BİZİM istanbulda geçti..
bende turistik karadeniz turu istiyorum ama ne zaman olur bilmem artık
eşim Rizede yaşamış uzun süre biliyor belki bize de kısmet olur bir gün gitmek
neden gidemiyordunuz
neden gdemiyoduk gzel soru :)) benm akıllı kocam yüzünden..
arfe gününden 1 gün önce iş çıkışı ist.a gdiorz biliosun ben 1.5 saat uzaklıktayım... düşün bide karsıya geçicez o gece ablasında kalcaz ertesi sabah s.gkçenden uçak.. neyse bz geldik zar zor ama nası yağmur yağıo bilirsn o gnü gök gürültüsü şimsek fenaa... ay bde trafik tam köprüdeyiz 2 saati aşındır yoldayz demesin mi ben galiba kmliğimi unuttum
saçmalama czdandadır ddim en kötü iht. ehliyet var dedim... evet czdandaymış ehliyette kmlikte vee czdanı unutmuş evde!!!!!
ben tabi saydırmaya başladım ay nası snrliym !! nyse bz tekrar dödük geri ddm bni brak leventte sen gt gelmiorum ben hiç çekemem 2 saat daha yol... buda arkadasını aldı geri dndü gdiyo bde korkuorumda deli gbi yağmur yağıyo... neyse sağsalim ulaştı eve beni arıo:
-askım czdanım nerde
-ay ne biliiim ben nerde bıraktıysan ordadır
-askım evi altüst ettm yok yaaa!!!
-napim kal o zamn orda ben tek gderim
-off ya neyse biraz dha bakimm
bu diyalogdan bi yarım saat snra tekrar aradı buarada ben arkadasımla gece vakti levent madoda oturuorum neyse çıktık bz yola geliorz dedi iyi dedim nerde buldun czdanı ? yoo bulamadımki demezmi
ay cnlerim tepemde napcaz ddim evlilk czdanını aldım yanıma ddi inşallah uçağa almazlar seni ddim kapadım telefonu... sonra arkadasıma geçtik gece 3.5tu geldi beni almaya...
ertesi sabah gttik alana tabi bzmki 3.5 atıyo
neyse aldılar sorun çıkarmadılar ... ama batuma gderken aynı şey olmadı tabi
kmliksiz griş kesinlikle yasak evlilk cz. ehliyet vs. kabul olmuyo çok didikliolar kmliği bile... biz geçtik o sınır kapısında kaldı
hem çok üzüldüm hemde ders oldu iyi oldu ddim akşam dndük bi baktım bankta oturuo tek basına 1 paket sigara içmiş sıkıntıdan
dio tek tek rehberi aradım sayenzde herkesle bayramlaştım
buarada czdan bulundu ama kimlik yok ve umrunda değil adamın napim sen söyle atmimmi smdi ben bunu köprüden