Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

güzel bir macera olmuş sizin için okurken ben bile sinirlendim.

neyse geçmiş bitmiş artık. batuma gidemediği ile kalmış

smdi gzl bi macera gbi gözüküyo ama yaşarken çok snir bozucuydu
çok üşengeç yaa kimliğini bile değiştrmedi hala bekar yazıyo freeshoptan parfüm aldım batum dönüşü onu bile rizede unutuodu bnm aklıma geldide dönüp aldık
bebek büyütüyorum sanki ama hata bnde herseyi ben üstlendim bütün sorumlulukları aldım şimdi böle olması çok normal
ama dün çok üzüldüm benden önce gtmişti eve kıyamam evi süpürmüş yemek yapmış beni bekliyo

sorumluklarına sahip değil canım hep sen peşinden koştuğun topladığın için böyle olmuştur.
bizde de tam tersi bi yere gidelim bizimki sorar telefonun yanında mı falan diye bende çok unutkanım. hele cnaım sıkkın olsun kendimi bile unutabilirim

ben o konuda çok iyiyim iğnemi bile unutmam ama sevgili kocam telefon, cüzdan, sarj aleti, hersyini unutabilir:) bebeğimz olsa onuda biyerde unutur kesin ya eminim hatta unuttuğu yeri bile unutur

Günaydın kızlarr

29 Ekim Pazartesi, saat 11.57'de, biricik oğlumuz Kaan'ımız dünyaya gözlerini açtı
3380 kilo 51 cm doğdu paşam, spinal sezeryan oldum çok iyi geçti şükürler olsun, Cumartesi evimize döndük, şimdide emişip koklaşıyoruz oğluşumla

Darısı sizlerin başına inşallah

En kısa zamanda resimle dönücem

Görüşürüz kızlar

Hevin ; seni gördüğüme sevindim. maşallah kuzuya sağlıkla geldi dünyaya sende iyisindir inşallah.

en kısa sürede bekliyorum paşanın resmini

Günaydın yine kimseler yok

hevuk o oğlunu yerim senin şimdi gördüm face den resmii maşallah çok güzel sağlıkla yaşasın inşallah

giz09 nerelerde oda yok.

blood ; yeni nickine alışamadım sen nasılsın ?

bugün çok ktüyüm kaç gndür midem ağrıo ölüorum ağrıdan zaten hassa bi mdem var buaralar daha bi ktü.. sabah 6dada regl oldum çok sancm var bde üşüyorum off bugün btsn hmn ya evime gtmek istiorummmm
sen nasılsn nası gdiyoo

GEÇMİŞ OLSUN CANIM bizim senine aynı güne denk geliyor demek bende ctesi oldum 1 gün önce.
iyi gibi işler yoğun devamlı aşağı inip çıkıyorum falan işte

GEÇMİŞ OLSUN CANIM bizim senine aynı güne denk geliyor demek bende ctesi oldum 1 gün önce.
iyi gibi işler yoğun devamlı aşağı inip çıkıyorum falan işte

saol cnm evet bzim tarhler brbrine yakın ... bnm 07.07, 08.08, 09.09., 10.10 şeklinde gidiodu hep buda 11i 12ye bağlayan gece gbi bişi oldu sabah 6da ağrıya kalkınca farkettim olduğumu ama çok sancm var yaa akşam olsa gtsem die bekliorum ... sevmiorm zaten p.tesi gnlerini

bende çok sevmem akşam hamile arkadaşıma gidicez son haftası doğurdu doğuracak

ayy ne gzell bnmde evlenen tüm arkadaslarım hamile nerdeyse yaa bz tembel çıktık
kardeşim aradı sabah napıosun dio regl oldum sancım var dedim off bu ayda yok yani bebek dio salak ddm sanki çocuk istiorum

bizimde genel olarak ya çocuklu yada hamile doğuracak. onları gördükçe daha da uzaklaşıyorum ama nedense ne biliyim böyle az daha gez toz diyorum işte.

benimde görümcemle kv öyle her hastalandığımda üzülüyorlr

bnm kayınvalidemde söleyemio istediğini ama her gttiğimde ya gce bni mutlaka rüyasında hamile grmüş oluyo yada falda ben hamile çıkmış oluyorum kayınpedermde kayınvalideme söyler gbi yaparak bze mesaj veriyo anneanneliği tattın , babaannelik daha bi başka olur heralde falan dio

kızım sana söylüyorum gelinim sen anla. bizimki açık açık söylüyor siz yapmazsanız valla ben yapar sizi rezil ederim falan bile diyor ama öyle ciddi ciddi söyleyemiyor..hep böyle şaka ile. istemiyoruz diyip geçiştiriyorum

bze sormadı hiç ne zaman yapcaksnz falan die .. benm işime verdiğim değeri önceliklerimi artık cümle alem bildiği için cesaret edemiyo kmse ablam kardeşim falanda snr oluyo işkolik oluşuma ama elimde değil hatta önceden daha beterdm önce işim sonra geri kalan herşey... şimdi o kadr değil ofisim artık rayına oturdu biara sağlığımı bile geri plana atıodum önce iş diodum
ama iş tabusunu çocuk anlamnda hala yıkamadm yani çocuğu ne zaman yapcağımıda malesf işe gre planlamak zorunda kalcam gerçi çalışan kadınların çoğu bu şekilde .. hayat şartları zorlaştkça kararları bile isteğimz doğrultusunda veremiyoruz... bnmki sadece maddiyat değil yani 3-5 ayda ara vermem hemen doğurup gelmek isterm öle saçma sapan bişi işte

genelde çalışan herkes buna göre planlamak zorunda kalıyor. işkolik değilimdir ama sağlığı bile işten sonrasına atarım ben buna boşvermişlik yada üşengeçlik diyorum..
canım istesin 1 dk kafamı kaldırmam işten hiç kimse ile görüşmem önce işim falan derim. ama canım istesin Allahın kulu çalıştıramaz. işkolik olan 5 dk bile internette takılmaz mesela, mesai onun için herşeydir. haftasonu full çalışır falan filan.(3 yıl önce öyleydim. )
ramazan da sahura kadar çalışır eve gider sahurumu yapar yatardım. sabah yine işe gelirdim.. sonra dankk etti herşey
benec bizimki işkoliklikten ziyade böyle istediğimiz için böyle yaşıyoruz.

ben mesela hep eşimin işini bahane ediyormum çocuk için. aslında istesem şimdi bile rahtlıkla yaparım bakarız da ama işte insanoğlu doyumsuz neden daha iyi şartlarda olmasın dediğim ve hazır olmadığım için sallıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…