- 13 Ocak 2011
- 1.894
- 11
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #11.181
genelde çalışan herkes buna göre planlamak zorunda kalıyor. işkolik değilimdir ama sağlığı bile işten sonrasına atarım ben buna boşvermişlik yada üşengeçlik diyorum..
canım istesin 1 dk kafamı kaldırmam işten hiç kimse ile görüşmem önce işim falan derim. ama canım istesin Allahın kulu çalıştıramaz. işkolik olan 5 dk bile internette takılmaz mesela, mesai onun için herşeydir. haftasonu full çalışır falan filan.(3 yıl önce öyleydim. )
ramazan da sahura kadar çalışır eve gider sahurumu yapar yatardım. sabah yine işe gelirdim.. sonra dankk etti herşey
benec bizimki işkoliklikten ziyade böyle istediğimiz için böyle yaşıyoruz.
ben mesela hep eşimin işini bahane ediyormum çocuk için. aslında istesem şimdi bile rahtlıkla yaparım bakarız da ama işte insanoğlu doyumsuz neden daha iyi şartlarda olmasın dediğim ve hazır olmadığım için sallıyorum.
ya bndeki şöyle bi durum mesela normalde c.tesi gnleri tatil yapabilirm ama yapmıorum yapamıorum boşa geçen gün gbi gelio bana, hep ofisimde elemanlarımn basında olmam lazım yoksa çok huzursuz oluyorum ... atıyorum patronla toplantım var holdingde ordayken bile aklım ofiste sanki o anda iş yapmıorumbenm basmda patron yok yönetici yok kuralları tamamen kendi koyp uyguluyorum benm yermde bi başkası olsa eminm en azndan c.tesi gelmez yada akşamları erken çıkıp gder evine yada ne bilim sürekli ofste durmaz ben kaşımı bile yemek saatinde aldırmaya gdiorum ofise mesai saatnden yarm saat geç geliyim vcdan azabı çekiorum kocam da şubede mdr bana bağlı çalışıo kendinden ödün vermio yani erken mi btti işi elemanını çıkarıo kendide eve gdiyo ve bndanda rahatszlık duymuyo, yada halledilmesi gereken özel bi işimi var çıkıp halledio ben rahat olamıorum
sen normal şekilde çalışıyorsun.
o bahsettiklerini yapanda anormallik var önemli bir iş olmadıkça erken çıkmanın diğer çalışanlara haksızlık etmenin anlamı yok zaten canım
bnde öle düşünüorum iyi niyeti suistimal etmek gbi gelio diğer türlü ama bazen eşim bu konuda çok kızıyo mesela rahat edemediğim için bu sene yıllk izin kullanmadım( hakkım olduğu halde bırakıp gdemedim ... düğünümde kına gecemde gündüz çalıştım akşam 5te falan kuafre gttim düğünden snra 4 gün balayı yaptık 5. gün huzursuz oldum atladık uçağa ve ben elimde bavulla ofise geldim eşim 1 hafta daha evde dnlendi ben çalıştım
eee madalya verdiler mi bak bu kız erken döndü madem öyle biz buna bu ay çift maaş verelim dediler mi ?
ya sana ne diyorum ramazan da oruçlu oruçlu çalıştım 1 kişi bile sağol demedi kıymet bilmeyenler için çalışmaya gerek yok. sana bi sağol diyip geçiyorlarsa da çalışma.
gerçi seni yönetime yeni geçirdiler snırım dimi.o zaman kendini göstermek adına bişeyler yapmak lazım
bizim dinlenme odamız hiç yok. olsa kullanırmıydım bilmiyorum
arada iyi oluyo ben eve sığmayan ayakkabılarımı ordaki dolabıma koydum daha iyi oluyo evde yer kaplamıyo
çıkmak istiyorum artık yaaaaaa
off be tamm çık
iyi akşamlar cnmmmmmmmm
günaydınlarrrrr
buraya bnde uğramasam kmse gelip gtmiyoıpıssız kaldı valla
Günaydın ;
blood hastaymışşsın sanırım geçmiş olsun dün faceden gördüm yazamadım nasıl oldun ?
genelde burada oluyoruz gel sende
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/335834-sipaydi-ye-yardim-lutfen-2963.html
cnm çok saol evet hastayım malesef( midem ağrıodu sölemişimdr daha önce çrş akşamı inanlmaz bi sancıyla acillik oldum ama öle böle değil o sancının tarifi yok ki bnm canm çok tatlı değildr mızmız biri değilim .. dr.lar mde ağrısı böle olmaz mide değil bu ddi ama tam mdemde hssediodum neyse kan tahlili yaptılar temz çıktı acil dr.u ben anlayamadım ddi gece 3te uzman dr. çağırdılar geldi ama oda mide ağrısı böle olmaz dedi onlar öle dedikçe ben delirdim sanki rol yapıorum
neyse beni uyuttular 4 tane serumla... sabahta batın usg ve endskopi çekildi... sonuç safra kesemde taş varmışilaçla tedavisi yok ameliyat şart dedi dr. ( midemdede yara çıkrı ülser, gastrit, reflü ama o ilaçla geçer safra kesen daha önemli dediler (
safra kesem alıncakmış öle dio... baska bi dr.a daha gdcem p.tesi ... oda aynı şeyi söylerse ameliyat olcam mecburen yapcak bişi yok(
geyik topiğine gelirim zaten buralar ısszlaştı iice
hoşgeldin canım yoktun evet kaç gündür ya
çalışmalar nasıl gidiyor güzel haberle gelirsin diye düşündüm