- 3 Eylül 2009
- 4.497
- 8
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.861
sipidi uyku düzeni iyice bozulduuu canımm
gerçi benimde öyle süreklii uyanıyorumm çok korkutuyorlar beni
bide akşama usta gelecekduvara alçı çekmeye eşimle beraber gelirse iftarı da yapar öyle gider
günaydın canım nasılsın ? sssc sende hoşgeldin canım
iyiyim canımm sular kesildi yine çamaşır yıkamam lazım 2 posta bekliyorum :)
kızlar 2 gün önce akşam alışveişe gittik
krema aldım neler yapabilirim onunlaa
senin bu akşam gene uyuman alzım erken canım yoksa toparlamak zor olur ben zor dayanıyorum valla akşam bişi yok ama sabah nasıl uykum oluyor poffffffVallahi ya gece hiç bişeyim yok cin gibiyim istesem de uyuyamıyorum.. ama sabah olunca resmen uyur gezer gibi oluyorum 1 gün önce akşam 9:30'da yattım.
yine sabah deli gibi uykusuzdumneyse uykusuzum dedikçe daha çok geliyor. pozitif düşünelim :82::82:
yok artık 1 saat yetmez canım yaa. ben akşam 11 oldumu gözlerim kapanıyor 12 gibi en geç yatıyorum ve hala uykusuzm yaaaasenin gibi yapsam valla iştern atarlar beniii sabah gelemediğim için işe
senin bu akşam gene uyuman alzım erken canım yoksa toparlamak zor olur ben zor dayanıyorum valla akşam bişi yok ama sabah nasıl uykum oluyor poffffff
senin bu akşam gene uyuman alzım erken canım yoksa toparlamak zor olur ben zor dayanıyorum valla akşam bişi yok ama sabah nasıl uykum oluyor poffffff
hehehe aynı ben kışın 9-10da yattığımı bilirim kara kara onu düşünüyorum şimdiden
biz kadınların derdfi hiç bitmiyor malesef yapılcak işler bize bakıyor yatıp dinlenmek çok zorr sen kendine biraz zaman ayır olmadı iftardan sonra yatak keyfi yaparsın birazevet yemek yapmam da lazım ama işte. neyse işten çıkarım direk eve giderim bi güzel yatarım inşallah tabi
aynen canım yaa artık bir çaresini bu7lcaz ben biizm patronlara 10 da geleyim dicem bakalım ne diceklerrr
biz kadınların derdfi hiç bitmiyor malesef yapılcak işler bize bakıyor yatıp dinlenmek çok zorr sen kendine biraz zaman ayır olmadı iftardan sonra yatak keyfi yaparsın biraz
hehehe evreka hanım siz kendizi ne sanıyorsunuz demesinlerPPPPPPPPPPPP hehehe
kızlar albümüme düğün albümümü ekledim ne saçma bi cümle bakın bakalım güzel oplmuşmu evrekacım sanada örnek olur face e koymadım
canım baktım cokk güzell yaaa deniz kyısındakinleri ayrı beğendim bu serdar iyi iş çıkartmış vallaabanada iyi fikir oldu ben daha diğer cdye geçemedim dahaa bu şekliyle dahada bir güzel gözükoyrrr kac tanesini photoshopladı
sipidi az kalmışş benimkinin şubatta daha çok var ilk önce benim var kasımda o düşünsün :))))
benimki neyseki nisanda :)))))) eylülde ne yapmak lazım o gün bir de hafta içine gelmezse süper olurofff eylülde eşimin doğum günü ne yapıcam bu sene yaaa
magrenta resimlerinizi gördüm çook güzell fotoğrafçı gerçekten çok başarılı
gelinliğin saçın çok güzel
sipidi az kalmışş benimkinin şubatta daha çok var ilk önce benim var kasımda o düşünsün :))))
benimki neyseki nisanda :)))))) eylülde ne yapmak lazım o gün bir de hafta içine gelmezse süper olur
)