- 9 Temmuz 2011
- 121
- 0
-
- Konu Sahibi ceylin2011
bende geldim :)
hoşbulduk evet yeniyim herkes arkadaşıyla konuşuyo burda :)
aynen öyle :) ben evleneli 2ay oldu kimsede yok çok sıkıcı.. bu sityi buldum üye oldm hemen..
sen ne zmn evlndin?
sağol canım hepimizinki hayırlı olsun.. çok hayal kırıklıkları var burdakilerin.. okuyunca çok üzülüyorum.. allah kimseye yaşatmasın inş hhep mutlu oluruz
amin :) forum takipte görünce dayanamıyorum okuyorumnerde yaşıyorsun
Hoşgeldin canım orası haziran gelinleri burası ise tüm gelinler işteselamlarrrrr kızlar nasılsınız işler yoğun pek gelemiyorum buraya gerçi nereye geleceğimi bilemiyorum haziran gelinlerine mi takılalım burayamıııı? kafam karışıyor herkesde bir mutsuzluk uykusuzluktan dolayı sıkmayın canınızı herşey yoluna girecek bizde dün annemleri çağırdık mangal yaptık öldüm yorgunluktan cmrtde masa aradık sehpa aradık bu hafta çok yorucuyudı neyde masamızı aldım darısı sehpanın başına :))))
Yaaa aynı kişiler yazıo 2 yeri birden takip edemiyorumHoşgeldin canım orası haziran gelinleri burası ise tüm gelinler işte
bizde dün mangal yaptıkhala da tokum nasıl yediysem artık
selam kizlar,
yazdiklarinizi okudumda, hepimizin dertleri problemleri ne kadar da ayni degil mi))... siz daha evliliginiz basindasiniz, bu ev isleri, ütüler mütüler, yemekler falan sürekli böyle devam edip gidiyor.. Ben 3,5 yillik evliyim ve calisiyorum...malesef bu yorucu marathon halen devam ediyor...
hafta ici yemekti isti derken hafta sonu geliyor, temizlikti alisveristi derken hafta sonuda bitiyor, hadii hoopp yeni bir hafta daha baslayiveriyor... Isin icine cocuk girince nasil olacak bilemiyorum)
hepimize kolay gelsin... selamlar
Yaaa aynı kişiler yazıo 2 yeri birden takip edemiyorumvaktim olmuo karıştırıommm sırf orda olcam sanıyorumm :)orda daha sıcak bir hava var :))))) valla ben yemeden kokusundan doydum sanıyorum mangallar hep kaldı
ord uzun zamandır yazışıyorduk ya o yüzden sanırım :)))evet ben genelde buradayım. aslında herkez bu bölümde toplanabilirgerçi orası da haziranlara özel temmuz falan gelsin yoğunluk olur
hehehe pazarı bekle sen deyap yada bize gel fazla yapmışız kaldı :))))))bir daha biri mangal yazarsa evdeki yemekleri bırakıp mangal yemeğe gitmek zorunda kalacağım!!!!!!!!!!!!
hoşgeldin popkek.
magrenta nerde harket varsa o topiğe takılıyoruz sanırım genel olarak ama burası da yabancı değil:)
haticecan gözümüü korkuttun yaw. rutine oturunca herşey daha kolay olması gerekmez mi
çocuk zaten başlı başına bir sorumluluk bu kadar şeyin arasında nasıl olur ben de bilemedim şimdi.
veee pazartesi bitti:) iyi akşamlar kızlarrr. dakikalar sonra işyerinden çıkacağız ne güzel:)
Hoşgeldin canım orası haziran gelinleri burası ise tüm gelinler işte
bizde dün mangal yaptıkhala da tokum nasıl yediysem artık
bu hafta mangal haftasıymış aynen bizde öyle:) ramazana kadar yiyelim yiyebildiğmz kdr
bende anadolu yakasındayım