- Konu Sahibi Asalkarakter
Bana mı öyle geliyo bilmiyorum ama evlenen arkadaşlar eskiden olduğundan bambaşka kişilere dönüşüyolar. Eskiden deli gibi eleştirdiği şeylerin daha beterini kendileri yapmaya başlayınca da maalesef eski bağlar kopma noktasına geliyo. Bir tek benim çevrem mi böyle acaba ya
İnsanlar değişiyor
Konu sadece evlilik değil ki hayat şartları, iş güç hepsi etken hangimiz 20 li yaşlarımızdaki gibiyiz. Evliliğin bu yöndeki tek eksisi hayatını biriyle paylaşıyor olduğun için zaman kısıtlaması. Eskiden arkadaşlarla birimizin evinde toplanır, güler eğlenir sonra vakit geç oldu deyip yatardık hep beraber, sabahta şamatalı bir kahvaltı sonra dağılırdık. Şimdi evde koca varken yapamıyoruz tabi ki, eşlerden birinin arkadaşlarıyla gecelemesi bizim toplumumuzda olmuyor çünkü. Sonra çalışıyor insanlar hafta içi işe, hafta sonu ev işlerine, aileye, çocuklara koştur çoğu zaman arkadaşa vakit kalmıyor. Eski arkadaşlarımdan sadece biriyle dostluğumuz aralıksız devam ediyor o da ikimizin de çocuksuz olması yüzünden, vakit yaratabiliyoruz