Ne konuda değişti mesela ? Eskisi kadar sık arayamayabilirler bu çok normal ...çünkü is guc Vs vakit olamayabiliyor. Ya da eskiden daha çok sana anlattığın konuda hak verirken artik yaşanmışlılardan belki farklı fikirleri olabilir.
Dersenizki sürekli eşini Vs anlatıyor .. Zaten öyle tipler eskiden de erkek arkadaşlarını anlatmaya meyilli oluyolar. Değişen tek şey sevgilisi değil eşı olur. Eşini çok anlatan kayinvalide gorumce elti de anlatir
Ben de uzun yıllar evli biri olarak çok fazla düşünce yapım değişti ..Yani eskiden de mantık li bakardım olaya ama suan daha da
geniş yelpazede bakıyorum.
Hiç değişmedim onun haricinde..
Arkadaşlarımda aslında aynı. 3skiden daha çekilir yanları vardı bazılarının çünkü tektiler .. Şuan bana sürekli çocuklarının herşeylerinı anlatıp üstüne birde foto gösteriyorlar bak bak ne tatlı dimi diye... çocukları çok severim ama benimde cocuğum var ve biyerden sonra resim bakmak beni darliyor. Bir tanesi de okula baslamişti çocuk sarki ezberlemiş. Bana teyzesi bak sana ne soylicek diye defalarca dinletmisti her seferinde de alkış yapiyorduk falan sonra birdaha bahane uydurdum o gün bugündür bahaneler uydururum. Hayır yani çocuğum varken niye senin çocuğunu saatlerce dinleyim. Yeri geliyor çocuğumu kafam cekmiyor. Birde cocuğum çok zeki çok akıllı üstün zekalı hevesi oluyor. Ne dir bu merak anlamıyorum.. herseyin normali güzel ...anlattiklarinin fazlası çocuğum da var ,biliyorum ve gozlemliyorum ki yeni dönem çocukları hep öyle zaten ..
Neyse asıl konu kimse değişmiyor kalabaliklaştikça cekilmiyorlar.
Burdan da rica ediyorum kimse kimseye çocuk resimleri videolarj atmasın yada cilkini cikarmasin. . Ya da bi araya gelince ya baksana resimlerine diye açıp bir sürü göstermesin ..herkesin çocuğü kendine daha ilgi çekici. ..