- 13 Ocak 2011
- 1.894
- 11
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #11.161
güzel bir macera olmuş sizin içinokurken ben bile sinirlendim.
neyse geçmiş bitmiş artık. batuma gidemediği ile kalmış
smdi gzl bi macera gbi gözüküyo ama yaşarken çok snir bozucuydu
çok üşengeç yaa kimliğini bile değiştrmedi hala bekar yazıyofreeshoptan parfüm aldım batum dönüşü onu bile rizede unutuodu bnm aklıma geldide dönüp aldık
bebek büyütüyorum sanki ama hata bnde herseyi ben üstlendim bütün sorumlulukları aldım şimdi böle olması çok normal
ama dün çok üzüldüm benden önce gtmişti eve kıyamam evi süpürmüş yemek yapmış beni bekliyo
sorumluklarına sahip değil canım hep sen peşinden koştuğun topladığın için böyle olmuştur.
bizde de tam tersi bi yere gidelim bizimki sorar telefonun yanında mı falan diyebende çok unutkanım. hele cnaım sıkkın olsun kendimi bile unutabilirim
ben o konuda çok iyiyim iğnemi bile unutmamama sevgili kocam telefon, cüzdan, sarj aleti, hersyini unutabilir:) bebeğimz olsa onuda biyerde unutur kesin ya eminim hatta unuttuğu yeri bile unutur
ismin değişmiş.
evet hayatım ben istedim drek ismin d.tarhim falan rahatsz olmaya baslamıstım
Günaydın yine kimseler yok
hevuk o oğlunu yerim senin şimdi gördüm face den resmii maşallah çok güzel sağlıkla yaşasın inşallah
giz09 nerelerde oda yok.
blood ; yeni nickine alışamadım sen nasılsın ?
bugün çok ktüyüm kaç gndür midem ağrıo ölüorum ağrıdan zaten hassa bi mdem var buaralar daha bi ktü.. sabah 6dada regl oldum çok sancm varbde üşüyorum off bugün btsn hmn ya evime gtmek istiorummmm
sen nasılsn nası gdiyoo
GEÇMİŞ OLSUN CANIM bizim senine aynı güne denk geliyor demek bende ctesi oldum 1 gün önce.
iyi gibi işler yoğun devamlı aşağı inip çıkıyorum falan işte
saol cnm evet bzim tarhler brbrine yakın ... bnm 07.07, 08.08, 09.09., 10.10 şeklinde gidiodu hep buda 11i 12ye bağlayan gece gbi bişi oldusabah 6da ağrıya kalkınca farkettim olduğumu ama çok sancm var yaa akşam olsa gtsem die bekliorum ... sevmiorm zaten p.tesi gnlerini
bende çok sevmem akşam hamile arkadaşıma gidicez son haftası doğurdu doğuracak
ayy ne gzellbnmde evlenen tüm arkadaslarım hamile nerdeyse yaa bz tembel çıktık
kardeşim aradı sabah napıosun dio regl oldum sancım var dedim off bu ayda yok yani bebek diosalak ddm sanki çocuk istiorum
bizimde genel olarak ya çocuklu yada hamile doğuracak. onları gördükçe daha da uzaklaşıyorum ama nedensene biliyim böyle az daha gez toz diyorum işte.
benimde görümcemle kv öyle her hastalandığımda üzülüyorlr
bnm kayınvalidemde söleyemio istediğini ama her gttiğimde ya gce bni mutlaka rüyasında hamile grmüş oluyo yada falda ben hamile çıkmış oluyorumkayınpedermde kayınvalideme söyler gbi yaparak bze mesaj veriyo anneanneliği tattın , babaannelik daha bi başka olur heralde falan dio
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla. bizimki açık açık söylüyor siz yapmazsanız valla ben yapar sizi rezil ederim falan bile diyorama öyle ciddi ciddi söyleyemiyor..hep böyle şaka ile. istemiyoruz diyip geçiştiriyorum
bze sormadı hiç ne zaman yapcaksnz falan die .. benm işime verdiğim değeri önceliklerimi artık cümle alem bildiği için cesaret edemiyo kmseablam kardeşim falanda snr oluyo işkolik oluşuma ama elimde değil hatta önceden daha beterdm önce işim sonra geri kalan herşey... şimdi o kadr değil ofisim artık rayına oturdu biara sağlığımı bile geri plana atıodum önce iş diodum
ama iş tabusunu çocuk anlamnda hala yıkamadm yani çocuğu ne zaman yapcağımıda malesf işe gre planlamak zorunda kalcam gerçi çalışan kadınların çoğu bu şekilde .. hayat şartları zorlaştkça kararları bile isteğimz doğrultusunda veremiyoruz... bnmki sadece maddiyat değil yani 3-5 ayda ara vermem hemen doğurup gelmek isterm öle saçma sapan bişi işte