Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

yaşasın sonunda eve gitme vakti geldi.
akşam yemeği için menü de buldum:KK33:
ev yapımı mantı. burada yufkacı abla kendi yapıyor.
çorba (çeşidine markette karar vericem)
salata
bir de pek uymasa da haşlanamış tavuk göğsüm vardı artık salata yapmak lazım yoksa atıcam
bugün de böyle olsun:)

iyi akşamlar kızlarrrr yarın görüşmek üzere

kızlarr çok özledim hepinizi herkes iyidir inşallah :KK16:

hastayım 3 gündür acaip grip oldum hala geçmedi uğrayamadım ondanda,
Allahım kimseyi hasta etmesin, özellikle şu yaz günlerinde,
nefes alamıyor insan :KK58: :KK58:

canım geçmiş olsunn,dikkat et kendine ,iyi olmadan hiç bir iş yapma
günaydın arkadaşlar. :KK71:
dün yıkadım banyo takımımı 12 dk 400 devirde çok sıktırmadım. mükemmel oldu :KK66:

günaydın speedy sanırım makinemiz aynı:))bende banyo takımlarını hep onda yıkıyorum:))
bende dün iftardan sonra yoğurt yaptım,sahurda dolaba koydum bugün iftarda açıcam ,güveçte yaptım bakalım nasıl olcak çok merak ediyorum.:26:
Kızlar bu arada merkür geri gidiomuş,ayın 26 sına kadar kimseyle kavga etmeyin..ben acaip gerginim ,,,benim burcumun yorumunda diyorki yani akrepte(iyi akrebim ben) su buhar gaz olan şeylerden uzak durmaya çalışın sorun çıkabilir,geçen gün düdüklüm patlıcaktı nerdeyse:KK53:
ve son bişey ŞİRİNLER çok güzeldiii:KK3:

günaydın kızlar ben geldimm:KK3::KK3: hevincim geçmiş olsun önemli birşey değildir umarım.. speddy canım oh bak olmuşşş bende cumartesi günü yıkayım :KK66:

günaydın speedy sanırım makinemiz aynı:))bende banyo takımlarını hep onda yıkıyorum:))
bende dün iftardan sonra yoğurt yaptım,sahurda dolaba koydum bugün iftarda açıcam ,güveçte yaptım bakalım nasıl olcak çok merak ediyorum.:26:
Kızlar bu arada merkür geri gidiomuş,ayın 26 sına kadar kimseyle kavga etmeyin..ben acaip gerginim ,,,benim burcumun yorumunda diyorki yani akrepte(iyi akrebim ben) su buhar gaz olan şeylerden uzak durmaya çalışın sorun çıkabilir,geçen gün düdüklüm patlıcaktı nerdeyse:KK53:

ceylinn bende başağım hemen bakayım burcuma neler yazıyorrrr:KK52:

vestel canım benim makine :KK64:
merkür gidiyor demek bende ondan dolayı gerginim dün inanılmaz kötüydüm bende okuyum yorumları merak ettim :KK71::KK71: sen nereden okudun burcunu
şirinlere bizde haftasonu gidebiliriz. :KK24:

çok geçmiş olsun bol bol sıvı alıp dinlen canım yaz zamanı grip kabus gibi oluyor gerçekten :KK43:
günaydın arkadaşlar. :KK71:
dün yıkadım banyo takımımı 12 dk 400 devirde çok sıktırmadım. mükemmel oldu :KK66:
oooo sipaydicim hadi kurtulmuşun ondan darısı başıma :)))))

oooo gittiniz demekki şirinlerin kötü olma ihtimali varmı yaaa :)))))) yoğurt yorumunu merak ediyorum bende ne güzel sert sert olurlar iftara bir de güveçtee oyyy ne güzel olmuştur :)))) falımı merak ettim şimdi yaaaa :p

gnaydın bayanalr iyi sabahlar herkese perşembe gününü yemek için hazırmısınız :))))))

çok geçmiş olsun bol bol sıvı alıp dinlen canım yaz zamanı grip kabus gibi oluyor gerçekten :KK43:

oooo gittiniz demekki şirinlerin kötü olma ihtimali varmı yaaa :)))))) yoğurt yorumunu merak ediyorum bende ne güzel sert sert olurlar iftara bir de güveçtee oyyy ne güzel olmuştur :)))) falımı merak ettim şimdi yaaaa :p

gnaydın bayanalr iyi sabahlar herkese perşembe gününü yemek için hazırmısınız :))))))

ne yapcann akşama canımmm:KK52::KK52: sabah sabah aklımda yoktu valla gene aklıma getırdınn insan öğleden sonra derdi yaaa:KK59:

ceylinn bende başağım hemen bakayım burcuma neler yazıyorrrr:KK52:
bak bakalım neler yazıyor,ya internet çok kötü düşüp duruyorum sizdede sorun varmı?
vestel canım benim makine :KK64:
merkür gidiyor demek bende ondan dolayı gerginim dün inanılmaz kötüydüm bende okuyum yorumları merak ettim :KK71::KK71: sen nereden okudun burcunu
şirinlere bizde haftasonu gidebiliriz. :KK24:

benimkide vestel siyah camlı:)ben nerden okudum dur bulup yapıştırayım buraya

gitttik gittik çok güzeldi....sakar şirinin tatlılığına bayıldım..güveçte yoğurdumu o kadar merak ediyorum ki ,bir an çnce akşam olsun,

bu akşam ne yapaıcaz ya ,mantı makarnamı doldursam o çok güzel oluo

günaydın kızlar
geçmiş olsun hevinnn

yarın bizde izeleyeceğiz şirinleri:)
ceylinn yoğurdun güzel olursa biz de kendimiz yaparız artık.

speedy gözün aydın canım. bir işi daha bitirdin.
ben de haftasonu perdelerimi yıkayacağım. oturma odası ve salon. siz hiç yıkadınız mı/ nasıl yıkadınız

evreka senin aklın fikrin yemekte mi kız.
magrenta bugünü bitirmekten bahsetmiş.
sen tabi evde yemeği olmayan ev kadını olduğun için (benim gibi:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:) hemen aklına akşam yemeği geldi.

akşam ne yiyeceğiz diye düşünmekten nefret ediyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dün mantı yaptım ben de. gayet güzel oldu. yapan abla malzemeden kaçmamış:)

ama bu akşama yine menü sıfır

ceylin benimde siyah camlı aynen ikimizinki aynı :KK76:
ssccc bende yarına biyere gitmezsek mantı yaparım aslında bu akşam annemlere gidecektik ama dün ustanın işi bitmedi bizde evde yedik. bugün yine gelecek. yine evdeyiz...
köfte makarna var çorba ve kremalı patates yaparsam bu iş tamamdır :KK23::KK23::KK23: çok düşünmek istemiyorum :KK36::KK36::KK36:

daha hiç yıkamadım perdelerimi tüm odalar temiz bi tek mutfak hızlı kirleniyor onu yıkarım belki temizlik yaparken :KK20:

günaydın kızlar
geçmiş olsun hevinnn

ben de haftasonu perdelerimi yıkayacağım. oturma odası ve salon. siz hiç yıkadınız mı/ nasıl yıkadınız

tamam canım veririm tarifi zaten biriaz ilginç bir iki damla limonda var mayalarken:)) ben perdeleri daha yıkamıcam ,bi ara heveslendim annem daha 2 ay oldu erken dedi vazgeçtim bende,,ama kanatları kuru temizlemeye veririm belki bozulmasın diye,,tülleride perde modunda yıkarım ıslakken asarım cama

ceylin benimde siyah camlı aynen ikimizinki aynı :KK76:
ssccc bende yarına biyere gitmezsek mantı yaparım aslında bu akşam annemlere gidecektik ama dün ustanın işi bitmedi bizde evde yedik. bugün yine gelecek. yine evdeyiz...
köfte makarna var çorba ve kremalı patates yaparsam bu iş tamamdır :KK23::KK23::KK23: çok düşünmek istemiyorum :KK36::KK36::KK36:

daha hiç yıkamadım perdelerimi tüm odalar temiz bi tek mutfak hızlı kirleniyor onu yıkarım belki temizlik yaparken :KK20:

evet aynı aynı:KK55: bende mutfak perdesini iki haftada bir yıkıyorum..storları silmek eziyet gelio ,sanırım bigün perdleere yaırmak gerek

ayyy speedy tamam :KK28::KK28::KK28: ben de aynısından yapıyorum
buzlukta köfte var. makarna ve çorba yapınca tamamdır. bir de salata. oldu bitti:)
kremalı patates olsa güzel olur ama şimdi fırını indir aç uğraşamam.

oturduğumuz odanın camı 24 saat açık ondan çabuk kirlendi. bir de sigara dumanı:KK69:
bir de mutfağın güneşliği ve tülü. bu iki camı silip perdeleri yıkamam şart.
önceki mesaja mutfak yerine salon yazmışım ama orası tertemiz çünkü hiç kullanmıyoruz:)

günaydın kızlar
geçmiş olsun hevinnn

evreka senin aklın fikrin yemekte mi kız.
magrenta bugünü bitirmekten bahsetmiş.
sen tabi evde yemeği olmayan ev kadını olduğun için (benim gibi:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:) hemen aklına akşam yemeği geldi.

ay canım valla uykusuzluktan kafa basmıyor yaaaa:KK52::KK52: yok ben çalışıyorum canım

evet aynı aynı:KK55: bende mutfak perdesini iki haftada bir yıkıyorum..storları silmek eziyet gelio ,sanırım bigün perdleere yaırmak gerek

eVET ŞİMDİ ev temizlenirken onları da aradan çıkartır yıkarız :21::21::21:

ayyy speedy tamam :KK28::KK28::KK28: ben de aynısından yapıyorum
buzlukta köfte var. makarna ve çorba yapınca tamamdır. bir de salata. oldu bitti:)
kremalı patates olsa güzel olur ama şimdi fırını indir aç uğraşamam.

oturduğumuz odanın camı 24 saat açık ondan çabuk kirlendi. bir de sigara dumanı:KK69:
bir de mutfağın güneşliği ve tülü. bu iki camı silip perdeleri yıkamam şart.
önceki mesaja mutfak yerine salon yazmışım ama orası tertemiz çünkü hiç kullanmıyoruz:)

yap canım benim köftem ve makarnam dünden dün patates kızarttım bugünde kremalı patates yaparım :KK34::KK34:
yanına salata da yaparım belki amerikan salatası da yaparım belli olmaz :KK61: çorbamızda sütlü çorba olabilir bayılıyorum çünkü :82::82::82:

X