Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

şöyle ki hiç bir şeyden üşenmiyorsun ve herşeyi anında programlayıp üstesinden geleceğini biliyorsun.

açık söyliyim aynı durumda ben olsam 1 saat burada kendi kendimi yerdim. yine misafiri en iyi şekilde ağırlamak için elimden gelen herşeyi yapardım ama onlar gittikten sonra da sevgili kocacığıma iyi bir trip atardım.

olanla ölene çare yok.
eşimde bana sormadan asla kimseyi çağırmaz çok şükür. telefonda söyledi akşam tophaneye gidecekler dedi gidelim mi diye aradı
Bende tabiki evet ozaman söyle yemeğe de bize gelsinler dedim. oda aynen öyle zaten dedi.. 2 bekar erkek gelsinler ne olacak yemekleri azcık daha fazla yaparım yeter. :44:

aynen bişeyden kaçarsam yapmak istemezsem zaten olmuyor malesf kötü sonuç çıkıyor tek istediğim erkenden çıkmasınlar işlerimi halledetim yani

sorma yaa canım ne yapcam bilmiyom dün daha 1 cdyi bitiridm bugunde diğerine bakcam. yok konusmadık daha canım
canım allah yardımcın olsun valla işiniz zor :))) anca seçiceniz onları :))) facede gördüm bayıldım vallahi bakalım serdar ne zaman sitesine koycak meşhur edicek

aman canım bir an evvel seçin bizim 2 ay oldu evleneli daha piyasada albüm yok haftaya alcaz inşallah
bende danışıklı dövüş düşünüytorumda yapmama ihtimalleri çok fazla günahlarını vermezler birde iyilik yapcaklar haaa hiçç sanbmıyorum :)))

evreka ben de çok pis kıskandım albüm yapcam kkya bende

hahaha ben de sorun şu ki ben düzen program adamıyım son dakika işlerine uyuz olurum hiç sevmem her son dakika işine kızarım yapmam söylenirim plan programlı olcak herşey hele yemeği mi oturmaya mı gelcek yada biz mi gidicez bunlar önceden bellidir hehe eşimde öğrendi bana sormadan bişi demio sağolsun :)

kıskandım çünki hem çok güzel olmuşlar hemde dış çekim biz maalesef sütüdyo çekimi yaptırdık ve hiç de güzel olmadı..

canım benım benımde nişan fotolarım içmekandı onlarda güzel aman sanki hem dış mekan daha yeni yeni çekiyorlar eminim sende güzel olmuşundur böle diyince üzülüyom

bizde o gün bazı sebeplerden dolayı stüdyoda çektrimek zorunda kaldık ve eşim resimleri pek beğenmedi onun için seçmeye pek yanaşmıyor. nişan fotolarında da aynı şeyi yaptı 3-4ay sonra albüm geldi.
şimdi fotocu diyorki hemen seçinki ramazanda boium yapiyim yoksa uzun sürer teslim etmem ama anlayan kim. sabah çıkarken dedim zaten akşa mseçelim yoksa ben kendi beğendiklerimi seçeceğim.
aaa şirketin cebinden çıkan birşey olmayacak ki işsizlik maaşını devlet verecek zaten. kaç yıllık elemanlarısın o kadar faydaları dokunsun ne olacak ki. bak ço kuyuz oldum şimdi onlara

siz büyük şehirdesiniz diye alamıyosunuz sanırım resimleri.. yoksa bize hemen verdiler.. 2 hafta sürdü sürmedi.. zaten çokta uğraşmamışlardı fotoları güzelleştirmeye.. hemen verdiler.. gıcıklar.. bisürü para aldılar.. ben resimlerimi sevmiyorum..
ayrıca seçmek de çok zor olmadı çünki 2000 resim yoktu.. 100 belki 120 foto içinden seçim yaptık..

Son düzenleme:
ben hem gelııgmle hem turbanımla
hem makyajımla cok begenıldım ve
cok ıstedıgım gıbı oldu
ancak resımlerden yana sansızım
dış cekımlerımız guzel ancak studyo resımlerı ıgrenctı ve sadece bır tane
buyuttum onu aldım dıger hatıra resımlerı hep dış cekım:):)

sorması ayıp kaça yaptırdınız içinde neler var

canım üzülme nolurr ne kadara anlaştınızki baştan konuşmadınızmı

sorması ayıp kaça yaptırdınız içinde neler var

fiyatını tam hatırlamaıyorum 500 civarıydı sanırım.. içinde de çok bişi yok.. albüm yaptılar, 2 tane de küçük boy albüm vardı, resimli saat ve büyük boy bi resim çerçevesiz tabi..

düğün günü kendimiz 1 2 resim çekmiştik.. onları albüm yaptım.. bakmak isterseniz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…