Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

yaaaaa siz nıye tartıstınız ya ben kavga edınce mutsuz oluyorum çokkkk :KK19:

gece 1,30du kayınvalidemden geldik. bende yatmayım dedim 1saat için oyalandım evin içinde gezdim çamaşır falan topladım 3' yakın sahur için bişeyler hazırlamaya başladım eşime yumurta falan koydum haşlamak için.
geldi ben sahura kalkmıycam dedi dua etsin o anda onu orada öldürmediğime.. söylese yatmadan önce bende yer öyle yatarım :KK1::KK1:

hoşbulduk canım:KK54:

:79: :80: :KK60:

günaydınnnn bayanlar iyi sabahlarrrrr herkese iyi haftalar 1 hafta izin yaptık gene kürkçü dükkanına döndük herkes iyidir umarım geçmişi okuduktan sonra burdayımmm :)))))

günaydın kızlar. hepimize mutlu haftalar...

esracığım yeniden buraya gelmene çok sevindim. düğün resimlerinden çok güzel olmuşsun:KK16:

ceylinn katılıyorum sana her şeyde reklam çıkıyor bu konuya bir el atılmalı!!!

speedy bizimde banyo da sorun var 2 hafta oldu tesisatçı gelecek, ramazan dolayısıyla kapalı oluyormuş!!!

nefess demek topikte bebekler ikilendi. sağlıkla kucağına alırsın inşalla.

yaseminn/speedy oruç erkeklerin dengesini bozuyor biz de dün gece tartıştık ve ben sinir oldum gittim yatak odasına ama sonra dayanamadım tabi tatlıya bağladık. saat 12ymiş zaten sahura kadar oturacakmış.hemmmen bir çemkirdim sormayın gitsin:)))

speedy bizimde banyo da sorun var 2 hafta oldu tesisatçı gelecek, ramazan dolayısıyla kapalı oluyormuş!!!

yaseminn/speedy oruç erkeklerin dengesini bozuyor biz de dün gece tartıştık ve ben sinir oldum gittim yatak odasına ama sonra dayanamadım tabi tatlıya bağladık. saat 12ymiş zaten sahura kadar oturacakmış.hemmmen bir çemkirdim sormayın gitsin:)))

aynen canım bizimde halletmemiz lazım ama artık bi şekilde yaptırmamız lazım.
erkekler içine gelince de benim için tutmuyor orucu Allah için tutuyor bünyesine ağır geliyorsa bıraksın tutmasın :KK34: aynı orucu bende tutuyorum çünkü:44: ama gayet iyiyim

oruc bı bızım basımıza vurmadı desene
benım garıbım kalkar yer yatar
bana hıc bışi bırakmaz
hatta yemeklerı yapar bana zorla yedırır
kendısı orucluyken bıle
ıyı gecının kız koçişlerınızle
:))))))))))))))))))))))

tünaydınnn kızlarr

nasılsınız bakalım

hafta sonu kayınvalidemlerdeydik bizde güzel geçtii el öpmeye gittik

bayrama kadar bi yere kıpırdamıycaz artık

oruc bı bızım basımıza vurmadı desene
benım garıbım kalkar yer yatar
bana hıc bışi bırakmaz
hatta yemeklerı yapar bana zorla yedırır
kendısı orucluyken bıle
ıyı gecının kız koçişlerınızle
:))))))))))))))))))))))

heeee sen gecın canım ALLAH bozmasın ama nerdeeeee benımkı yemek yapıcakta oooooo yemek olmasın sanıyorum evde savas cıkıyor dıyor bır cesıtte olsa yap bana sonra onu bana yedırmeye calısıyor zaten zar zor yapıyorum kokudan rahatsız oluyorum bıde onun kavgası oluyor Allahtan arada dışarda yıyoruz da yırtıyorum su ramazan bıran önce bıtsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK43:

yoksa ben bıtcem

kızlar bıde ben bu ara kendımı saldım manıkur pedıkur kaş saç hakgetıre saclarımı boyatıyım bakıma alıyım kendımı dıyorum ama hamıle hamıle olmaz dıyolar sac boyamak sebebını cozemedım ama daha gercekten olmaz mı :44:

heeee sen gecın canım ALLAH bozmasın ama nerdeeeee benımkı yemek yapıcakta oooooo yemek olmasın sanıyorum evde savas cıkıyor dıyor bır cesıtte olsa yap bana sonra onu bana yedırmeye calısıyor zaten zar zor yapıyorum kokudan rahatsız oluyorum bıde onun kavgası oluyor Allahtan arada dışarda yıyoruz da yırtıyorum su ramazan bıran önce bıtsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK43:

yoksa ben bıtcem

kızlar bıde ben bu ara kendımı saldım manıkur pedıkur kaş saç hakgetıre saclarımı boyatıyım bakıma alıyım kendımı dıyorum ama hamıle hamıle olmaz dıyolar sac boyamak sebebını cozemedım ama daha gercekten olmaz mı :44:

hayırlı olsun hamileliğin canım

bende olmaz diye duyuyorum hep boyadaki kimyasallar bebeğe dokunuyormuş diye duydum

ahh hoşbuldukk canım
evin önünde inşaat başladııı tüm tozlar bizim eve geliyor gıcık oluyorum bende tabiii
temizlemesen çok pis gözüküyor
gerçi gelen giden yok ama olsun :KK1:

X