-
- Konu Sahibi ceylin2011
vücudun dinlenmiştir speddy en azından. bende çok istiyorum evime gidip erkenden yatayım ama eve gidince uyku falan kalmıyor.
bugün iş yerimin burada pazar var yemeklik ne alsam acaba
ceylin bizde giidcez bide ailelere sezonluk üyelik 340 TL çok güzel yaaa bakalım öyle bişey de olabilir
340 İİMİŞ TATLIM AMA HER HAFTA SONU GİDEMEYECEĞİMİZ İÇİN BİZ ÖYLE SEZONLUK DÜŞÜNMEDİK ,KİŞİ BAŞI 30 lira ii geldi havlu istersende artı 5 oluyor bide yiip içtiklerimiz,,aslında ay sonu geldi çok para harcamasak iyi olur ama,dayanamıorum):)))
dimi ama güzel oluyor bakalım biz napıcaz başka plan da yapabiliriz
zaten ramazan geliyor topu topu 15 günümüz kaldı dalıp çıkmak için...
ya çok mutluy oluyorum,düğün hazırlıkları konuşurken artık ,eviliklerimizi konuşuyoruz.zaman çok hızlı geçiyor bazen bu hız beni korkutmuyor değil.
bu arada ikametgah değişikliğini muhtara götürüp vermedik hala,siz verdinizmi
vallahi zaman öyle hızlı geçiyor ki yetişmek ne mümkün ama seviyorum bu hızı geçsin ki borcumuz bitsin :26:
cuma günü eşim halletti işte. tapu onun üzerine yaa elektrik yada su üzerine olan herhangi fatura ile nufus memurluğuna gitti onlar bi kağıt veriyor.
onu yeni muhtarlığa götürüyorsunbu kadar işte
işte biz bi türlü muhtara götüremedik,,,inşallah cezası yoktur...
akşam olsada eve gitsek
pazar alışverişimi yapıp geldim. walla üstümden büyük yük kalktı:)
aman ne iyi olmuş yaw rahatladın işte
bizim henüz meyvemiz falan var. akşama da menümüz de makarna salatası olacak.
ama iş çıkışı kaşlarımı aldırıcam
makarna salatasını da çok severim. biz yemeğe amcamlara gideceğiz bugün rahatız:)
speedyciğim buradan alışverişi yapmak çok büyük rahatlık oluyor gerçekten yoksa evin oradan alayım desem zaman kaybı bir de akşam saatine iyi sebze falan kalmıyor.
:))) bende kuaförü aradım kaş alan kadın 15 gün izine çıkmış sinir oldum. onuda gündüz işyerindeyken halletmem lazım!!!!!!!!!!
1 ay içinde yapılmadığı takdirde, durumun tespitinde yasal olarak cezası var. 365 tl