Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ya şunu diyorum benim babamın burnu pek hassastır hele birde buzluktan çıktığını görsün bunda buz kokusu var olmamış taze alda yap annemin başının etini yer benim kocamın yapacağını pek sanmıyorum bunu denicez bakalım :))

walla kışın her sebze yok olanda çok pahalı ve doğal değil.
benim eşim de pek tercih etmiyor ama sağlklısı böyle diyip yediriyorum herşeyi.
kışn herşey buzluktan olacak:)

forumda okudum şimdi salatalığı rendeleyip donduyorsun sonra cacık yapıyorsun. walla hiç aklıma gelmez

yaw boş boş oturacağınıza siz de yapsanıza birşeyler azar azar atın buzluğa. ben annemden biliyorum inanılmaz pratik oluyor:)

ıyıyım canım şükür ıyı şimdilk dun gıttım keseyı gorduk
mıde bulantısı ve koku dısında bişeyım yok:)
sen nasılsın

canım ben mıde bulantısının çözümünü buldum 15 bardak su içiyosun günde bır problem olmuyor ama kokuya hala aramaktayım careyı ya bu hamılelık gunu hesaplanırken son adet gununden sonrakı gunlermı hesaplanıyor yoksa adetın gecıkmesınden sonrakı suremı bılıyomusun canım

uzun bir aradan sonra herkese merhabaaaaa

hoşgeldin canım yine yoksun ama

o kadar da değil bee salatalığı da soyarız yani bak bu akşam yapabilirim cacık

son adetının ılk gunu hesaplanıyo canım

ohh elıne saglık
bende yapım cacık bugun ıyı fıkır makarnamda var yenı yaptm
bıde corba eşime de bı ana yemek oldu bıttı :):)

günaydın kızlarrrrr
hamile muhabbetleri başladı artık:) cinsiyetleri belli olsunda isim bulalım artık :)

speedy walla salatalığa ben de çok şaşırdım. buzlukta herşey elimizin altında olsun pratik olsun diyoruz ama o biraz abartılı olmuş:)

bizim de evde bir sürü meyve oldu. dün ben pazardan almıştım, eşimde taşıyamam diye almadığımı düşünerek meyve almış ve akşam yengemler çaya geldi bir sürü meyve de onlar getirmiş.
artık bir hafta boyunca yemek yerine meyve salatası yyesek bitmez
ne yapacağım o kadar çok meyveyi bilmiyorum belki akşama komposto falan yaparım

nefes aşermek için erken değil mi yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…