Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ays mesela şöyle banyoyu haftasonu komple yıkıyorsun zaten.
haftaiçi de klozete/lavaboya çamaşır suyu dök şöyle bir sil. 10 dk bile değil emin ol:)

anladığım kadarıyla sen kendi kendine büyütüyorsun bu temizlik olayını. ne kadar temizlesen de yine aynısı olacak önce bunu aklından hiç çıkarma:) bir de biraz pratik olmaya çalış evin içinde. böylece daha rahat olabilirsin.

bizdede genelde o süpriz yapıyor bende her seferinde çuvallıyorum..
bi kersinde ona süpriz yapıcam pasta aldım hediyesini aldım sıcakta 3 saat yol çekip onun olduğu ilçeye gittim.. haberi yoktu hafta içi ben işteyim beklemiyoda beni.. eve gireceğim hazırlık yapıcam falan .. oda ne evin anahtarını unutmuşum.. onu çağırdım mecbur gel evi aç diye süpriz gitti tabi...

yine bi gün verdim siparişi kalp kırmızı pasta diye.. son dakika getirdiler .. kusura bakmayın kalp olmadı gerisi tamam diye.. bende bakmadım. yine kaptım pastamı hediyemi gittim.. bi açtım kutuyu.. kahverengi sıradan hatta bayat bi pasta.. üstüne azcık beyaz krema sürüp istediğimi yazmışlar o kadar..

ve bi bombam daha.. netten hazır kek pastalar var.. ondan sipariş ettim yazısı balonu herşeyi gelecek.. tarih verdim ödeme yaptım.. gün geldi pasta yok.. aradım 1 hafta sonrasına tarih almışlar ben gene kalakaldım öylece.. ben hiç süpriz yapamıyorum..

walla pinarturhan kızma sakın ama bu kadar yaşadığından sonra hala ne süpriz yapabilirim diye düşünüyorsun ya seni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.

en iyisi bir yemek yiyip küçük bir pasta kesmek sanıırm bir de hediye oldu
hediye düşündün mü peki

hediye.. bir de o var tabi ama ben bu seneyi hediyesiz geçirme taraftarıyım bakalım.. ama süprizsiz olmaz bence.. 4 doğum günü katloldu bari bu sefer bi süpriz yapayım istiyorum.. cesaret işine gelince: yenilen pehlivan güreşe doymazmış:87:
şimdi ben ne süpriz yapayım.. hadi yardımmm... bu sefer bulaşmasın elime yüzüme..

Son düzenleme:
bu yolda yanındayım o zaman hep destek tam destek, bu sefer başarabilirsin
sabahtan programla günü mesela.
cumartesi uyandığında yatakta küçük bir not
sonra wcde, sonra oda da.
ben eşime yapmıştım ilk izinli olup evde yalnız kaldığı günde çok hoşuna gitmişti.
oruçlu değilseniz notlar mutfağa kadar gider ve şık khavaltı sonra pasta, akşam dışarıda yemek.

eğer oruçluysanız bütün gün hiçbirşey yokmuş gibi davranacaksın hatta unuttuğunu falan düşünsün. notlara akşam üstü iftara yakın başlayacaksın.

ayy nasıl odu bilmiyorum ama benden çıkan fikir ancak bu kadar olur

kızlar süpersinizz güzel tüyolar var

bencede güzel bi akşam yemeği gayet romantikk tüm sevdiği yemekler,tatlı,pasta

ardından ortak filminiz yada romantik bi filmm gibi olabilir ufak notlar gayet güzel

benimkide maça gitti şimdii banka haftada 1 maç yapıyor gitmcekti git dedimm

Günaydınn kızlar

iyiyim bende belim çok ağrıyor sadece

yemeğimde yok evi toparlamam lazımm ama birazdan :)

kızlarrr.. cumartesi eşimin doğumgünü.. eşime nasıl bi süpriz yapmalıyım.? ne olur bana bi fikir verin:18:

Canım süpriz doğum günü yapıp ama gerçekten süpriz olacak tüm aileyi eve toplayabilirsin bi odaya gizlenirler / bunu eşim bana yaptı /

yada 5 not seni 5 duyum ile seviyorum diyebilirsin kulak için video,tad alma için şirin şekerler,dokunma için gömlek falan biraz maliyetli ama güzel oluyor bunu da ben yaptım.
bu yıl eylülde ne yaparım inan hiç bilmiyorum

Günaydın hepinize kızlar bu arada dün de abimin doğum günüydü ağustos-eylül-ekim bizde full

maşallah valla şaşırıyorum hızınıza neyse zaten benım bugun yemek yapmak gıbı bır derdım eşim gece işe gidicek iftarı dısarda yapıcak bende zaten annemlere gıdıyorum bu akşam sorun yok

bızde dun ıftardan sonra sıkıldık yemek yaptık eşimle :)
hem vakıt gecırdık hem yemegımız oldu:)

günaydın kızlar.

sppedy şu 5 duyu süprizini net ve ayrıntılı rica ediyim canım. benim de eşim için birşeyler yapmam lazım ama pek üretken değilim bu konularda
bizim doğum günlerimiz arka arkaya sevgilimin unutma şansı hiç yok.
3 ocak eşimin, 4 ocak benim. dolayısıyla süpriz olmuyor pek.
ama dün kocacığım çok güzel bir süpriz yaptı.
tam apartmandan girerken aradı yemek hazırlama ben biraz gecikeceğim dedi.
bende gittim üstümü değiştirdim falan iftara kadar dinleneyim dedim yatak odasında uzandım.
sonra bir kalktım ama yarım saat ya geçti ya geçmedi eşim harika bir sofra hazırlamış kıpkırmızı güller almış.
yemeğimizi yedik sonra film izledik.
yaw ben bu adamı boşuna bu kadar sevmiyorum

allah daha iyi etsin canım :79:

Ben geçen sene yaptım işte.

Seni 5 duyu organımla seviyorum dedim ve sonra sustum her hediyenin içinden ufak ufak kağıtlar çıkıyor ama içine ne istersen onu yaz o sana kalmış.

1) Duyma Organı Kulak : Bunun için slayt yaptım
2) Tad alma : Şeker,Çikolata doldurdum bi kutu içine
3) Görme ikimizin resmini koydum çerçeveye..
4) Koku alma : Parfum aldım
5) Dokunma Gömlek aldım bunları beraber yediğimiz yemekte verdim.

Sonra evde annemler bekliyordu diğer hediyemi evde bırakmıştm bizimki bitti sanıyordu ama bide traş makinesi aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…