Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

CANIM BENİM PROFİLİME GİR ORDAN OLUŞTURDUĞUM ALBÜMLERDEN GÖREBİLİRSİN valla bende akşama ne yapsam diye işte düşünüp paso yemek sitelerini kurcukluyorum işten eve git üstünü çıkart yemek yap hazırla ye duş al bir bakıyom saat 10 olmuş yaa sssccc mercimek köften varmış yanına makarna yap bide tavuklu salata yap yeter bence

amin canım hepimizin yüzü hep gülsün hep saadet içinde olalımm

saol canım :)

domates çorbasını nasıl yapyıon canım yaa bazısı salçaylada yapıyor bende salça katınca donatın içine fazla beğenmiyorum sen srf domattanmı yapıyon

akşam yapacağım hazır olur büyük ihtimalle. ama normalde böyle yapıyorum.

Domatesleri rendele, büyük parçaları olmasın ama
margarini erit 1 çorba kaşığı un ile pembeleştir, domatesleri ekle biraz daha karıştır sonra yavaş yavaş sütü ekle
2 su bardağı ılık su ekle ve tuz ekle kaynat kapat bitti gitti

evreka iyi hatırlattın haşlanmış tavuğum var tavuk salatası yapayım en iyisi:)

akşam açken yemek yapmak işkence gibi geliyor bana. yemeği yedikten sonra yaparım sorun değil ama açken yapmak walla çok zoruma gidiyor.
bir de akşam yemek yapınca mutfağı sil süpür sonra kendin duş al bilemem ne akşam bitiyor ve eşinle doğru düzgün vakit geçiremiyorsun.
normalde eşim erken gidince yemek yapıyor ama elini kesti haftasonu uzun süre yemek işi bana kaldı
en iyisi bugünü kurtatdıktan sonra iftardan sonra ben birkaç gün yetecek birşeyler yapayım.

saol canım yarında bunu yaparım

bu akşam erken yatmaya çalış yoksa yarında kötü olursun ben 12de yattığım halde sabah zorla kalkıyorum
bende 2005 sonundan beri aynı yerdeyim ben de çok sıkıldım çıkartmayada niyetleri yok pofff bare işsizlik maaşı alırdık bi süre
kıızzlarr günaydınnnn nasılsıızzz dün fotolarımı aldımmm hepsini cok begendım ama içlerinden nasıl seçecemm 2500 tane resim varyaaa
allah kolaylık versin canımmm bizim 1000 taneydi sinir krizi geçirdim 2500 tane olsaydı daha çoookk beklerdik albümü nasıl yaptıracaksın tek tek mi konuştunmu?

hehe bende evde olsam kesin titizin teki olurum yada yan gelip yatarım evi poh götürür karar veremedim
ben işe girerken farklı düşünüyordum geçici burası diye ama iş bulamayaınca kalıcı oldu bana faydası olacak bir yer istiyorum bende ama kısmet :)

selam kızlar nasılsınızgörüşmeyeliiii:)

eşim süpriz yaptı akşama 2 tane iş arkadaşı yemeğe gelecek. inşallah onlar gelene kadar yetiştirebilirim
Evi toplamam lazım öncelikle. yemekleri koyarım kendi kendine pişiyor zaten.

Son düzenleme:

sorma yaa canım ne yapcam bilmiyom dün daha 1 cdyi bitiridm bugunde diğerine bakcam. yok konusmadık daha canım

magrenta bugün en geç 12de yatacağım. yoksa kesin yarın uyuya kalıp işe gelemem. be ndayanamıyorum hiç uykusuzluğa.
ben yılbaşını bekliyorum şu stajım bitsin (staj döneminde sigortalı çalışmak mecburi) evraklarım tamamlansın işlemlerimi çıkartılıyor gibi yaptırıp hem işsizlik maaşı hem tazminatımı almayı planlıyorum.
sen de çıkmak istediğinde anlaşmalı olarak çıkartılıyor gibi düzenleyebilirler evraklarını o zaman alırsın işsizlik maaşını.

bizim düğün fotoalrı da 2 haftadır geldi hala seçeceğiz. sanırım düğün oldu bitti ya eşimde bende çok üzerinde durmuyoruz ondan:)

speedy eşim bana böyle emrivaki yapsa sinirden kudururdum kesin. eğer gelecekler çok yakın arkadaşlarımız değilse.
sizin evin inşaat hali bittimi ki nasıl yetiştireceksin. ne yapacaksın

speedy eşim bana böyle emrivaki yapsa sinirden kudururdum kesin. eğer gelecekler çok yakın arkadaşlarımız değilse.
sizin evin inşaat hali bittimi ki nasıl yetiştireceksin. ne yapacaksın

aman ne kudurucam bee çağırdıkları bi aile olsaydı kızardım çünkü daha iyi şekilde ağırlamak isterdim.
ama iş arkadaşları hemde 2 bekar erkek yani bizde yediğinden iyisini zaten yiyemezler
amerikan salata,mantar çorba,fırında Tavuk,Pirinç pilav yapıcam bide salata işte
Evimiz bitmedi henüz malesef, 1+0 olarak yaşıyoruz. evi toplamam lazım eve gider gitmez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…