- 3 Eylül 2009
- 4.497
- 8
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.381
evet fena oluyorrr
akşama ne yemek yapıcaksınızz kızlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet fena oluyorrr
hiç yemek yapmayı düşünmüyorum canım. 5:30'da çıkıcam inşallah....
hazır çorba bide yanına beşamel soslu patlıcan yapıcam işte çoban salata falan belki bide cacık
yeter irmik tatlısı var bide evde
hazırda bişey yok benimde ne yapsam bilemiyorum ya
aklımda bişey yok
gece 1,30du kayınvalidemden geldik. bende yatmayım dedim 1saat için oyalandım evin içinde gezdim çamaşır falan topladım 3' yakın sahur için bişeyler hazırlamaya başladım eşime yumurta falan koydum haşlamak için.
geldi ben sahura kalkmıycam dedi dua etsin o anda onu orada öldürmediğime.. söylese yatmadan önce bende yer öyle yatarım
:79: :80:
geçen gece benimki de yaptı aynısını. ben de başaldım geceden söylesene madem ne uğraştırıyorsun bu saatte beni diye çektim gittim mutfağa. tıpış tıpış geldi sonra şaka yapmışmış. nedense ben birşeye kızınca hep şaka oluyor adı.
dün gece de mırın kırın etti yok sahura kalkmayalım yok bilmem ne. evlenmeden önce kalkmıyormuş zaten. ben de tamam dedim saati kurmaycağım ama kendiliğimden uyanırsam kalkıcam dedim. beni kaldırma dedi. Allah tarafından uynadım 3:30da . menemen yedim çay meyvesuyu içtim. seslenmedim hiç aman beyimizin uykusu bölünmesin. sabah ta madem beni de kaldırsaydın diyor
direk geçirseydin yastığı kafasına
bu aralar hep atışıyoruz zaten. 2 ayda 20 senelik çiftler gibi olduk. nolacak bilmiyorum.
eve, birbirine ,evliliğe alışma sürecinde oluyor bu durumlar galiba
eve, birbirine ,evliliğe alışma sürecinde oluyor bu durumlar galiba
bizde de bol yemek var haftasonundan kalan ve kendimize yaptıklarım da ayrı. haftasonuna kadar idare eder. cuma doğumgünüm dışarda yeriz zaten. cts annemleri yemeğe çağırıcam. o yemekler de önümüzdeki hafta gider..
hay maşallah tatlım kaç gunluk yemek yaptın sen öyle
ya ne guzel valla eşleri bir öncekı gunun yemeklerını yıyen bayanlar cok şanslı benım eşim asla yemıyorrrr ve bu benı cok yoruyor yemek yapmaktan ve çamaşır utulemektennn bıktımmmmmmmmmmmmm evlılık guzelde şu ıkı şey olmasa keske bu gıdısle ayda bır ya da onbes gunde bır bayan alıcam valla eve
ayy kızlar ev işlerınden pek bı bunaldınız
pratık olun bıraz:)))))
işlerı buyuk bakmayın
hafıfe alın kolay gelsınnn
takmayın o kadar
valla ben mutfakta dag gıbı bulasıgı kucuk odada utu bekleyen camasırları basımda yemek yemek dıyen bır kocayı hafıfe alamıyorum daha oyyyy daraldım arkadasım gelmıstı dun sabah kahvaltıya benım agzımda hep su kelımler döndü evlılık guzel şey utu yemek bulasık olmasa dedım durdum arkadasım da dıyokı evlılık sana yaramamıs
YARAMAZ TABI ben her hafta sonu kadıkoyde kahvaltı yapıyodum mecıdıyekoyde gezıyodum bagcılarda bakırkoyde eşimle sinemaya gıdıp gezmekten bitap düşüp eve gelıyodum şimdi temızlıkten işten gucten dolayı o yorgunlugum ahhh eşim bıle dıyokı sen bu hallere düşcek kızmıydın