Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

hazırda bişey yok benimde ne yapsam bilemiyorum ya

aklımda bişey yok

geçen gece benimki de yaptı aynısını. ben de başaldım geceden söylesene madem ne uğraştırıyorsun bu saatte beni diye çektim gittim mutfağa. tıpış tıpış geldi sonra şaka yapmışmış. nedense ben birşeye kızınca hep şaka oluyor adı.

dün gece de mırın kırın etti yok sahura kalkmayalım yok bilmem ne. evlenmeden önce kalkmıyormuş zaten. ben de tamam dedim saati kurmaycağım ama kendiliğimden uyanırsam kalkıcam dedim. beni kaldırma dedi. Allah tarafından uynadım 3:30da . menemen yedim çay meyvesuyu içtim. seslenmedim hiç aman beyimizin uykusu bölünmesin. sabah ta madem beni de kaldırsaydın diyor

direk geçirseydin yastığı kafasına

evet akşamüstüne doğru çıkayım

bu yemekle iilgili fikir edinebileceğimiz topik var mı speddyim

erkekler böyle işte gıcıklık yapıyorlar illa

eve, birbirine ,evliliğe alışma sürecinde oluyor bu durumlar galiba

inşallah geçicidir. o biraz onun sözüne gireyim istiyor aile reisiymiş, ben de bana karışılmasından hoşlanmıyorum.

geçen cuma aradım saat 1de hayırlı cumalar diyeyim diye. teli açmadı aramak için geç kaldım ama müsait te değildim. cumadan sonra arıyor. hayırlı cumalar demek için onu neden aramıyormuşum. madem senin aklna geldi sen neden aramadın dedim. bayanlar ararmış erkekleri. ben de cuma sadece erkekler için mi var filan dedim. tartıştık işte. ben birşeyleri kendi isteğimle yapmak istiyorum aynı şeyi defalarca söyleyince gıcık oluyorum. o da bana neden sen yapmadın deyince kızıyor.

cts masa kurucam. o kadar özenerek aldığım kaşık çatalları kullanmamı itemiyor. 10 kere dedi. ben de aldım çatalları masadan senin istediğin olsun dedim bağırdım sinirimden. hiç fikrini söyleyemeyecekmiymiş. ben de ağlamaya başladım yine tabi benim getirdiklerimi beğenmiyorsun sen filan diye.. tamam fikrini söylesin de hep onun dediği olacak. benim de kişiliğime aykırı. o ısrar ettikçe benim de yapasım gelmiyor. ya alışıcaz yada bilmiyorum offf. canım sıkılıyor. 2mizde iyi insanlarız ama eften püften kavga ediyoruz.

yasemın Allah yardımcın olsun canım
kokudan bende yapamıyorum bişi

kızlar bende hafta sonu yemege annemlerı davet ettım
yemeklerı yıne eşim yaptı ufak tefek temızlıkte ben yaptım

cok yoruluyorum bende bu aralar ama tek basımıza olmazkı
eşlerede buyuk gorevler düşüyo kıymetınızı bılsın hazıra alıştırmayınn

AYYY yazdıklarınızı okuyunca tek olmadıgımı anladımmmm

kızlar ya bazen otururken ya da cay falan içerken sanıyorumkı evlenelı 10 sene olmus 10 senedır eşimle berabermısım gıbı gelıyor sizede oluyor mu

bugun yemek derdım yok eşimin annesıne karsıya mantı yemeye gıdıcez

bizde de bol yemek var haftasonundan kalan ve kendimize yaptıklarım da ayrı. haftasonuna kadar idare eder. cuma doğumgünüm dışarda yeriz zaten. cts annemleri yemeğe çağırıcam. o yemekler de önümüzdeki hafta gider..

hay maşallah tatlım kaç gunluk yemek yaptın sen öyle

ya ne guzel valla eşleri bir öncekı gunun yemeklerını yıyen bayanlar cok şanslı benım eşim asla yemıyorrrr ve bu benı cok yoruyor yemek yapmaktan ve çamaşır utulemektennn bıktımmmmmmmmmmmmm evlılık guzelde şu ıkı şey olmasa keske bu gıdısle ayda bır ya da onbes gunde bır bayan alıcam valla eve

ayy kızlar ev işlerınden pek bı bunaldınız
pratık olun bıraz:)))))
işlerı buyuk bakmayın
hafıfe alın kolay gelsınnn
takmayın o kadar

sonuçta herkes ister farklı yemekler yemeyi ama zamanımız fazla yok. bana göre menemen bile yesek olur arada. hatta özlüyorum. tost filan. illa yemek şart değil. canım bence sen de fazla yapınca buzluğa koy dondur. bir kaç gün sonra çıkarırsın. üst üste yemezsiniz böylece.

ütü için de ben sadece acil şeyleri ütülüyorum ne yalan söyleyeyim. bir gün 3 gömlek ona ütülüyorsam bir kaç gün sonra 2 pantalon kendime filan. buna rağmen zor geliyor. her gün yapsam çıldırırım herhalde. pijamadır,iç çamaşırırdır hatta havlu filan ütülemiyorum. gözüme çok batarsa belki.

ayy kızlar ev işlerınden pek bı bunaldınız
pratık olun bıraz:)))))
işlerı buyuk bakmayın
hafıfe alın kolay gelsınnn
takmayın o kadar

valla ben mutfakta dag gıbı bulasıgı kucuk odada utu bekleyen camasırları basımda yemek yemek dıyen bır kocayı hafıfe alamıyorum daha oyyyy daraldım arkadasım gelmıstı dun sabah kahvaltıya benım agzımda hep su kelımler döndü evlılık guzel şey utu yemek bulasık olmasa dedım durdum arkadasım da dıyokı evlılık sana yaramamıs

YARAMAZ TABI ben her hafta sonu kadıkoyde kahvaltı yapıyodum mecıdıyekoyde gezıyodum bagcılarda bakırkoyde eşimle sinemaya gıdıp gezmekten bitap düşüp eve gelıyodum şimdi temızlıkten işten gucten dolayı o yorgunlugum ahhh eşim bıle dıyokı sen bu hallere düşcek kızmıydın

:):):)alış alış sen daha bunlara alışmadan bebiş gelıyo :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…