Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

he iyi ozaman canım bende deidm acaba çokmu geç bizimki .. şimdi aradm serdarı akşama gel al diyo :)))

vallahi bazen dayanamıyorum. evde olunca da biliyorum sıkılıcam.
bide keyifsizlikten başka işten çıkmak için tek 1 sebebim yok çalışma saatim iyi.
keyfim yerinde ama işte yine de
alll bendende o kadar ,benimkine diorum "aşkım acilen zengin olman gerek ben çalışmıcam" :))
bende katılırım ikisinide çok güzel yaparım:)
:))) oh canım valla çok sevindim yaaa. eşinin yaptığı davranışta çok hoşuma gitti hep mutlu olun böle

evet erkekler aileye karşı davranışlarımızı çok önemsiyorlar

kızlar jhiç beşamel soslu tavuk yaptınızmı,haftaya misafir çağırıcam görümcelerimi,beşamel soslu tavuk yapaım diyorum ana yemek olarak ne dersiniz

vallahi bazen dayanamıyorum. evde olunca da biliyorum sıkılıcam.
bide keyifsizlikten başka işten çıkmak için tek 1 sebebim yok çalışma saatim iyi.
keyfim yerinde ama işte yine de
evde de iştede sıkılıcaz onun kaçarı yok :)))))
ooyyyyyyyy çok pis uan yapmışın sen yahuu ne desen yapar bu adam :)))))
ben olmasını umud ediyorum :))) saatleri sayıyıyorummm :)))))
bende gelirim aynı ilde olsak hemen atlardım hehe bende ikisini yapmayı bilmiyorum gerçi
he iyi ozaman canım bende deidm acaba çokmu geç bizimki .. şimdi aradm serdarı akşama gel al diyo :)))

oooo süper bak adamlar unutuyor hemen bir kaç gün içinde albüm için resimlerinizi seçin adama mail atın ben sana albüm yapılan yerin linkinide vereyim albümüde seç aramayınca unutuyorlar çok meşgullermiş

bende aynı fiklirdeyim aşkım zengin olmalıyızzzzzz diyorum gülüyor :)))))
kızlar jhiç beşamel soslu tavuk yaptınızmı,haftaya misafir çağırıcam görümcelerimi,beşamel soslu tavuk yapaım diyorum ana yemek olarak ne dersiniz

ben yapmadaım ama zor olcağını sanmıyorum küçük çapta önce bir dene derim ondan sonra yapıp yapmayacağına karar ver

ORASI öyle canım asla yapamam evde diyorum bazen

akşamki menünüz ne kızlar yaa hiç yemek yapasım yok.
Evde Bulgur Pilavı var
Tarhana Çorbası
Patlıcan Biber Dolması buzluktan çıkartıcam.
Domates Salatası
Cacık

aklıma gelenler bunlar

Evde Bulgur Pilavı var
Tarhana Çorbası
Domates Salatası
Cacık

aklıma gelenler bunlar

Evde Bulgur Pilavı var
Tarhana Çorbası
Domates Salatası
Cacık

aklıma gelenler bunlar

Evde Bulgur Pilavı var
Tarhana Çorbası
Domates Salatası
Cacık

aklıma gelenler bunlar

Evde Bulgur Pilavı var
Tarhana Çorbası
Domates Salatası
Cacık

aklıma gelenler bunlar

Evde Bulgur Pilavı var
Tarhana Çorbası
Domates Salatası
Cacık

aklıma gelenler bunlar

Evde Bulgur Pilavı var
Tarhana Çorbası
Domates Salatası
Cacık

aklıma gelenler bunlar

walla kızlar artık bir şekilde birşeyler yapıp bu işyerinden ayrılmam lazım yoksa cidden sinirlerim kaldırmayacak.
şu mali müşavirlik stajımı sayıyorum bir bitsin hayırlısıyla....

hadi kknın gelinleri ekonomiye can katsın.
speedy bende çiğ börek yapmayı bilmiyorum ama açan olursa güzel mantı kapatırım:)
ayrıca öyle çok bilmeye gerek yok. bilen 2 kadın alırız. biz organizasyonla ilgileniriz. işletme müdürü olacağız yani:)

ooyyyyyyyy çok pis puan yapmışın sen yahuu ne desen yapar bu adam :)))))

biraz öle oldu bence de.. bu arada mantı lafı geçti.. ben yemekte tepsi mantısı yapmıştım.. kayananam kayınbabam bayıldı.. eşimde ilk defa tepsi mantısı yiyo elimden..(sulu mantı hep yaparım zaten) yine bombasını patlattı: süper olmuş, annenden güzel yapmışsın, bundan sonra hep isterim...

bende iş konusunda aynı fiklirdeyim şizofrenye doğru ilerliyorum hehehe çıkmam lazım huzura ermem için :)
küçük bir yer açma fikri bende de var ama henüz erken diye düşünüyorum taszminatı oraya yatırmak mantıklı gelmiyor

oyyyyy bu gazla ne istese yaparsın artık yahuuuu :)

günaydın kızlar.. nasılsınız.. dün ben bi düştüm burdan bi daha da giremedim.. sanırım kimse girememiş..

onu bende çok güzel yaparım. mantı kapatma.
ama ben burada 2006'dan beri varım yani şimdi çıkarsam x2 kıdem tazminatımda yanmış olur. bekliyorum ki onlar çıkarsın
ozaman üzülmem de hee en azından çıkardılar falan der geçerim

buda olabilir ama işte, ne yapılabilir bilmiyorum hele bi çıkartsınlar da 2*3 yıl sonra tabi
ozaman açacağım dükkanı düşünürüm

günaydın kızlar.. nasılsınız.. dün ben bi düştüm burdan bi daha da giremedim.. sanırım kimse girememiş..

Evet giremedik günaydın hepinize.

dün yemekten sonra 9'da bi yattım gece sahura kalktım sonra yine yattım sabah işe kalktım

günaydın kızlar.
dün siteye ne oldu öyle giremedik.

bugün inanılmaz uykusuzum. dün iftardan sonra dışarı çıktık eve gelincede sahura kadar oturduk. şimdi kendimi çok kötü hissediyorum acil uyumam lazım.

kendi işimi mutlaka yapacağım bir gün buranın çilesi yaşlandıracak yoksa beni.
mantıcı olmazsa bile mali müşavirlik bürosu açabilirim seneye ruhsatı aldıktan sonra. ama onu hemen açmak mantıklı değil 2yıl sonra falan gibi.
speedy bende 2005ten beridir buradayım ve artık gerçekten çok sıkıldım. bazen bütün gün nette dolanıyorum ve hiç çalışmıyorum ama yine burada olmak beni mutlu etmiyor.
ben çıkartılmayı beklersem daha uzun yıllar beklerim. evlilikten dolayı kıdem tazminatımı almak için seneye mayıs sonuna kadar takılırım en fazla. ama 2 maaşta ihbar var çıkarsınlar diye beklersem daha çok beklerim.

Ben istediğim kadar mutsuzum diyim ama yine de çalışmadan yapamam bide çalıştığım yerden sıkıntım yok benim gayet güzel.. :82: ve eğlenceli.. çok şükürki bazen bana geliyorlar işte.
ama işimi seviyorum. çalışmayı da ben çocuk olduktan sonra mesela diyorum kendim bakıcam ama bi yandan da diyorum kendi paramı kazanmayı her istediğimi yapmayı seviyorum nasl olur artık Allah bilir :44:
Mayısa kadar dayan sonra çıkar alırsın tazminatını canım senin için en mantıklısı böyle olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…