Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

ben haftasonu mangal yiyene kadar lütfen bir daha o kelimeyi kullanmayın yaaaa((((((

speedy canım ne güzel erkenden uyumuşsun walla çok kıskandım şimdi...
dün yemekten sonra annemlere gittik çay içmeye eve gelince de uyku falan kalmadı film izledik geç yattık ama yine sabah yataktan kazınacak vaziyetteydim.

bu akşamda amcam ve yengeme gidiyoruz el öpme mahiyetli bir yemek olacak. kesin yine geç döner ve geç yatarız.

zaten gece evin içinde ateş gibi bir sıcak vardı camlar vantilatör açık uyumaya çalıştık ama bayağı zor oldu.

vallhi dün yemeğimizi yedik yürüyüşe indik birazcık eve geldik film izlerken koltukta uyumuşum
ama öyle iyi geldi ki anlatamam gece çok uyandım sabah yine geç kalktım ve sürüne sürüne o ayrı tabi

vücudun dinlenmiştir speddy en azından. bende çok istiyorum evime gidip erkenden yatayım ama eve gidince uyku falan kalmıyor.

vücudun dinlenmiştir speddy en azından. bende çok istiyorum evime gidip erkenden yatayım ama eve gidince uyku falan kalmıyor.

tabi canım uykumu alamasam da tüm vucudumm komple dinlendi yaaa birazcık iyi geldi

bugün iş yerimin burada pazar var yemeklik ne alsam acaba

meyve falan alabilirsin genelde ben öyle yapıyorum sebze falan da ne istersen

Günaydın hepiciğinize,,,,mangallar havada uçuşuyor bende istiyorumm:))))
Bizde inşallah bu hafta sonu havuza gidicez değişiklik olsun diyoruz,balayından beri su yüzü görmedik:)))
hemde iyi olur ramazanda geliyor,zaten hafta sonu yemeklerimizi yapmıştım:)

sabahları bende sürünerek kalkıyorum 23 te yatıyorum yinede kalkamıyorum..havadanmıdır nedir...

başka topicleri gitmeyin,bütün gelinler evlensin dolar burası

ceylin bizde giidcez bide ailelere sezonluk üyelik 340 TL çok güzel yaaa bakalım öyle bişey de olabilir

340 İİMİŞ TATLIM AMA HER HAFTA SONU GİDEMEYECEĞİMİZ İÇİN BİZ ÖYLE SEZONLUK DÜŞÜNMEDİK ,KİŞİ BAŞI 30 lira ii geldi havlu istersende artı 5 oluyor bide yiip içtiklerimiz,,aslında ay sonu geldi çok para harcamasak iyi olur ama,dayanamıorum):)))

dimi ama güzel oluyor bakalım biz napıcaz başka plan da yapabiliriz

dimi ama güzel oluyor bakalım biz napıcaz başka plan da yapabiliriz

zaten ramazan geliyor topu topu 15 günümüz kaldı dalıp çıkmak için...

ya çok mutluy oluyorum,düğün hazırlıkları konuşurken artık ,eviliklerimizi konuşuyoruz.zaman çok hızlı geçiyor bazen bu hız beni korkutmuyor değil.

bu arada ikametgah değişikliğini muhtara götürüp vermedik hala,siz verdinizmi

pazara gidince karar veririm artık ne alacağıma şu an aklımda birşey yok.

ceylinn yazı iyi değerlendirmek lazım:))) sayılı gün kaldı şurada.
biz pazar günü denize gittik şileye.
bu haftasonu da arkadaşımızın yazlığına davetliyiz. balayında görmediğim bronzluğu yaşıyorum:)
istanbulda ramada otelin havuz girişi var fırsat sitelerinde 25 tl. bir içki de bedava. istanbulluların haberi olsun.

zaman gerçekten çok hızlı akıyor temmuzun yarısına geldik neredeyse. evleneli bile kaç gün oldu. ilk başlarda bu hız normel diyor eski evli arkadaşlar. geçmişin acısını çıkartıyormuşuz teşhis o.

bu arada ikametgahı evlendikten 1 ay sonra aldırmak gerekiyormuş para cezası varmış onun.
biz de her hafta halledelim diyoruz ama 3 hafta oldu hala gidemedik

vallahi zaman öyle hızlı geçiyor ki yetişmek ne mümkün ama seviyorum bu hızı geçsin ki borcumuz bitsin :26:
cuma günü eşim halletti işte. tapu onun üzerine yaa elektrik yada su üzerine olan herhangi fatura ile nufus memurluğuna gitti onlar bi kağıt veriyor.
onu yeni muhtarlığa götürüyorsun bu kadar işte

işte biz bi türlü muhtara götüremedik,,,inşallah cezası yoktur...
akşam olsada eve gitsek

aman ne iyi olmuş yaw rahatladın işte
bizim henüz meyvemiz falan var. akşama da menümüz de makarna salatası olacak.
ama iş çıkışı kaşlarımı aldırıcam

makarna salatasını da çok severim. biz yemeğe amcamlara gideceğiz bugün rahatız:)
speedyciğim buradan alışverişi yapmak çok büyük rahatlık oluyor gerçekten yoksa evin oradan alayım desem zaman kaybı bir de akşam saatine iyi sebze falan kalmıyor.

:))) bende kuaförü aradım kaş alan kadın 15 gün izine çıkmış sinir oldum. onuda gündüz işyerindeyken halletmem lazım!!!!!!!!!!

Ne güzel canım yaw. akşam rahatsın yani aldıklarını eve götürseydin bari ezilmesinler bütün gün seninle gezerek
bende cuma günü işyerime yakın yerden alıyorum öyle gidiyorum ama alıştığm için sanırım yoksa evimin orada ki daha rahat olacaktır. ( tabi yokuşu düşünmezsek )
kuaförü de iş çıkışı gidicem işten çıkıp gidemem malesef

1 ay içinde yapılmadığı takdirde, durumun tespitinde yasal olarak cezası var. 365 tl

geçmiş olsun o zaman benim 5inde doldu bir ay ama ben 3 ay diye biliyorum pofffffffff sigortayada gitmedim sağlık ocağınada kaydımı aldırmadım eşim pek rahat onun yüzünden yapamıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…