Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bu akşama da yemeğim var giderken salata alıcam bi tek.

. şehriyeli tavuk suyu çorba
. içli pilav
. zeytinyağlı fasulye
. makarna salatası

pilav ve makarnayı dün annem verdi

benimde bugün menüm

kuru fasulye ( kocamm 2 gündür tutturdu yap diye)

pilav

acı turşu

revani

çok sık tartışmalar bizde de yaşanıyor.. ama çok ta kafana takma bence.. zamanla geçer.. çünki herşeye burunlarını sokmaktan vazgeçecekler sonunda..

ben bekarken babam ramazanda kafayı yerdı :)
sıgarasızlık basına vuruyodu
ıftara kadar kımse yanına yaklaşmazdı ıftardan sonra oturur
gulerdık :):)
kocişime etkı yapmıyo masallah
benım eşim bı melek ya:):)

Selam herkes nasıl dün geldim çok yoğundum ara ara baktım yine bugünde konu tartışmalar sıkmayın canınızı her evllikte oluyor sadece ne kadar kızarsanız kızın yatakları ayırmayın nasılsa sorunlar hep sudan bazen sıkıntıdan tartışmak istiyoruz sanırım özellikle regl zamanlarında :))))))

böyle küçük tatışmalar her ilişkide olur yeterki fazla uzatmadan tatlıya bağlansın.

yemek menüleri güzel bugün.
benim 1 haftalık yemeğim var hala. dün eşim süpriz yaptı ya yemekleri de dışarıdan söylemiş. haftasonuna kadar yemek yapmama gerek yok:)
cumartesi de ailemi çağırmayı düşünüyorum yemeğe.

öğlen pazara gittim sebze meyve aldım. insan açken gerçekten gözü herşeyi istiyor. bamya normalde sevmem alsam mı almasam mı diye 15dk düşündüm resmen. almadım ama:)

Bamya güzel ama yarım saat falan ayıklaması sürüyor uyuz oldum
bi dahakine kesin akşamdan yapıcam onu şansıma iş çıkışı yapmaya kalkıştım bide

meyve ve salata almam lazım akşama :97::97:

ben hayatta bamyaya elimi sürmem anca biri yaparsa yerim ama açken canım çetki tereddüte düştüm alsam mı diye.
neyseki vazgeçtim yapamam ben zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…