- 28 Aralık 2008
- 2.130
- 8
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.761
kıızzlarr günaydınnnn nasılsıızzz dün fotolarımı aldımmm hepsini cok begendım ama içlerinden nasıl seçecemm 2500 tane resim varyaaa
kıızzlarr günaydınnnn nasılsıızzz dün fotolarımı aldımmm hepsini cok begendım ama içlerinden nasıl seçecemm 2500 tane resim varyaaa
ayyyy speedy ben çalışmadan yapamam zaten kesin kafayı yerim. günde 3 kere cam silip 5 kere toz alan psikopatın biri olur çıkarım.
benim artık istediğim farklı bir ortam. kendimi geliştirebileceğim bir yer. işimi seviyorum iş arkadaşlarım ortam gayet iyi ama artık pek bir katkısı olmayacak çünkü. kurumsal bir yer iyi şartlarımız var ama tedbili mekanda ferahlık var dedikleri şey gerek bana.
çoğu çift oluyor zaten canım eşinle oturup eleyebilirsiniz sonra da hangilierini yaptıracağınızı seçersiniz
kolay gelsin canım zor bi işlem oluyor ama zevkli :))
bizde seçtik bu ay sonu teslim alıcaz bizim elimize anca bayramda geçer :)
evet canım onada dedım işteyken baksın secsın bende burdan bakayım dıye bakalım nasıl olcak bu arada kızlar albüm yaptım bir kaçtane resimden bakabilirsinizz :)99
Evet canım. resimleriniz de harika çıkmışseçmek zor olacak
saol canım sende çok güzel çıkmıştın reimlerinde bayılmıştım
evet canım onada dedım işteyken baksın secsın bende burdan bakayım dıye bakalım nasıl olcak bu arada kızlar albüm yaptım bir kaçtane resimden bakabilirsinizz :)99
canım baktım şimdi resimleriize süper valla cidden seçmesi zor olucak
akşamki menümüz.
* fırında soslu kanat
* karışık salata
* bulgur pilavı
* bide çorba yapıcam ama karar veremedim
dünden de pastamız var akşam pasta yapmştım
bende izmir köfte pilav salata semiz otlu yogurt çorbada tavuklu şehriye çorbası yapcam koçişeee