- 9 Şubat 2011
- 1.786
- 43
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.361
kızlar gunaydınnnn hepınıze nasılsınız hafta sonunuz nasıl gectı benım dun eşimle yaptıgım kavga harıc gayet guzeldı adama oruc vurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar gunaydınnnn hepınıze nasılsınız hafta sonunuz nasıl gectı benım dun eşimle yaptıgım kavga harıc gayet guzeldı adama oruc vurdu
kızlar günaydınnn bende yeni evli bayan olarakkk geldimm nasılsınızz
Hhaa bizde bu gece kavga ettik hadi bakalım hayırlısı
Hoşgeldin canım.. hayırlı olsun mutluluklar sana da
kızlar günaydınnn bende yeni evli bayan olarakkk geldimm nasılsınızz
yaaaaa siz nıye tartıstınız ya ben kavga edınce mutsuz oluyorum çokkkk
hoşbulduk canım
speedy bizimde banyo da sorun var 2 hafta oldu tesisatçı gelecek, ramazan dolayısıyla kapalı oluyormuş!!!
yaseminn/speedy oruç erkeklerin dengesini bozuyor biz de dün gece tartıştık ve ben sinir oldum gittim yatak odasına ama sonra dayanamadım tabi tatlıya bağladık. saat 12ymiş zaten sahura kadar oturacakmış.hemmmen bir çemkirdim sormayın gitsin:)))
oruc bı bızım basımıza vurmadı desene
benım garıbım kalkar yer yatar
bana hıc bışi bırakmaz
hatta yemeklerı yapar bana zorla yedırır
kendısı orucluyken bıle
ıyı gecının kız koçişlerınızle
:))))))))))))))))))))))
heeee sen gecın canım ALLAH bozmasın ama nerdeeeee benımkı yemek yapıcakta oooooo yemek olmasın sanıyorum evde savas cıkıyor dıyor bır cesıtte olsa yap bana sonra onu bana yedırmeye calısıyor zaten zar zor yapıyorum kokudan rahatsız oluyorum bıde onun kavgası oluyor Allahtan arada dışarda yıyoruz da yırtıyorum su ramazan bıran önce bıtsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yoksa ben bıtcem
kızlar bıde ben bu ara kendımı saldım manıkur pedıkur kaş saç hakgetıre saclarımı boyatıyım bakıma alıyım kendımı dıyorum ama hamıle hamıle olmaz dıyolar sac boyamak sebebını cozemedım ama daha gercekten olmaz mı :44:
tünaydınnn kızlarr
nasılsınız bakalım
hafta sonu kayınvalidemlerdeydik bizde güzel geçtii el öpmeye gittik
bayrama kadar bi yere kıpırdamıycaz artık
hoşgeldin canım nasılsın
İyiyim canım temizlik yaptım makinaya bulaşık attım dinleniyorum
balkonları yıkadımm anında pislendii gıcık oldum ya :/
ahh hoşbuldukk canım
evin önünde inşaat başladııı tüm tozlar bizim eve geliyor gıcık oluyorum bende tabiii
temizlemesen çok pis gözüküyor
gerçi gelen giden yok ama olsun