söylersek söyleyelim fark etmeyecek ki. Oturup hayatınızı ''böyle biriyle'' geçirip geçirmek istemeyeceğinizi kendiniz düşünmelisiniz. Umarım kendiniz için en hayırlısı ne ise o olur.

Evlenilmez desek evlenmeyecek misin sanki?
Arkadaşlarla zaman geçirmek, başka yerde kalmak falan ilişkinin dinamiğine, iki insanın isteğine göre değişir. Evli insan evinden başka yerde kalamaz diye bir kural yok.
Ama bir insanı en iyi tatilde tanırsınız, iki tatil de kötü geçtiyse evlilik fragmanı izlemişsiniz demektir.
Bu arada merak ettim para yoksa tatile neden ve nasıl gittiniz?

Önemli olan beraberken olan tavırları olmaz mı birinin
aklınızda bu ? işaret varsa sonrasında muhtemelen ! : ; . İşaretlerle geçecektir hayatınız

ayda 1, 2 kere arkadaşlarımda kalırım sen de kalırsın ben bir şey demem buna dedi
O arkadaşın cinsiyeti kadın olmasın?
Evlenince nasıl olursın mersk ediyorum diye sordum seni çok mutlu ederim hiç üzmem hep güldürürüm falan diyo
E imzayla mı başlayacakmış yüz güldürmeye?

Yapma arkadaşım ya az mantık
Şimdi mutlu edemeyen evlenince nasıl mutlu etsin?
Kalkıp gidecek arkadaşa diye sende kocam napıyor diye kafayı yiceksin
Senden keyfiye ayrılıp 2 ay sonra dönmüş kabul etmişsin hayır bu kadar mı kıtlık var da şu türlerle evlenip üremeyi düşünüyorsun yapma etme eyleme yav

Arkadaşlar merhaba,
4 senelik bi ilişkim var evlilik düşünüyoruz yakında ama soru işaretleri var sormak istiyorum çoğunuz tecrübelisiniz evlenmek için evlenmek istemem, teşekkür ediyorum olumlu veya olumsuz yorumlar için
Erkek arkadaşımla ilgili aklıma takılanlar:
Erkek arkadaşım evlendikten sonrada şimdi ki gibi olur yaşantımız birbirimize baskı yapmayız ben yine ayda 1, 2 kere arkadaşlarımda kalırım sen de kalırsın ben bir şey demem buna dedi. Bu normal mi gerçekten bilmediğimden soruyorum evliysenix başka birinde kalır mı siz veya eşiniz???
Ayrıca 2 kere tatile gittik ilkinde bana çok kötü davrandı toplu gitmiştik kötü derken hiç ilgilenmedi herkes el ele gezerken o ayrı yürüyordu para yok diyedir vs dedim ondan morali bozuktur diye tatilden döndükten 2 hafta sonra ayrıldı zaten birden bire 2 ay hiç aramadı sonra yalvardı falan barıştım oyle 2 yıl geçti 2 içinde hep ayrıldığıma pişmanım diyerek geçti hep.. 2.sinde beraber gittik tatile o zaman ds garipti hiç romantiklik yok yol çekmekten sinirlenmişti otelde yan gelip yattı sonra gezdik falan ama genel olarak mutlu olmadım yani bilmiyorum ayrıyken cok iyi telefonda konuşur güldürür fslan ama görüşünce keyfi yerinde olmazsa fevri davranıyor küfür hakaret yok tabiki ama çıkışları var.. Zaten önceki konumds bahsetmiştim ayrılssm mı kararsızım ama sadıktır mesleği falan ds iyi, evlendikten sonrs iyice odun mu olur bilemiyorum. Evlenince nasıl olursın mersk ediyorum diye sordum seni çok mutlu ederim hiç üzmem hep güldürürüm falan diyor evlenmeyi de istiyor ama kafsm karıştı. Yani bazen bir şey anlatırım dinlemez bazen çok çok iyidir üzülürüm ayrılsam mı diye düşündüğüme yani çözemedim ben
Onlar doğulu ben değilim bu arada. Ailesiyle daha tanışmadım onu da merak ediyorum
Nerden buluyorsunuz bu erkekleri? Sal gitsin

Kırmakta istemiyorum sizi ama bu adam sizinle evlenmez . Yeteri kadar aşık değil size.
Sadece yeni birini bulamadığı için hala yanınızda
Tam tersi adam evlenir cunku adamin istedigi sey donlarim yikansin , yemegim yapilsin , canim sevismek istediginde yatakta hazir kadin olsun vs vs , adamin konu sahibini sevdigi falan yok sadece bulmus saf bir hatun kendine bedava hizmetci yapacak
Konu sahibi bu adamla evlenilmez , tonlarca boyle konu var bdv de acin okiyun , boyleleriyle evlenenler gelip burda konu aciyor bosaniyim mi diye
Bile bile lades yapmayin , adam sizi sevmiyor ,bedava hizmetci fikrini seviyor

Mesleği senin elinden tutup mutlu edecek somut ve canlı bir varlık mı? İyi olması evlenmek için bir sebep değil.
Ayrıca ayrılmış senden, sebep ne? Belki başka kıza olta attı, tutamadı ve sana döndü.
Sooo evlenilmez.

Back