Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

nişanlılık daha iyiydi sanki

evlilik tüm flört sürecinden daha güzel bence.
kendi evinde eşinle sarılıp başbaşa film izlemek, aynı sofraya oturup, aynı sabaha uyanmak, evin içinde onun sesini duymak kadar güzel birşey var mı ya. hata saçma sapan şeylerde tartışıp 10dk geçmeden öpüşüp barışmak bile ayrı bir keyif.
farklı zorlukları ve sorumlulukları var ama en güzel birliktelik dönemi evlilik.
biz gezmeyi eğlenmeyi çok seviyoruz ama 6 yıl çok gezdik tozduk gitmediğimiz yer katılmadığımız aktivite kalmadı belki de ondan evli olmak ve evde olmak güzel geliyordur.

bizimde bu hafta yetecek yemeğimiz var.

soğuk çorba
karışık kızartma
zeytinyağlı biber/kabak/patlıcan dolması
soslu tavuk
kabakhavuç salatası
közlenmiş biber
köfte (buzlukta)

tatlı genelde hazır alıyorum. dondurma hep bulunuyor evde.

kızlar yemekleri fazla çeşit yapıp atın dolaba/buzluğa.
ertesi güne başka çeşidi çıkarınki bıkmayın ikinizde.
ben de 2gün üst üste aynı yemeği mecbur kalmadıkça yemem onun için dönüşümlü çıkartıyorum
bir gün biber varsa öbür gün başka yemek. duruma göre ayarlıyorum.
akşam sadece salata/cacık falan ya da canımız birşey isterse yapıyoruz

bende annemle konuştum şimdi msnde

tuvalet banyo yıkıcam

yemeğede karar verdim

bamya- bulgur pilavı-cacık-karpuz

yapıcam hemen

işte benım sorunumda burda başlıyor sanırım eşimle olsun arkadas cevremle olsun o kadar cok gezdım tozdumkı şuan alışmış kudurmustan beterdır hesabındayım sanırım HEP GEZESIM VAR bana dokunmasınlar eşimle gezıyım basbasa tıpkı alıstıgım gıbı tabıkı evlılık guzel ona bır sey demıyorum canım zaten sorumlulukları kötu ona alısamadım daha ondan soyledım onları

ben de alışamadım. 2 aydır hiç sinemaya gitmedik mesela. balayından sonra tek yaptığımız 1 günlük erdeğe kaçmak oldu. onun dışında akrabaları gezmekten başka bir de market alışverişi dışında hiç bir aktivitemiz olmadı. bir de hiç işe konsantre olamıyorum artık aklımda sürekli ev işleri yapılacaklar var.. sürekli dalgınlık unutkanlık..

canım soslu tavuğu nasıl yaptın

bu tavuk yemeğinin adı başka olabilir emin değilim ama bana göre soslu tavuk:)
tavuğun göğüs kısmını ince biftek şeklinde doğrayıp içine mantarlı karışım koyup sardım.
sonra domatesli/körili sosa koydum. şimdi buzdolabında bekliyor.
akşam fırına atacağım ya da una bulayıp kızartacağım.

ya yok ben hakkını yıyemem eşim benı sinemaya falan götürdüde ne bılıyım ben offff anlatılmıyor işte sorumluluklar dan eşime vakıt ayıramıyorum ne bılıyım karısık işte evlılık bu olsa gerek alışılır heralde zamanla

bizim de gidememekten değil de işten güçten vakit bulamamakk

kızlarrr.. cumartesi eşimin doğumgünü.. eşime nasıl bi süpriz yapmalıyım.? ne olur bana bi fikir verin:18:

biz evlenmeden önce konuşmuştuk ne olursa olsun haftaiçi bir günü sadece bize ait.
şimdiye kadar da hep uyguladık bunu inşallah bozulmaz.
dışarı çıkıyoruz yemek yiyoruz geziyoruz.
ama evimde vakit geçirmekten daha çok keyif aldığımı da söylemeliyim.

ayyy ev işleri zaten insanın ömrünü götürüyor.
ays83 sen biraz abartmışsın sanki. ev dışındayken evdeki işleri niye düşünüyorsun.
ne kadar birikse de 2 kişiyiz evin içinde bir şekilde yaparsın.
walla ilk evlendiğimizde bende psikopat derecesinde temizlik ve ev işleri yapıyordum ama artık vazgeçtim. çünkü eşime vakit ayırmak daha önemli.
öncelik sırası yapıyorum ve düzenim oturdu gibi.
mesela perşembe ya da cuma akşamı çamaşırları yıkıyorum. balkonu yıkıyorum çamaşırları yıkayacağım gün. cumartesi ütü yapıyorum.
temizliğin bir kısmını yatak odası ve salon yetiştirebilirsem cuma akşamı yapıyorum.
cumartesi mutfak/banyo/antreyi temizliyorum.
oturduğumuz diğer odayı ve oranın balkonunu da kirlendikçe bazen 2 günde bir bazen haftada bir silip süpürüyorum.
2 haftadır elektrik süpürgesi de açmıyorum şarjlı süpürgem maşallah elektrik süpürgesi gibi çekiyor. daha pratik oluyor.
haftaiçi her akşam banyo ve klozeti yıkıyorum ya da çamaşır suyu falan döküyorum o da zaten 10dkmı alıyor en fazla. mutfağı da günlük temizlemeye özen gösteriyorum.
şimdilik tek sorun camlar henüz tam olarak hiç silmedim. onu da bayrama artık.
hepsini aynı anda yapmaya kalkınca gerçekten yetişmiyor ve bekleyen diğer işler sinirlerini bozuyor.
belki sende böyle bir program yapsan kendine biraz daha rahat edersin.

kızlarrr.. cumartesi eşimin doğumgünü.. eşime nasıl bi süpriz yapmalıyım.? ne olur bana bi fikir verin:18:

süpriz doğum günü partisi olabilir, ya da parti 2 kişilik olabilir.
şimdi ramazan ya daha kısıtlı olacak sanırım herşey.
dışarıda yemek olabilir mesela sana evlenme teklif ettiği yerde falan.
ayyy kusura bakma yardımcı olamıyorum böyle şeylerde hep karşıdan beklerim ben:)

ben nerde 10dkda banyo yıkayacağım. yarım saatten önce çıkamam ordan. çok temzilik yapıyorum gibi anlaşılmasın ama yapamadığım için belki de sıkıntı yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…