- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.141
teşekkür ederim canımmmm :)))))iyi akşamlar güzel gelinler
öğlenleri muhabbet çok koyu oluyor, ama ben çalıştığım için giremiyorum,
akşamda kimsecikler olmuyor
magrenta doğumgünün kutlu olsun canım, nice mutlu, huzurlu, sağlıklı senelere inşallah
hoşbulduk canım kaptım boş bi yer valla
hoşbulduk sipaydi, sağol canım sevindim beğenmene
bide o kına ve düğün 1 haftalık hazırlık sonucu oldu, herkes şaşırdı
gelinliğim 4 günde dikildi
evliler kervanındayım bende de bizim durum farklı be canım, ben yurtdışındayım ya eşim istanbulda hala, pasaportum çıkmadı daha çıksın hemen vize başvurusu yapacağız.
yani şu an ayrıyız bizo kadar özledimki anlatamam
günaydın kızlar yarına teyzemler geliyormuş bizeçalışıyorum ama artık bugünden bişeyler yaparım
günaydınnnn canım iyi sabahlarrrrr hayırlı cumalarrrrr
walla speedycim iş yeri cehennem olsa saat 5 e kadar.. bitecek eve gideceğim veee kocuşumun kucağına atlayacağım..bu yüzden iş te güzel...
bizim 6:30 malesef çalış çalış dur bide yarın da gel çalış sıkılıyorum onuın için hiç iş yapasım yok
canım biraz polyannacılık oyna..takma kafana bunları...
speedy yemeğe geliyorlar dimi
dün sarma yapacaktın eğer sardıysan oradan yola çıkarak oluştur mönüyü
ahhhh keşke ben de 5te çıksam o zaman belki işyerimi biraz olsun sevebilirim
poffff cmrt çalışmak kabusssss insan dinlenemiyor dinlenemeyince pazartesi güne yorgun başlıyor tempo düşüyor pogfffffsağol canım sana da hayırlı cumalaryarın çalışıyorum ya cumanın da hiç tadı falan yok
evlilik banda kilo olarak yaradı onun haricinde çok yoruluyorum işe sürüklenerrek geliyorum bitsede gitdek modunda günü bitirip işten çıkarken ayaklarım kıçıma vura vura çıkıyorum o kadar çok seviyorumgünaydın...herkesciklere hayırlı cumalar.. evlilik yaradı bana walla.. hergüne daha pozitif uyanıyorum.. :90: iş yeri bile daha güzel sanki...
pınar evlendikten sonra evet herşey güzel geliyor ama işyeri olayına katılamıycam hala berbatbide yarında işteyimm
sssccc inşallah canım biraz int araştırım neler yapabilirim diye
poffff cmrt çalışmak kabusssss insan dinlenemiyor dinlenemeyince pazartesi güne yorgun başlıyor tempo düşüyor pogfffff
hehe bende katılmıyorummmm
ben cumartesi çalışmadığım halde buraya gelirken ayaklarım geri gidiyor ve her haftaya depresif başlıyorum bir de çalışsam ne olur bilemiyorum.
zaten dün toplantı oldu bayramdan sonra yoğunuz bütün departmanların haftasonu gelmesi gerekebilir diye birşeyler zırvaladı büyük müdür ama biz departman olarak hiiiiç üstümüze alınmadık. walla öyle birşey olursa 2ye kadar bir de ben ütülerimi getirir burada yaparım artık
magrenta doğum günü kutlaması yaptınız mı dün
pofff aynen yaaa cmrt boş günevet kötü oluyor haftasonu çok hızlı bitiyır bide en kötüsü hiç bişey yapmıyorsun boş boşl oturuyoruz
ıyyy ne olur sölim sinir krizigeçirirsin her cmrt sabahı sonra hop gene pazartesi olmuş daha bir depresim olursun ıyyyyyyyyy birde iş yok boş boş oturuyosan daha çok kızar söylenirsin bir diğeride merkezin çalışmıoken sen bölge bayisi çalışınca daha kötü krize girersin geldiklerinde söylersin sallayıp dururlarr gelmeye devam edersin ıyyyyy çok doldum sabırrr sabırrr az kaldıııben cumartesi çalışmadığım halde buraya gelirken ayaklarım geri gidiyor ve her haftaya depresif başlıyorum bir de çalışsam ne olur bilemiyorum.
zaten dün toplantı oldu bayramdan sonra yoğunuz bütün departmanların haftasonu gelmesi gerekebilir diye birşeyler zırvaladı büyük müdür ama biz departman olarak hiiiiç üstümüze alınmadık. walla öyle birşey olursa 2ye kadar bir de ben ütülerimi getirir burada yaparım artık
magrenta doğum günü kutlaması yaptınız mı dün
evlenmeden önce bu kadar sıkmıyordu ama bide benim eşim çalışmıyor haftasonları öyle kötü geliyorki bana şimdi. o yatıyor ben işe geliyorummm