Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

teşekkür ederim canımmmm :)))))
çok hızlı gelin olmuşun maşallahhhh merak ettim vallahiii :))) bu arada inşallah bir an evvel kavuşursunuz canım:)

günaydın... herkesciklere hayırlı cumalar.. evlilik yaradı bana walla.. hergüne daha pozitif uyanıyorum.. :90: iş yeri bile daha güzel sanki...

günaydın kızlarrrrrrrr. sonunda bir haftanın daha sonuna geldik. cumaları çok seviyorum.
ya eşim bugün izinli onu evde bırakıp işe gelmek çok koydu ya hergün birlikte gidip geliyoruz bugün biraz garip oldum.

hevin bu ne hız böyle. iyi yetiştirmişsiniz herşeyi. bir an önce eşine kavuşursun inşallah.

yaseminn anne olmak kolay değil. dayan biraz. bir süre sonra geçecek mide bulantıların.

speedy sen hızlısın akşamdan yetiştirirsin herşeyini.

pınar evlendikten sonra evet herşey güzel geliyor ama işyeri olayına katılamıycam hala berbat bide yarında işteyimm

sssccc inşallah canım biraz int araştırım neler yapabilirim diye

walla speedycim iş yeri cehennem olsa saat 5 e kadar.. bitecek eve gideceğim veee kocuşumun kucağına atlayacağım.. bu yüzden iş te güzel...

speedy yemeğe geliyorlar dimi
dün sarma yapacaktın eğer sardıysan oradan yola çıkarak oluştur mönüyü

ahhhh keşke ben de 5te çıksam o zaman belki işyerimi biraz olsun sevebilirim

sağol canım sana da hayırlı cumalar yarın çalışıyorum ya cumanın da hiç tadı falan yok
poffff cmrt çalışmak kabusssss insan dinlenemiyor dinlenemeyince pazartesi güne yorgun başlıyor tempo düşüyor pogfffff
günaydın... herkesciklere hayırlı cumalar.. evlilik yaradı bana walla.. hergüne daha pozitif uyanıyorum.. :90: iş yeri bile daha güzel sanki...
evlilik banda kilo olarak yaradı onun haricinde çok yoruluyorum işe sürüklenerrek geliyorum bitsede gitdek modunda günü bitirip işten çıkarken ayaklarım kıçıma vura vura çıkıyorum o kadar çok seviyorum
pınar evlendikten sonra evet herşey güzel geliyor ama işyeri olayına katılamıycam hala berbat bide yarında işteyimm

sssccc inşallah canım biraz int araştırım neler yapabilirim diye

hehe bende katılmıyorummmm

ben cumartesi çalışmadığım halde buraya gelirken ayaklarım geri gidiyor ve her haftaya depresif başlıyorum bir de çalışsam ne olur bilemiyorum.
zaten dün toplantı oldu bayramdan sonra yoğunuz bütün departmanların haftasonu gelmesi gerekebilir diye birşeyler zırvaladı büyük müdür ama biz departman olarak hiiiiç üstümüze alınmadık. walla öyle birşey olursa 2ye kadar bir de ben ütülerimi getirir burada yaparım artık

magrenta doğum günü kutlaması yaptınız mı dün

evlenmeden önce bu kadar sıkmıyordu ama bide benim eşim çalışmıyor haftasonları öyle kötü geliyorki bana şimdi. o yatıyor ben işe geliyorummm

eşin evdeyken işe gelmek gerçekten çok kötü bir durummuş, bugün anladım
mesela o şimdi evde keyif yaparken ben milletin maaşlarını hesaplıyorum:((((((((((((((((((

evet kötü oluyor haftasonu çok hızlı bitiyır bide en kötüsü hiç bişey yapmıyorsun boş boşl oturuyoruz
pofff aynen yaaa cmrt boş gün otur kahvaltı yap çık git
ıyyy ne olur sölim sinir krizigeçirirsin her cmrt sabahı sonra hop gene pazartesi olmuş daha bir depresim olursun ıyyyyyyyyy birde iş yok boş boş oturuyosan daha çok kızar söylenirsin bir diğeride merkezin çalışmıoken sen bölge bayisi çalışınca daha kötü krize girersin geldiklerinde söylersin sallayıp dururlarr gelmeye devam edersin ıyyyyy çok doldum sabırrr sabırrr az kaldııı
ütü meselesinbi sevdim valla ben manikürümü burda yapmayı planlıyorum valla saçımı falan fönlerim ütüde süper olur :))))

dün küçük çapta yaptık bişiler yemeğe gittik yiyemediğimze mi yanayım kol gibi gelen hesabamı hehehe aşkım ben severim die meksika restorantına götürdü farklı tadlara bayılırımda fajita söyledik bol acılı ıyyyy ama ortam müzikler süperdi eve gidince de pasta kestik çok uykum varrrrrrrr
evlenmeden önce bu kadar sıkmıyordu ama bide benim eşim çalışmıyor haftasonları öyle kötü geliyorki bana şimdi. o yatıyor ben işe geliyorummm

benimkide cmrt çalışmıyor her sabah işe getiriyor cumartesileri bir de gelip alıyor canım benim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…