Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

sipidi uyku düzeni iyice bozulduuu canımm

gerçi benimde öyle süreklii uyanıyorumm çok korkutuyorlar beni

internette bi tarif buldm kremalı patates fırında yapmış süper gözüküyor yarın yapayımbi

bugün menüm

dünden kalma
* tarhana çorbası

*soslu makarna

* bide taze fasulye yapıcamm

*mozaik pasta bide

senin bu akşam gene uyuman alzım erken canım yoksa toparlamak zor olur ben zor dayanıyorum valla akşam bişi yok ama sabah nasıl uykum oluyor poffffff
yok artık 1 saat yetmez canım yaa. ben akşam 11 oldumu gözlerim kapanıyor 12 gibi en geç yatıyorum ve hala uykusuzm yaaaa senin gibi yapsam valla iştern atarlar beniii sabah gelemediğim için işe

hehehe aynı ben kışın 9-10da yattığımı bilirim kara kara onu düşünüyorum şimdiden

aynen canım yaa artık bir çaresini bu7lcaz ben biizm patronlara 10 da geleyim dicem bakalım ne diceklerrr

evet yemek yapmam da lazım ama işte. neyse işten çıkarım direk eve giderim bi güzel yatarım inşallah tabi
biz kadınların derdfi hiç bitmiyor malesef yapılcak işler bize bakıyor yatıp dinlenmek çok zorr sen kendine biraz zaman ayır olmadı iftardan sonra yatak keyfi yaparsın biraz
aynen canım yaa artık bir çaresini bu7lcaz ben biizm patronlara 10 da geleyim dicem bakalım ne diceklerrr

hehehe evreka hanım siz kendizi ne sanıyorsunuz demesinler PPPPPPPPPPPP hehehe

kızlar albümüme düğün albümümü ekledim ne saçma bi cümle bakın bakalım güzel oplmuşmu evrekacım sanada örnek olur face e koymadım

pilav dün bitti, tavukta pazartesi vardı
haşlanmış tavuk göğsü var onu tavuk salatası yapacağım. sadece bu belli.

walla çalışan evli bayan olup evi düşünmek gerçekten çok zor.
haftasonu 2-3 çeşit yemek yapınca iyi oluyor, yapılmış yemek ısıtılıp yeniyor bir şekilde bitiyor ama böyle günlük yapmak hiç bana göre değil.
hayır bir de ne yapacağım derdi zaten çıldırtıyor beni. ramazan olmasa o kadar sorun değil de

canım baktım cokk güzell yaaa deniz kyısındakinleri ayrı beğendim bu serdar iyi iş çıkartmış vallaa banada iyi fikir oldu ben daha diğer cdye geçemedim dahaa bu şekliyle dahada bir güzel gözükoyrrr kac tanesini photoshopladı

bize 60 resim seçin dedi 1 büyük 2de küçük resim seçtirdi işte 60 resimden çıkan albüm bu o kadar resim seçcez diye yırttık kendimizi hehe adamalr karıştırdı koydu :))) beğenmene sevindim inşallah güzel çıkar ben pek beğenmiyorum resimleri ayrıntılara dikkat edilmemiş baktıkça belli oluyor bende bakmıom

magrenta resimlerinizi gördüm çook güzell fotoğrafçı gerçekten çok başarılı

gelinliğin saçın çok güzel

sipidi az kalmışş benimkinin şubatta daha çok var ilk önce benim var kasımda o düşünsün :))))

sipidi az kalmışş benimkinin şubatta daha çok var ilk önce benim var kasımda o düşünsün :))))

Evet cumartesiye geliyor güzel bi plan yapmam lazım. ama öyle bişeyki ikimiz özel olarak cumadan kutlarız cumartesi aile ile kutlarız
mutlaka onlarla da kutlarız ama ben ikimiz ayrı da kutlamak istiyorum

offf eylülde eşimin doğum günü ne yapıcam bu sene yaaa
benimki neyseki nisanda :)))))) eylülde ne yapmak lazım o gün bir de hafta içine gelmezse süper olur

teşekkür ederim canım idare eder işte ben pek beğenmedim çok fazla şey bekliordum sanırım fotoğrafglardan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…