- 28 Aralık 2008
- 2.130
- 8
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.801
bende bazen zorlanıyorum ama ben her konuda tez canlıyımdır acele ile yaparım
azcık sürtünelim de bizede bulaşşsın hamaratlılığın vallaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bazen zorlanıyorum ama ben her konuda tez canlıyımdır acele ile yaparım
azcık sürtünelim de bizede bulaşşsın hamaratlılığın vallaa
speedy senin şu kendine güvenine bayılıyorum walla.
saol canım benim de neden kıskandın :44:
neden ki
şöyle ki hiç bir şeyden üşenmiyorsun ve herşeyi anında programlayıp üstesinden geleceğini biliyorsun.
açık söyliyim aynı durumda ben olsam 1 saat burada kendi kendimi yerdim. yine misafiri en iyi şekilde ağırlamak için elimden gelen herşeyi yapardım ama onlar gittikten sonra da sevgili kocacığıma iyi bir trip atardım.
canım allah yardımcın olsun valla işiniz zor :))) anca seçiceniz onları :))) facede gördüm bayıldım vallahi bakalım serdar ne zaman sitesine koycak meşhur ediceksorma yaa canım ne yapcam bilmiyom dün daha 1 cdyi bitiridm bugunde diğerine bakcam. yok konusmadık daha canım
magrenta bugün en geç 12de yatacağım. yoksa kesin yarın uyuya kalıp işe gelemem. be ndayanamıyorum hiç uykusuzluğa.
ben yılbaşını bekliyorum şu stajım bitsin (staj döneminde sigortalı çalışmak mecburi) evraklarım tamamlansın işlemlerimi çıkartılıyor gibi yaptırıp hem işsizlik maaşı hem tazminatımı almayı planlıyorum.
sen de çıkmak istediğinde anlaşmalı olarak çıkartılıyor gibi düzenleyebilirler evraklarını o zaman alırsın işsizlik maaşını.
bizim düğün fotoalrı da 2 haftadır geldi hala seçeceğiz. sanırım düğün oldu bitti ya eşimde bende çok üzerinde durmuyoruz ondan:)
speedy eşim bana böyle emrivaki yapsa sinirden kudururdum kesin. eğer gelecekler çok yakın arkadaşlarımız değilse.
sizin evin inşaat hali bittimi ki nasıl yetiştireceksin. ne yapacaksın
şöyle ki hiç bir şeyden üşenmiyorsun ve herşeyi anında programlayıp üstesinden geleceğini biliyorsun.
açık söyliyim aynı durumda ben olsam 1 saat burada kendi kendimi yerdim. yine misafiri en iyi şekilde ağırlamak için elimden gelen herşeyi yapardım ama onlar gittikten sonra da sevgili kocacığıma iyi bir trip atardım.
kıskandım çünki hem çok güzel olmuşlar hemde dış çekim biz maalesef sütüdyo çekimi yaptırdık ve hiç de güzel olmadı..
canım allah yardımcın olsun valla işiniz zor :))) anca seçiceniz onları :))) facede gördüm bayıldım vallahi bakalım serdar ne zaman sitesine koycak meşhur edicek
aman canım bir an evvel seçin bizim 2 ay oldu evleneli daha piyasada albüm yok haftaya alcaz inşallah
bende danışıklı dövüş düşünüytorumda yapmama ihtimalleri çok fazla günahlarını vermezler birde iyilik yapcaklar haaa hiçç sanbmıyorum :)))
siz büyük şehirdesiniz diye alamıyosunuz sanırım resimleri.. yoksa bize hemen verdiler.. 2 hafta sürdü sürmedi.. zaten çokta uğraşmamışlardı fotoları güzelleştirmeye.. hemen verdiler.. gıcıklar.. bisürü para aldılar.. ben resimlerimi sevmiyorum..
ayrıca seçmek de çok zor olmadı çünki 2000 resim yoktu.. 100 belki 120 foto içinden seçim yaptık..
siz büyük şehirdesiniz diye alamıyosunuz sanırım resimleri.. yoksa bize hemen verdiler.. 2 hafta sürdü sürmedi.. zaten çokta uğraşmamışlardı fotoları güzelleştirmeye.. hemen verdiler.. gıcıklar.. bisürü para aldılar.. ben resimlerimi sevmiyorum..
ayrıca seçmek de çok zor olmadı çünki 2000 resim yoktu.. 100 belki 120 foto içinden seçim yaptık..
sorması ayıp kaça yaptırdınız içinde neler var
fiyatını tam hatırlamaıyorum 500 civarıydı sanırım.. içinde de çok bişi yok.. albüm yaptılar, 2 tane de küçük boy albüm vardı, resimli saat ve büyük boy bi resim çerçevesiz tabi..