Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

evet canım kıymetini bil vallahi işinin ya

bu sabah 8:10 da hazırdım. dedim bi 10 dk daha yatıyım uyumuşum 08:59 ta kalktım şok oldum ama hemen taksi ile geldim işe şaka gibi yaaaa
bide eşim çıkarken gel 10 dk daha yatalım falan diyordum ona anlatsam dalga geçecek benimle

günaydınnnn :) bgn bende uyyakaldım yaa bi uyandım saat 10:10 geçiyo eşimde bende uyumuşuz bi güzel
bnde evde nestle purelife kullanıorum damacana alıoruz ofisede erikli alıorum ama sebil gndercekti daha gndermedi eğer gndermezse damla alcam ofise .. zaten adam çok indirim yaptı 2 tanede sebil vercek bde müşterimiz... bakalm eğer erikli ay sonuna kadar yollamazsa sebili damlaya geçicez....

bgn kendimi çok yorgun hssediyorum yaa omuzlarım falan ağrıyo acaba uykumu mu alamıorum sabah işe gden arkadaslar kaçta yatıp, kçta kalkıosunuz?? uykunuzu alıomusnz :26:

nestle öyle bizim işyerine de göndermediler..

dün yapmışşsın yemeğini tarifini istiyorum güzel gözzüküyordu sildin mi camlarını dün bende kaynana gibi hergün naptın diye sorarım artık
benim uyku düzenim hiç yok onun için saatlerimi söylemeyim. gece 2*3 gibi ancak yatarım sabah 8 de kalkarız

ooooo o saate kadar oturuomusn haftaiçi ben en geç 1.30da yataarım ki en geç oda
ayy yemeğim çok gzel olduuuu vercem tarifi dün cam silmedim kaynanacım mutfağım çok dağıldı onu topladım temzledim holü süpürdüm sildim bde çamasır yıkadım o kadar ama speedy yaaa öldüorm ben çok yoruldum nie böle ki boynum belim sırtım kopcak gbi sankiiii:2: varya çalışıpta evi pırıl pırıl olan kadınlar idolüm bnm yaa onlara cdden helal olsun
yok anacım ben dayanamıorum

tamam bi ara yaz detaylı ama karışık bişeye benziyor çünkü
bak şimdi sen hergün bi iş yapıyorsun evini temizle bitsin sonra böyle hergün yapmayacaksın zaten evin bi tam temizlensin sonra 2 günde bir bile yapsan olacak. evimi mesela haftada 2 kez süpürüyorum ben
gerek kalmıyor çünkü dışlarda oluyoruz yada yorgun oluyorum. ama silme işlemini 2 günde 1 yapmaya çalışıypuım camları işe giderken açık bıraktığım için toz doluyor hemen
akşama da kv gelecekmiş ev darmadağan böyle 1 gün önceen söylemeden geldiklerinde çok rahatsız oluyorum ya .. yabanuı dğil ama kasılıyorum :26: yemek falan da yok evdee

aynen bnde diorum şimdi bu pazar tüm temzliğim btsin salı öğleden snra çıkıoz yola yokum bikaç gn en azndan ev temz olsun snra dediğin gbi düzene grnce haftada 1 bile yapsam çok pislenmez zaten bana sen ve ablam destek olmasanz hayatta yapmam çok zor gelirdi yaa bende hiç sevmiorum 1 gn önceden haber verip pat diye gelinmesini ... hani çalışmasak neyse de iş çıkışı eve gdip ortalığı toplayıp yemek yapmak zor oluyo misafr değil tamam ama olsun insan ynede evinin temz , yemeğinin gzl olmasını istıo 2 ayağımz bi pabuca griyo bnm bu hafta öyle oldu hani ddim ya lastk patladı yolda kaldık die .. işte kardeşim sözlüsünü aradı hani sölemek için çocukta pat die geldi e yolda uzun yol geri dön diyemiosun neyse ablamlarda vardı ben onlarla ebru sözlüsüyle arkalı önlü geldik bzm oraya yemeği dsarda yedik kahve içmeye eve çağrmam lazım ama ev dağınık piss

ablama diorum abla işimz var de bişi yap die ama o kadar yoldanda geldi davet etmeden olmaz neyse ablam çok skştım diyp anahtarı alıp önden gtti azcık ortalığı topladı da bz öle gttik eve bde düşün yani 1 gün önce sözlenmişler daha yabancı sonuçta neyse saat geçti çok oturmadılar ama ynede rahatsız oldum yani ev çok temz olmadığı için

yardımcı olabiliyorsam ne güzel

aynen tüm işin bitsin sonra süpür sil işin daha da kolaylaşacak benim öyle oluyor genelde işiniz varsa gelmeyelim falan dedi acaba yarına mı atsam eşimi arayım bakıyım onu aramışlar mı

damat yeni olunca en iyi şekilde ağırlamak istiyorsun aman olsun oda alışşsın devamlı temiz düzenli görmeyecek ya çalışıyorsun sonuçta

işinz varsa sonra gelelim dyince ne dedin sen ?? yarın gelin demek ayıp olmaz mı sağlam bi bahane bulman lazım
damat yeni evet o yzden braz çekindim ama alışsın dediğin gbi eski sevgilisi çok farklıydı yani onla kanka gbiydik bze gelir kalırdı içerdik byerlere hep beraber gderdik falan nasip kısmet tabi hayrlısı bu demekki... ama smdi braz tuaf gelio bde yaşı byk sanırım o yzden bakalım alışcaz zamanla brbrimize

ben her gün 7.30da kalkıyorum eşimle beraber,alıştım artık saat gibi oldum
bir tek cumartesi sabah işe gidiyorum.onda da en geç 12 de yatıyorum uykusuzluğa dayanamıyorum sonra gündüz ilerleyen saatlerde hemen başıma ağrı giriyor.

temizliği ben de haftada bir gün yapıyorum detaylı olarak.
ayrıyeten bir gün de sadece süpürüyorum.aklıma geldikçe de duruma göre toz alıyorum.bugün aldım mesela mobilyalar koyu renkte olunca göze batıyor

müşteri geldi gitmek zorunda kaldım daha yeni gitddi direk buraya damladım
akşama gelecekler çaya geleceklermiş zaten bi tatlı yaparım yeter annemde benimle birlikte gelecek rahatım ona yaptırırım bende evi toplarım haahaha
dediğin gibi zamanla olacak şeyler eminim buna da alışırsınız en kısa sürede. dün ekledim seni naan ne çok resmin var öyle bir sürü albüm falan filan ben açıp bakmaya üşeniyorum yaptığın yemeği gördüm sonra çıktım zaten

ahahahaaa daha çoktu kaldırdım :)) bnde sana baktım hmen:))) ben manyak gbi foto yüklüyorum habire:)))
albümde eskilerden de fotolar var üni. zamanından önceden sarışındım görmüşsündr düğünde sarıydım :) snce sarı saçmı koyu mu ne diosun ??:26:

inan çok detaylı bakamadım ben ya şimdi bakarım ama seni arayıp bulamam ancak yeni paylaşımları görebiliyorum yorum falan da yapamam. :26::26::26:

selam kızlar herkese mutlu haftasonları

31 ekim olan tarihimiz erkene alındı,
Kaan paşamız Allah nasip kısmet ederse 29 ekimde kucağımızda

günaydın kızlarrr:)) hevin çok sevndm cnm paşanın 2 gün erken gelcek olmasına :)) çok gzl bi tarhte doğuyo:) bzm bi tanıdıkta 23 nisanda normal doğum yapmıştı sırf o yzden adının egemen koydular:)) kmse unutmaz oğlunun doğum gününü ne gzel:))

bnde yrn öğlene kadar çalışıp çıkıcam çarş. sabahtan uçağımz var bayramda 4 gün rizedeyz ablamn yanında

brc88 ; haftasonu baktım resmine bence sarı saç ile bütünleşmişsin ama kahve saç ile de daha saf ve yaşında gösteriyorsun

aklıma gelmişken yazıyım dedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…