- 28 Aralık 2008
- 2.130
- 8
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.781
ben göremedim evreka resimlerini((
offf ya en nefret ettiğim şey akşama ne yapsak ve şu an o moddayım. haftasonu gezip yemeğini yapmazsan böyle oluyor işte
tavuk patates dün vardı. yoksa soslu kanata bayılırım olabilirdi.
dolapta köfte var, onu soslu yapayım.
salata. makarna bugün böyle idare eder.
mercimek köftesi de var dünden.
pazardan semizotu alayım bende salata yaparım:)
afiyet olsun size de
domates yada başka bi çorba yapabilirimakşam canım ne isterse
gunaydın kızlar
evreka resımler harıka cıkmış Allah yuzunu hep guldursun ıns
spedy menuler lezzet dolu
sssc bende caım bişi yapmak ıstemedıgınde yemeklerı geçiştırıyorum :)
bu pazar ıtıbarıyle hergun mısafırım vardı halada devam edıyo
menuler tatlı agırlıklı :)
yemeklerde fena sayılmaz hergun degışık bişeyler yapıorum
pılav corba salata değişmez ana yemeklerı farklı farklı sunuyorum mısafırlerıme
hafta sonu sardıgım 1 tencere uzum sarmalarım pişirip pişirip koyuyorum
cok pratık oldu
hayırlı ıftarlar
saol canım :)
domates çorbasını nasıl yapyıon canım yaa bazısı salçaylada yapıyor bende salça katınca donatın içine fazla beğenmiyorum sen srf domattanmı yapıyon
akşam yapacağım hazır olur büyük ihtimalle. ama normalde böyle yapıyorum.
Domatesleri rendele, büyük parçaları olmasın ama
margarini erit 1 çorba kaşığı un ile pembeleştir, domatesleri ekle biraz daha karıştır sonra yavaş yavaş sütü ekle
2 su bardağı ılık su ekle ve tuz ekle kaynat kapat bitti gitti
evreka görebildim sonunda resimlerini. çok güzel.
duvağına bayıldım.
bu akşam erken yatmaya çalış yoksa yarında kötü olursun ben 12de yattığım halde sabah zorla kalkıyorumgünaydın kızlar.
dün siteye ne oldu öyle giremedik.
bugün inanılmaz uykusuzum. dün iftardan sonra dışarı çıktık eve gelincede sahura kadar oturduk. şimdi kendimi çok kötü hissediyorum acil uyumam lazım.
kendi işimi mutlaka yapacağım bir gün buranın çilesi yaşlandıracak yoksa beni.
mantıcı olmazsa bile mali müşavirlik bürosu açabilirim seneye ruhsatı aldıktan sonra. ama onu hemen açmak mantıklı değil 2yıl sonra falan gibi.
speedy bende 2005ten beridir buradayım ve artık gerçekten çok sıkıldım. bazen bütün gün nette dolanıyorum ve hiç çalışmıyorum ama yine burada olmak beni mutlu etmiyor.
ben çıkartılmayı beklersem daha uzun yıllar beklerim. evlilikten dolayı kıdem tazminatımı almak için seneye mayıs sonuna kadar takılırım en fazla. ama 2 maaşta ihbar var çıkarsınlar diye beklersem daha çok beklerim.
allah kolaylık versin canımmm bizim 1000 taneydi sinir krizi geçirdim 2500 tane olsaydı daha çoookk beklerdik albümü nasıl yaptıracaksın tek tek mi konuştunmu?kıızzlarr günaydınnnn nasılsıızzz dün fotolarımı aldımmm hepsini cok begendım ama içlerinden nasıl seçecemm 2500 tane resim varyaaa
ayyyy speedy ben çalışmadan yapamam zaten kesin kafayı yerim. günde 3 kere cam silip 5 kere toz alan psikopatın biri olur çıkarım.
benim artık istediğim farklı bir ortam. kendimi geliştirebileceğim bir yer. işimi seviyorum iş arkadaşlarım ortam gayet iyi ama artık pek bir katkısı olmayacak çünkü. kurumsal bir yer iyi şartlarımız var ama tedbili mekanda ferahlık var dedikleri şey gerek bana.
bu akşam erken yatmaya çalış yoksa yarında kötü olursun ben 12de yattığım halde sabah zorla kalkıyorum
bende 2005 sonundan beri aynı yerdeyim ben de çok sıkıldım çıkartmayada niyetleri yok pofff bare işsizlik maaşı alırdık bi süre
allah kolaylık versin canımmm bizim 1000 taneydi sinir krizi geçirdim 2500 tane olsaydı daha çoookk beklerdik albümü nasıl yaptıracaksın tek tek mi konuştunmu?
hehe bende evde olsam kesin titizin teki olurum yada yan gelip yatarım evi poh götürür karar veremedim
ben işe girerken farklı düşünüyordum geçici burası diye ama iş bulamayaınca kalıcı oldu bana faydası olacak bir yer istiyorum bende ama kısmet :)
selam kızlar nasılsınızgörüşmeyeliiii:)
eşim süpriz yaptı akşama 2 tane iş arkadaşı yemeğe gelecek. inşallah onlar gelene kadar yetiştirebilirim
Evi toplamam lazım öncelikle. yemekleri koyarım kendi kendine pişiyor zaten.
kıızzlarr günaydınnnn nasılsıızzz dün fotolarımı aldımmm hepsini cok begendım ama içlerinden nasıl seçecemm 2500 tane resim varyaaa
spedyy valla seni görünce kendime ne hantalsın diyorummm maşşallah yaa
speedy eşim bana böyle emrivaki yapsa sinirden kudururdum kesin. eğer gelecekler çok yakın arkadaşlarımız değilse.
sizin evin inşaat hali bittimi ki nasıl yetiştireceksin. ne yapacaksın
canım resimlerine baktım, baktıkça bayıldım.. hepsi bir harika çıkmış... biracıkta kıskandım
canım resimlerine baktım, baktıkça bayıldım.. hepsi bir harika çıkmış... biracıkta kıskandım