Allahım ne güldüm gece vakti.Kışın ortasında ısıtma sistemi bozulan bir kına salonunda soğuktan titreye titreye kına yaptım. Beni sandalye ile kaldırdıklarında tarlatan kafama kadar açılınca göstereceklerimi eşimden önce misafirlere göstermiş oldumKına saçım ve makyajım rezaletti. Dayak yiyip gaspa uğradıktan sonra karakola düşmüş kız modeli yap desem bu kadar gerçekçisini yapamazdı kuaför sağolsun.
pardon da bu çıkarımı nasıl yapıyorsunuz ki, yorumunuzu üzücü buldum.Bence şu andaki evlilginizden mutlu değilsiniz.Bunlar mutsuzlugun yansıması...Ben sevdiğim adamla olup mutlu olsaydım bunları düşünmezdim.
Öncelikle yuvanızda mutluluk huzur diliyorumBu tür durumlar her düğünde oluyor hiç kafanıza takmayın.
Hepimizin düğününde kusursuz olmasını istediğimiz ama sıkıntı yaşadığımız birsürü şey oldu. Eğer yuvanda mutluysan evliliğin oturmuşsa eşinden değer görüyorsan birbirinizi 1. Sıraya koyabildiyseniz fotoğrafa düğüne kınaya takılmayın.
Benim nişan düğün dörtdörtlük oldu tabi sorun odaklı bakarsam bende bulurum ama birsürü tatsızlık yaşadım ve boşanma aşamasındayım.
En yakın arkadaşımın evlendikten 2 ay sonra eşi vefat etti. Böyle geçmişi kafaya takmak yerine bence şükredin ve geleceğe mutlu günlere eşinize odaklanın.
Yazınızı okurken yüzüme acı bir gülümseme oturdu...
Hahahaha...ben 2008 yılında liseden mezun oldum...bil bakalim mezuniyet balosunda giydiğim abiye ne renk? Evet...fistik yani neon yeşili. Makyaj uyumlu tabiki ve cirtlak pembe ruj...
Ama gercekden modaydi yaa...benden hariç iki öğrenci daha vardi ayni neon yeşil bir elbiseyle. Resmen papağan gibi çıkmışım fotolarda